Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • SummerSlam'i çok beğenmedim.Cesaro vs Owens maçı güzeldi ama benim beklentimin altında kaldı.Lesnar vs Undertaker maçı güzel gidiyordu fakat o ne berbat maç sonudur yani yazılabilecek en kötü sonlardan birisi...Bana göre şovun yıldızı Seth Rollins idi.Harika bir maç çıkardı keyifle izledim ama şu adama temiz maç kazandırın be kardeşim...

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • ROLLİNS!!!! ŞİMDİ DOUBLE CHAMPİON!!! Beyaz kıyafet adamın birden imajını değiştirdi çok korkusuzca güreşti ve kazandı şovun en büyük olayıydı bence.Taker vs Lesnar'a gelirsek bookerlar Taker'ın prestijini düşürmeye yemin etmiş galiba bu nasıl bir maç sonudur? Bu adam en heel haliyle bile low blow yapmamıştır.Koskoca efsanenin imajını giderayak düşürmeyin gözünü seveyim adam zaten çok yakında güreşi bırakacak.WCW vari bir maç sonu yazılmış resmen gerçekten büyük ayıp bu yapılan.Her neyse WM'da bir daha Taker vs Lesnar olacak gibi o maçı domine ederek kazanıp emekli olması gerek artık.Sting vs Taker dream match ise yatmış oldu böylece.
  • Her zaman ki gibi çöp bir PPV daha, entrance tasarımı bile değişmemiş, raw'dan hallice bir şovdu. 2009 Öncesini özlerdik şimdi geçen yılı bile mumla arıyorsun.

• Çok sürprizlerle dolu bir şov oldu.Wyatt Family'nin yeni üyesi ne öyle o lan? Tank gibi herif mübarek.Reigns ve Dean yanlarında küçücük kaldı.Rowan dönünce White Sheep vs Black Sheep savaşı olur gibi.Şirketin böyle monster powerhouse adamlara ihtiyacı vardı.Ayrıca NOC'ta Masked Kane vs Rollins beklerken Sting vs Rollins oldu iyi bir maç olacaktır.DQ,No contest tarzı bir sonuçla biter.

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Çok sürprizlerle dolu bir şov oldu.Wyatt Family'nin yeni üyesi ne öyle o lan? Tank gibi herif mübarek.Reigns ve Dean yanlarında küçücük kaldı.Rowan dönünce White Sheep vs Black Sheep savaşı olur gibi.Şirketin böyle monster powerhouse adamlara ihtiyacı vardı.Ayrıca NOC'ta Masked Kane vs Rollins beklerken Sting vs Rollins oldu iyi bir maç olacaktır.DQ,No contest tarzı bir sonuçla biter.

Wyatt Family yeni üyesinin adı Braun Stowman umarım sonu Great Khali ve Mark Henry gibi olmaz ayrıca senin dediğin gibi büyük bir ihtimal Eric Rowan'da Dean ve Roman'a katılacak Hell in a Cell'e kadar uzar bence bide keşke Kane gelseydi Sting çok alakasız oldu Sting'in Lesnar vs Taker maçına karışması daha hayırlı olurdu
    Ayrıca Dudley Boyz'un return yapması iyi oldu tag team feudu bu returnla canlanacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendarlı Köle Taciri -- 25 Ağustos 2015; 17:31:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hompoy

quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Çok sürprizlerle dolu bir şov oldu.Wyatt Family'nin yeni üyesi ne öyle o lan? Tank gibi herif mübarek.Reigns ve Dean yanlarında küçücük kaldı.Rowan dönünce White Sheep vs Black Sheep savaşı olur gibi.Şirketin böyle monster powerhouse adamlara ihtiyacı vardı.Ayrıca NOC'ta Masked Kane vs Rollins beklerken Sting vs Rollins oldu iyi bir maç olacaktır.DQ,No contest tarzı bir sonuçla biter.

Wyatt Family yeni üyesinin adı Braun Stowman umarım sonu Great Khali ve Mark Henry gibi olmaz ayrıca senin dediğin gibi büyük bir ihtimal Eric Rowan'da Dean ve Roman'a katılacak Hell in a Cell'e kadar uzar bence bide keşke Kane gelseydi Sting çok alakasız oldu Sting'in Lesnar vs Taker maçına karışması daha hayırlı olurdu
    Ayrıca Dudley Boyz'un return yapması iyi oldu tag team feudu bu returnla canlanacaktır

harbiden wyattların yeni üyesi terminatör gibi,erick de karşı takıma katılınca feud daha zevkli hale gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepten ters kö?e oldum Wyatt Family'e yeni bir üye bekliyordum bu üyenin de Rowan olaca?yny dü?ünüyordum ama Stowman adynda bir yarma geldi.Dean ve Roman'a yardym edecek 3.ki?i Sting olur diyordum bu hamleden sonra büyük ihtimalle Rowan olacaktyr.Seth'in heykel tanytymy oldu?u syra perdenin arkasynda Masked Kane vardyr diye tahmin ediyordum Sting çykty.Sting ne alaka onu da anlayamadym Sonuç olarak bütün tahminlerimde yanyldym Dudley Boyz'un geri dönmesi de enfes hamle TT bölümü baya hareketlenecektir.Dudley Boyz vs The Usos vs Lucha Dragons baya iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 26 Ağustos 2015; 20:59:55 >

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• CM Punk gittiğinden beri izlemiyorum da şu Undertaker geri döndü diye biraz Summerslam'e kadar baktım Undertaker olduğu için Summerslam pek iyi değildi de bu haftaki RAW güzeldi.

