Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: EddieGuerrero

quote:

Orijinalden alıntı: EddieGuerrero

quote:

Orijinalden alıntı: Dwar

Beyler ben Guresmania sitesinin eski üyelerinden biriyim. Üye adım bu forumdaki nickim ile aynıydı hatta. İncelemeleri forumdaki bazı arkadaşlar yazıyordu. Ancak forum bazı özel sebeplerden ve anlaşmazlıklardan dolayı kapatıldı. Bu yüzden artık inceleme yapılmıyor. Ama Guresmania sitesinde yıllarca emek veren ve inceleme yapan arkadaşlar ile yeni bir forum kurmaktayız. 1-2 gün içinde kısmetse açılacak. İnceleme olayından emin değilim, ama bu ülkede çoğu kişiye Amerikan Güreşi'ni öğreten ilk topluluk olan Guresmania, farklı bir forum ismi ile devam edecektir. Gelişmeleri o foruma kayıt olarak takip edebilirsiniz.

Yeni forum açıldığında buradan haber veririm yeniden.

Kendisi haber veremeyecek durumdaydı. Ben Güreşmania eski yöneticilerinden ve ProGüreş yöneticisi EddieGuerrero. Yeni bir forum açıldı, Güreşmania'nın rüzgarını almış ama Güreşmania adıyla tamamen alakasız bir durumda. Eski isimler var ama bir isim hariç. Şimdilik forum açıldı, yakında portal açılacak. İnceleme durumu hala belirsiz, olur veya olmazsa bir yolla haber verilecektir. Adresimiz bu linkte saklıdır. Facebook adresimiz ise bu linkte saklıdır.

Hem merak edenler için tekrar alıntı yapayım, hem de kısaca bir iki cümleyle üstünden geçeyim. İnceleme olayının olacağı kesinleşti, portal ise yakında açılacak. Sadece inceleme ile sınırlı kalmayacak, yakın zamanda portalın açılışına bekleriz.

Bende güresmania'ya üyeydim, fakat orada ki admin'lerin hepsi değil, fakat başta; Hakan Haktanır orayı kendi kendini tatmin edecek bir mastürbatif araç olarak kullanıyordu. O forumun yönetiminde Hakan Haktanır varsa hiçbirşey olmaz sonu güresmania forumu gibi olur...

Olmayan isim Hakan Haktanır...

• Bu akşamki Fox yayını için konuşuyorum . Bilgehan Demir'in başlangıçta anlatırken görünmesi iyi olmuş belki ilerleyen zamanlarda da görürüz . SD başlar başlamaz yine Cm Punk'ı ringte gördük . Sıktı artık ya . . . Hep aynı şeyleri söylüyolar bir de . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 11 Haziran 2010; 23:12:06 >
  • Dün akşamki Fox yayınında Raw'da ki John Cena , Edge , Chris Jericho maçı baya güzeldi Adamım John Cena kazansa daha iyi olacaktı ama . . . Maçın sonunda Sheumus ve Randy Orton da gelince ortam süper oldu dedim ki şimdi burası toz duma olur mu olur ama birşey olmadı . Ondan önceki Sheumus , MArk Henry maçını filan birazs gözlerimi dinlendirdiğim için izleyemedim

İşte Christian alkışlamaya başladı, Bilgehan Demir:
    "Olimpiyat oyunlarındaki yüksek atlama sporcuları gibi salonda alkış tutturdu!!"

• Jericho Edge Cena maçını kim kazandı?

Orijinalden alıntı: ¿Nakamura¿

Bilgehan Demir'den geçen hafta harika bir cümle daha geldi.... Christian vs Kofi Kingston maçıydı, Christian Killswitch yapmaya hazırlanırken alkışlıyor biliyorsunuzdur .....

İşte Christian alkışlamaya başladı, Bilgehan Demir:
    "Olimpiyat oyunlarındaki yüksek atlama sporcuları gibi salonda alkış tutturdu!!"

• quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Jericho Edge Cena maçını kim kazandı?

Edge

Orijinalden alıntı: LaStHuMaN

Randy Orton'un face olması gibi bi durum var mı ?

Face değil, Tweener şu anda. Fakat, heel'ken bile halkdan iyi reaksiyon alıyordu, Tweener'ken artık halkdan çok güçlü bir face gibi reaksiyon alıyor, bu nedenle halkın gözünde face olarak duruyor fakat oynadığı rol Tweener.

(bkz. stone cold)

• quote:

quote:

Face değil, Tweener şu anda. Fakat, heel'ken bile halkdan iyi reaksiyon alıyordu, Tweener'ken artık halkdan çok güçlü bir face gibi reaksiyon alıyor, bu nedenle halkın gözünde face olarak duruyor fakat oynadığı rol Tweener.

(bkz. stone cold)

Randy Tweener olsa bile, Stone Cold Steve Austin'in yerini asla tutamaz. Stone Cold kafasına göre takılıyordu istediği her şeyi yapabiliyordu ama Randy şuanlık onun kadar serbest değil. Stone Cold en sevilen ve en rahat olan kişiydi, şov onun için vardı sanki. Yaptığı işin en iyisini o yapıyordu, kimse onu sorgulayamıyordu ve en önemlisi sevildiğini bildiği halde dilediği gibi davranıyordu. Önüne gelene stunner yapması, replikleri vs. insanların çok hoşuna gidiyordu ve günümüzde de bunu Randy Orton yapıyor, önüne gelene rko yapıyor, sert bakıyor ve insanların ilgisini çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baneful -- 13 Haziran 2010; 14:12:03 >

• 11 Haziran Smackdown

Fatal4Way cilerin hepsi ringe çıkıp atışırken Kane ekrandan hepsini tehdit etti.
    Mysterio - Swagger maçını Rey kazandı. Kane bu sırada ringe gelip ikisini birden halletti.
    Arada dandirik bir diva maçı vardı.
    Dolph Ziggler - Christian maçını Christian aldı. Maç sonu gene olaylar vardı. Curt hawkins ve kankası Christian'ı dövdü sonra Ziggler'de son bir üstünden geçti.
    Drew mcintyre vs Kofi Kingston mücadelesi devam etti.
    Big Show - CM Punk maçıda devam ederken önce CM Punk kakileri girip Big Show' dövdü sonra önceki maçta ringi basan Kane tekrar geldi ve hepsini halletti.

quote:

(bkz. stone cold)

Randy için izliyorum WWE'yi dağıtsın önüne geleni

• quote:

Orijinalden alıntı: SilvéR

quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Jericho Edge Cena maçını kim kazandı?

Edge

.adamım benim.izliyememiştim
    3-Kane

Nefret ettiğim ilk 3;
    1-John Cena
    2-Dolph Ziggler
    3-Kane

Neden?

Orijinalden alıntı: Baneful

quote:

Nefret ettiğim ilk 3;
    1-John Cena
    2-Dolph Ziggler
    3-Kane

Neden?

Zaten John Cena'yı WWE'yi ilk izlediğim zamandan beri sevmiyorum .. Dolph Ziggler bu aralar Christian'la feuda girdi, malca hareketler yapıyor durup dururken Christian'a saldırıyor .. Kane zaten her maçtan sonra geliyo birine saldırıyo gıcık ediyo

• Dolph Ziggler,Vickie sayesinde çok fena push alacak.İlerde Ana Maçlarda onu görebiliriz.Demedi demeyin

Orijinalden alıntı: meto_baran

john cena yı iyi pataklamışlar

Çok fena
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.