Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Paul, Undertaker'ı sattı mı yav? Vay şerefsiz senaristler sıçıyolar iyice ağzına WWE'nin.

Orijinalden alıntı: Barbar

Paul Brear'ın kelek yapacağı belliydi çünkü 6 yıl önce Undertaker onun ölümüne seyirci kalmıştı.
    Cena'nın Nexus tişörtü giymesi lazım. Böyle olmuyor. Birazda Nexus tişörtü satsın WWE.
    Orton'da kabak tadı verdi. 3 Bicycle kick + birsürü yumruk, sandalye yedi ama tuş olmadı. Saçmalık.
    Daniel Bryan'a kemer hiç gitmiyor. Adamda sıfır karizma, sıfır teknik var. Tek yaptığı submission. Şarkısı rezalet. Umarım en kısa zamanda kemeri Morrison ya da başkasına kaptırır.

Cidden, Cena Neden Nexus T-Shirti Giymiyor?

Miz'in Anti Cena T-Shirt'i Vardı. Nedense O T-Shirt Hiç Satılmadı McMahon ..

• Cena' nın t-shirt ü nasıl satcak o zaman, giyse bile kendi t-shirtünün üstüne giyer

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

quote:

Arkadaşlar bütün yazı bana özetleyebilecek var mı Ancak haftayadan sonra filan Fox yayınını takip edebilecem kim bu kardeşine yardımcı olur da bütün yaz neler oldu SD ve Raw'da onları özetleyebildiği kadar özetler :) . Bir de özellikle John Cena maçlarını sırasıyla kolay olarak bulabilir miyim ? Undertaker ölme işi filan ne oldu nasıl döndü onları da çok merak ediyorum Hadi bi el atın kardeşler

Hadi be arakadaşlar bir yardım :)

Yaz başlangıcında undertaker öldü diye hikaye yaratılmıştı...

F4W'de Rey WHC aldı, sonraki PPV'de MITB'de rey kemeri korudu ve SD MITB maçını kane kazandı, sonra kane rey maçının sonunda kane cash yaptı Rey'i yenip WHC aldı, bu aralar kane herkesi sorguya çekiyor ve intikam almak istiyordu abimi kim öldürdü diyerek, sonra summerslam'de rey vs kane maçını kane yendi maç sonunda undertaker döndü, fakat undertaker'ı kane öldürdüğü ortaya çıktı, sonra kane ona o akşam Tomb stone yaptı, hikayeden udnertaker'ın güçleri kane'e geçmişti ondan kane undertaker'ı eziyordu. Sonraki PPV NOC'da kane, undertaker'ı yendi. Daha sonraki PPV'den yani HIAC'dan önceki SD'di menejer paul döndü ve undertaker'a eski güçlerini geri kazandırdı. HIAC maçında paul undertaker'ı sattı kane ile oldu ve kane bu maçıda yendi, son...

Randy orton NOC'da 6'lı kemer maçında herkesi yendi ve şaöpiyon oldu. HIAC'da sheamus'a karşı kemer korudu. Randy Orton şu an aşırı bir push alıyor, heel iken bir tane Bycle Kick'de tuş olurken, artık 3 tanede yenilmiyor. Chris Jericho konserleri nedniyle WWE'e ara vermesi gerekiyordu, randy orton y2j'nin kafasına kick vurdu ve sakatlandı, diyerek bir süre jericho ekranlarda görülmeyecek. Randy orton şu an The Rock ve Stone Cold yapılmak isteniyor. Randy Orton'ın kendi açıklamalarına göre bu durumdan memlun değil, kendininin doğal bir heel olduğunu düşünüyor.

MITB PPV'sinde RAW MITB maçını The Miz kazandı, daha cash in yapmadı. Yaz içinde John Cena vs Nexus mücadelesi vardı. Son olarak HIAC'da john cena, wade barrett'a yenildi ve zorunlu olarak bir Nexus üyesi oldu, eğer N olmaz ise kovulacak bundan ne derlerse yapıyor, en son raw'da randy orton rakibi belirlemek için 20 adam kapıştı sona wade ve cena kaldı, wade cena'Ya çık dışarı yoksa beni dinlemezsen WWE'den kovulursun dedi ve Cena çıktı. Gelecek PPV maçı; Randy Orton vs Wade Barrett /w John Cena for WWE Champ

Triple H daha dönmedi.

RAW Menejer belli değil, EDGE sd'Ye geçti.

Önemli olaylar bunlar, gerisi önemli değil.

Çok teşekkür ederim :) O kadar zaman ayırıp yazmışsınız çok sağolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
    Herhangi bir türk kanalında yayın yokmu acaba?Türkçe anlatımlı zevkli oluyordu.

Fox TV
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

quote:

Fox TV

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

quote:

Fox TV

• Punk sakallarını kesmiş arkadaşlar. eski haline dönüyo yavaş yavaş. Face olması da çok yakın.

