Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.471
Cevap
22
Favori
469.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lumiasha23

S.a beyler cümleten iyi forumlar. 2 yıldır köyde yaşıyodum internet sıkıntısı şu bu derken koptum bu olaydan. Şimdi yeniden burdayım. Ama roster'ın yarısını bilmiyorum.İzleyemediğim sürede beni en çok mutlu eden olay Lesnar'ın Taker'ı yenmesi. Gerçekten buna çok sevindim.

WWE Smack Down - Raw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Eyw o senin çılgınlığın

Orijinalden alıntı: D.

Dean yürek yemiş. Kestiği promo çok iyiydi. Kalisto iyi push alıyor böyle devam eder umarım. Me de Lesnar geldikten sonra Roman'ın Kofi tarafından inaktif edilmesi baya komik geldi.

Roman'ın Kofi'den dayak yeme saçmalığını da Roman ile Brock karşı karşıya gelmesinler diye yaptılar :D Roman Lesnar'dan dayak yeseydi imajı zedelenirdi. Lesnar dayak yese diyelim o hiç olmaz o yüzden dediğin saçmalığa gidildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Roman Reigns keşke programdan atılsa. Hiç sevmiyorum.

"İnsanların dünyada nefesleri sayılıdır ve ölümsüzlük kapısı kapalıdır." -Fatih Sultan Mehmet
  • Dean Romana yablislikla vurunca aralari bozulur sanmistim

ama herkesin aksine seviyorum. Bence torpilli degil Birazcik abarttilar sadece.(tek basina birsüru kisiyi dovmesi) Güreste yetenekli demek uçmak atlamak degil. Sahaya bir ağirligini koymaktir. Roman bunu en iyi şekilde koyuyor. Çok farkli hareketleri yok ama bence karizmasi var.
    heel olsa daha çok severdim orasi ayri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 5 Şubat 2016; 16:32:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3 hareketle show'u bitiriyor adam.Bu yeteneksizi nasıl bukadar seviyorlar anlamıyorum.

Aj Styles'in total'de 135 moveset'i var.

https://www.youtube.com/watch?v=LuJFg34eq0Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 6 Şubat 2016; 20:58:17 >

1torpilli
    2kaslı
    3kaslı
    4kaslı
    5kaslı
    6kaslı
    7kaslı
    8kaslı
    9kaslı
    10kaslı

zaten çocuklar izliyor.ben artık gösteirleri atlaya atlaya izliyorumç.hiç tat vermiyor.konular çok basit.aslınbda njw ye bakmak gerekli.çok teknik güreşçiler var.konu yok sanırım wwe gibi.çıkıp rakipleirnde güreşiyorsun.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• Ve bir yıldız gitti.Wwe'nin en sevilen adamlarindan biriydi

belkide senaryodur ve wrestlemania 32'de ortaya çikar

edit:çikmaz ama. Adam vedalaşarak gitti. Güle güle YES!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 9 Şubat 2016; 11:39:48 >

Orijinalden alıntı: D.

https://twitter.com/WWEDanielBryan/status/696757295879819264

Erkenden emekli olacağı belliydi ama bu kadar erken olacağını düşünmemiştim. Yetenekli bir genci daha kaybettik. Neyse aklımda her zaman WM 30'daki zaferiyle kalacak.

• Daniel Bryan'ın büyük hayranı değilim ama çok üzüldüm. Gözlerim doldu diyebilirim. 8-9 yıldır Pw izlerim Bryan gördüğüm en teknik güreşçi. Ring içi ve mikrofon yeteneği bir tarafa seyirciyle etkileşimi inanılmazdı. Ben seyircinin bu kadar sevdiği bir adam daha görmedim. A.J. Styles vs Daniel Bryan maçını da göremedik Çok erken emekli oldu onunda burukluğunu yaşıyorum. Yolu açık olsun...

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• Önce Edge şimdi Daniel Bryan çok erken emekli oldu baya üzüldüm umarım en azından WM 32'de hakem olarak bulunur

Aj Styles vs Daniel Bryan iyi olurdu.

https://www.youtube.com/watch?v=qYDSUxhzU0U

Bu arada 14:33 teki tepkinin bir benzerini bende vermiştim.

Roman vs styles maçını aramiyor değilim

"İnsanların dünyada nefesleri sayılıdır ve ölümsüzlük kapısı kapalıdır." -Fatih Sultan Mehmet
  • Jeff Hardy zor döner.Emekli olacağı sıralarda dönmeyi mi düşünüyosa artık.Yeni sözleşme imzalamış TNA ile.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.