Şimdi Ara

WWE - Smackdown

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar smackdown snekte oynuyordu snek kapandı. Eskiden de flashta oynuyordu şimdi hangi kanalda ve saat kaçta? Bilen varsa söylesin lütfen.

WWE SmackDown: Hayran Bırakacak Bir Güreş Deneyimi

WWE SmackDown, dünyanın en büyük ve en ünlü profesyonel güreş organizasyonu olan WWE'nin en uzun soluklu haftalık televizyon programıdır. Her Cuma akşamı [wwe hangi kanalda] canlı olarak ekrana gelen SmackDown, aksiyon dolu güreş maçları, sürükleyici hikayeler ve izleyicileri koltuklarının kenarında tutacak heyecan verici anlar sunmaktadır.

SmackDown, WWE Şampiyonası, Evrensel Şampiyonası ve Kadınlar Şampiyonası gibi WWE'nin en prestijli şampiyonlukları için mücadele eden en iyi WWE Süperstarlarını ve Divilerini görme fırsatı sunar. Ayrıca çaylakların yeteneklerini sergiledikleri ve WWE'deki yerlerini sağlamlaştırmaya çalıştıkları NXT 2.0'dan gelen geleceğin yıldızlarını da izleyebilirsin.

WWE SmackDown'un ilgi çekici anlatıları, karmaşık karakterleri ve sürükleyici aksiyonu, onu dünyanın dört bir yanındaki güreş hayranları için olmazsa olmaz bir gösteri haline getirmektedir. İster deneyimli bir WWE izleyicisi ister yeni bir hayran ol, SmackDown, her hafta heyecan verici ve unutulmaz bir güreş deneyimi sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende izliyorum.Yabancı kanallarda Fox8'de Smackdown Sky Sports3'te Raw oluyor.Gece yarısı cumaları ve pazartesileri oluyor.Ben torrentten indirip izliyorum.Bu hafta ya da haftaya Royal Rumble var.Baya iyi maçlar olcak.İndirmeni tavsiye ederim.

2yıl takip ettim 2yıldır izleyemiyorum OKS yoğunluğundan dolayı. Şimdi tekrar izlemek isteiyorum ama kanalalrda bulamadım işte
    Alınık Mario Tennis Aces
    6 ay önce açıldı
    NBA 2K19
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: St0n3C01d

Flash tv'nin yayınladığı şovlar WCW federasyonunun 1998-1999 arası şovlarıdır, Smackdown'la alakası yoktur.
    Ayrıca Gm'dekilere selamlar. Tommy Dreamer ben

http://xtreme-wrestling-network.com/FORUM/

Bu arada güreşle ilgileniyorsanız sizi Türkiye'nin en büyük güreş forumu olanwww.guresmania.net'e bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ihmert

Türkiye de şu an hiç bir kanalda yayınlanmıyor .İndirip izleyeceksin PM'den bana ulaş indirmen için 1-2 site vereyim.

Hocam size PM atamıyorum kotanız dolu sanırsam. Linkleri istiyorum PM olarak atarmısınz bana?

Orjinalden alıntı: ihmert

Pm atamıyorum O yüzden buraya yazıyorum.
    http://www.xtremewrestling.orrents.net/
    ve
    http://xtreme-wrestling-network.com/FORUM/

Bu arada güreşle ilgileniyorsanız sizi Türkiye'nin en büyük güreş forumu olanwww.guresmania.net'e bekliyorum

Foruma üye oldum. Onay bekliyorum.
    Linklerde işe yarar bir download bulamadım ve üstteki link ölü.

• Royal Rumble'da süper maçlar var.

John Cena-Hbk vs JBL
    Jeff Hardy-Edge
    Rey Mysterio-.....(hatırlamıyom)
    Triple H(HHH)-Koslokov(Böyle bi adı vardı galiba)

ve daha bir sürü maç var...
  • Şu amerikan güreşi sırf undertaker abimizin şovları için bile izlenir ya.Eskiden çok takip ederdim.

Orjinalden alıntı: ata326

ihmert hocam PM atıyorum size.
    Digiturk var bizde orada vardır fox sports. Birkaç bölüm indiriyorum ama uzun sürüyor. İnternetim kotasız. Bayağı bir yoğun download sırası

2yıl takip ettim 2yıldır izleyemiyorum OKS yoğunluğundan dolayı. Şimdi tekrar izlemek isteiyorum ama kanalalrda bulamadım işte

2 yıldır izleyemiyosan konuyu biraz zor anlarsın çok karışık gerçi her şey orda show için yapılıyo ama fena olaylar oluyo benim nick Hbk ama ben o adamı sevmiyorum adından dolayı güzel duruyor.Normalde ben John Cena,Jeff Hardy,HHH,Batista'cıyımdır.Bu arada:

En büyük kemer Jeff Hardy'de
    2.büyük kemer John Cena'da

• @ata326 .'yı t yapacaksın forumda yasak olduğu için öyle koydum
    @hßk... Rumble'daki bütün maçlar:
    [quote author=LittleKnight link=topic=28399.msg163998#msg163998 date=1232476522]
    WWE Championship Match
    Jeff Hardy (c) vs. Edge

World Heavyweight Championship Match
    John Cena (c) vs. John "Bradshaw" Layfield

WWE Women's Championship Match
    Beth Phoenix (c) vs. Melina

ECW Championship
    Jack Swagger (c) vs. Matt Hardy

30-Man Royal Rumble Match
    Şu an belirlenmiş olan katılımcılar: Finlay, Mark Henry, CM Punk, R-Truth, Carlito, The Brian Kendrick, Triple H, Big Show, Vladimir Kozlov, Shelton Benjamin, Undertaker, Randy Orton, Chris Jericho, Kofi Kingston, Rey Mysterio, The Miz, John Morrison, Cody Rhodes, Ted DiBiase, Santino Marella, Kane, JTG, Shad ve Dolph Zigler.

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Şu amerikan güreşi sırf undertaker abimizin şovları için bile izlenir ya.Eskiden çok takip ederdim.

aynen.
    Var mı Downloand linki ?.
    Şöyle 2 kişi başlayıp 10-15 kişi biten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Şu amerikan güreşi sırf undertaker abimizin şovları için bile izlenir ya.Eskiden çok takip ederdim.

aynen.
    Var mı Downloand linki ?.
    Şöyle 2 kişi başlayıp 10-15 kişi biten..

Valla ben de arada youtube dan falan Undertaker izliyorum.

• 2yıl izlemedik ama takip ediyoruz wwe nin sitesini

UNDERTAKER
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.