Ayrıca Punk RAW'a draft oldu. Ringe girerken spiker General Manager falan diyodu ama bişey anlamadım. Ayrıca Punk Team RAW'a katıldı.

VE İYİ HABER SHAWN MİCHAELS TWİTTER'INA "GELECEK HAFTA İŞE DÖNÜYORUM" YAZMIŞ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 13 Ekim 2010; 15:28:19 >

• Punk ve Edge'in yer değiştirmesi iyi oldu.
    Kane vs Taker feudunun daha yaratıcı bir hale sokulması şart. Değişik efektler yada konseptler uygulamaları lazım. Mesela Kane'in Taker'ı ringin yanındaki mezara gömüp üstünü toprakla örtmesi olayını hala unutamam. O türden birşey süper olurdu.
    Bu haftaki Raw'ın başını seyrettim sadece Cena hala kendi tişörtünü giyiyor. GM in bu işe bir el atması lazım.

HBK ha Güreşçi olarak dönmez sanmıyorum. Başka bir rolde dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 13 Ekim 2010; 15:31:29 >

• quote:

Punk ve Edge'in yer değiştirmesi iyi oldu.
    Kane vs Taker feudunun daha yaratıcı bir hale sokulması şart. Değişik efektler yada konseptler uygulamaları lazım. Mesela Kane'in Taker'ı ringin yanındaki mezara gömüp üstünü toprakla örtmesi olayını hala unutamam. O türden birşey süper olurdu.
    Bu haftaki Raw'ın başını seyrettim sadece Cena hala kendi tişörtünü giyiyor. GM in bu işe bir el atması lazım.

Bilmiyorum ama inşallah döner. Yani WWE'ye bi şekilde dönmesi iyi olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pwnz`

quote:

Punk ve Edge'in yer değiştirmesi iyi oldu.

Bilmiyorum ama inşallah döner. Yani WWE'ye bi şekilde dönmesi iyi olur...

Güreşçi olarak dönerse WWE'nin imajı zedelenir çünkü Taker'la kariyer maçına çıktı ve kaybetti. Kariyeri sonlanan bir güreşçi tekrar güreşçi olarak dönerse kariyer maçının bir anlamı kalmaz. Raw'a GM olarak gelse güzel gider. Hatta belki de Triple H yerine HBK'i Nexus'un arkasındaki adam olarak sokabilirler ama Heel yapma ihtimalleri düşün HBK'i. Şuan gündemde ki 2 koltuk bu.

• Smackdown'da Undertaker vs Kane maçı süperdi. Kane zor kurtardı canını.
  • Bu akşamki Fox yayını için konuşuyorum. Kane seyircilerin arasına gittiğinde o yanına gittiği çocuk neydi ya öyle Great Khali Sheumus'a direnemedi ya yalnız göğsüne ne tokat atmış koca el izi kalmış orda Bu arada güreşçilerin twitter linklerini paylaşırsanız sevinirim . Bende John Cena'nınki var sadece bildiğiniz tüm güreşçilerin GERÇEK twitter linklerini paylaşırsanız iyi olur :)
    Where there is a will there is a way!!!
  • Bragging Rights'da WWE tarihinin benim gözümde en güzel ve en önemli maçı olacak.
    Kane vs The Undertaker BURİED ALLİVE MATCH yanlış hatırlamıyorsam bu maç 6 yıl sonra ilk kez yapılacak.
    Undertaker şimdiye kadar 2004 öncesinde çok kez bu maça çıktı.Ya hiç kazanamadı ya da 1 kere kazandı.
    Kane ya da Undertaker in kariyerlerinin birinin sonu demek bu.
    Undertaker WWE'nin tarihinin en önemli karakteri olma özelliğini taşıdığı için bu maç sonucunda kaybedeceğine kesinlikle inanmıyorum.
    Kane'e bir süre ya da tamamiyle yol görünüyor gibi.
  • quote:

Bu akşamki Fox yayını için konuşuyorum. Kane seyircilerin arasına gittiğinde o yanına gittiği çocuk neydi ya öyle Great Khali Sheumus'a direnemedi ya yalnız göğsüne ne tokat atmış koca el izi kalmış orda Bu arada güreşçilerin twitter linklerini paylaşırsanız sevinirim . Bende John Cena'nınki var sadece bildiğiniz tüm güreşçilerin GERÇEK twitter linklerini paylaşırsanız iyi olur :)

Kane'in çocukluğuna benziyor o çocuk.Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

• Arkadaşlar WWE Smackdown vs Raw 2010 Pc versiyonu varsa indirmek istiyorum.Bilgilendirir misiniz?
  • quote:

Arkadaşlar WWE Smackdown vs Raw 2010 Pc versiyonu varsa indirmek istiyorum.Bilgilendirir misiniz?

yok maalesef
    varsada eski oyunu patchlemişlerdir
  • Yuh WWE'ye olaan oyun hangi versiyon?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.