S

Çavuş
18 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 16 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar 10. sınıf anadolu lisesi öğrencisiyim. Yavaştan yavaştan başlamaya başladım, çünkü hedefim büyük. Bana önerileriniz var mı? Ya da pratik yöntemler vs. kazananlar hazırlananlar yardımcı olursa sevinirim. yarında hesabımı çizdirmeyi düşünüyorum
Arkadaşlar bir sorum var:
Ben lise 2 ye gidiyorum, malum sınava 2 sene kaldı. Benim hedefim tıp sizce 2 sene çalışma ile kazanabilir miyim? Kazanan arkadaşlar nasıl bir program izlediler. Bu konuda önerileriniz var mı? Hiç altyapısı olmayan biri 2 senede tıp kazanır mı?
Arkadaşlar bu kondua önerileriniz var mı? Alkol bazlı olmayan ne olabilir
15 yaşındayım Liseli Alert diye dalga geçenleri allaha havale ediyorum.Sadece forumdaki arkadaşlarla birşeyler yapalım istedim.Her yaşa açıktır buluşma.En az 6 kişi Lazım. Şu an 4 Kişiyiz.Gelmek isteyenler ismini yazdırsın :) Ve geleceği Kesinleşenler mutlaka bana pm ile telefon msn ve facelerini bildirsinlerki geleceklere ulaşmakta zorluk çekmeyelim

1- Skdo
2- Mokata Bokata
3- rudder
4- Elysian Fields
5- Rdau
6- XYZCAN
7- XYZCAN
8- XYZCAN
9 -XYZCAN
10-XYZCAN

XYCAN'lar boş kalan yerlerimizdir

Tarih: 17 Eylül 2010
Yer: Cumhuriyet Lisesi Önü (34 e Binicez Cumhuriyet Lisesi Önünden)
Zaman: Rezervassiyona göre belirlenecek
Arkadaşlar ekran kartını yenilemeyi düşünüyorum sizce ne olabilir? sistemim aşağıda
Asus m2a-mx
Amd 64 x2 4400+
Ati x1550
2 gb ram

Bütçe: 250-300

Google chromeden googleye girip bir şey yazdığım da tekrar aynı sayfa çıkıyor, ne bu? sadece chromeda oluyor ne olabilir
1
durgun haldeki enerjisi E0 olan rölativistik bir parçacık v hızıyla haraket ettiğinde rölativisitik enerjisi e olmaktadır. E/E0= 3 olduğuna göre v kaç C dir. (C ışık hızı)
2
Durgun kütlesi M0 Olan parçacık 0,6 C hızı ile haraket ederken momentumu kaç M0C olur?
3
Rölativisitk kinetik enerjisi 27 joule olan parçacığın durgun kütlesi 2,7.10(üzeri -16) kg olduğuna göre rölativistik kütlesi kaç kg olur? (ışık hızı=3.10(üzeri 8) metre/saniye)
4
ikiz kardeşlerden birisi 0.6C hızı ile haraket eden bir mekiğe binip yerde ki ikizine göre 10 yıl sonra geri dönüyor.Buna göre yolcuğuluğun bitiminde ikizler arasında kaç yaş fark oluşur?

Arkadaşlar şunları çözemedim, çözebildikleriniz varsa açıklarsanız sevinirim
teşekkürler
Hakkında
Forum İmzası:
BeNi TeRKeDeRSeN ÖnCe KeNDiMi SoNRa SeNi VuRuRuM !
Forum İkinci El İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 469
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.010 (Bu ay: 188)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.