The Little Magician #19

• quote:

* Tyler Breeze ve Baron Corbin ikilisinin yakın bir zaman içerisinde main roster'a yükselmesi bekleniliyormuş. Hatta bu olay bu hafta sonu yapılacak turnede yani live event'de gerçekleşebilirmiş.

Kaynak :http://guresturkiye.net/forum/

Baron Corbin de tam Roman ve Dean'e katılacak bir tip ve tarz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 29 Ağustos 2015; 2:17:19 >

The Little Magician #19

• Power Rankings-28 Ağustos

25- King Barrett
    24- Team B.A.D
    23- Big Show
    22- The Dudley Boyz
    21- Dolph Ziggler
    20- Rusev
    19- Team Bella
    18- Sting
    17- Team PCB
    16- Cesaro
    15- The Prime Time
    14- Stardust
    13- The New Day
    12- Ryback
    11- Dean Ambrose
    10- The Wyatt Family
    9- Kevin Owens
    8- Randy Orton
    7- Neville
    6- Brock Lesnar
    5- Sheamus
    4- John Cena
    3- Roman Reigns
    2- Undertaker
    1- Seth Rollins

The Little Magician #19

• Smackdown sonrası Dean Ambrose'a bıçaklı saldırı girişimi olmuş ama güvenlik son anda engellemiş

The Little Magician #19

• SmackDown - 03.09.15

-SmackDown, New Day'in pankartlarla gelmesiyle başlıyor. Pankartlar Dudley Boyz'un eşyaları tehlikeye atması hakkında.Dudley Boyz geliyor, ardından The Prime Time Players geliyor ve bir maçımız var.

-Dudley Boyz, The Prime Time Players'ı yeniyor. Gerçekten iyi bir maç olduğu söyleniyor. The New Day, yorumcular arasındaymış.

-Sırada Stardust vs. Neville. Maç hiç başlamıyor, The Ascension ring dışında Neville'ı yere seriyor. Görünüşe göre artık Stardust ile beraberler.

-JoJo arka alanda Cesaro ile röportaj yapıyor ama Sheamus bölüyor.

-Sheamus, bir diğer güzel maçta Cesaro'yu 10 dakikanın biraz altında yeniyor.

-The Miz MizTV için Lana ve Dolph Ziggler ile beraber. Summer Rae kendi başına ringe geliyor ve Lana ile birbirlerine giriyorlar, ardından Miz ve Dolph onları ayırıyor.

-Bo Dallas, R-Truth 'u yeniyor. Bo maçtan önce bir promo kesmiş.

-Charlotte, Tamina'yı yeniyor. Maçtan sonra Team Bella geliyor ve Team PCB'yi alt ediyor. Nikki Bella kemerini kaldırıyor, Charlotte ona bağırıyor.

-Roman Reigns & Dean Ambrose, Big E & Kofi Kingston'u DQ ile yendi.

Kaynak :http://guresturkiye.net/forum/

The Little Magician #19

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

Seth face turn sinyalleri veriyor.Strowman'ı kim durduracak merakla bekliyorum.Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta Roman ve Dean'e yardım edecek kişi belli olur.

ister misin seth rollins face turn yaparak roman ve dean'e katılan adam olsun

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Seth face turn sinyalleri veriyor.Strowman'ı kim durduracak merakla bekliyorum.Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta Roman ve Dean'e yardım edecek kişi belli olur.

Bence Seth'in face turn yapmasına 2-3 ay daha var hemen yapacağını sanmıyorum.Dean ve Roman'a bu 1-2 hafta içinde kesinlikle birisinin yardım etmesi lazım yoksa NoC de baya ezilecekler...

The Little Magician #19

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Bence Seth'in face turn yapmasına 2-3 ay daha var hemen yapacağını sanmıyorum.Dean ve Roman'a bu 1-2 hafta içinde kesinlikle birisinin yardım etmesi lazım yoksa NoC de baya ezilecekler...

zaten şirket de biraz parlayan adamı hemen face yapıyorlar uyuz oluyorum,seth bana göre heel olarak kalmalı zaten top heel yok,birkaç tane olsun bari onu da bozmasınlar

• Vay arkadaş uzun süredir izlemiyordum geçen smartsporda denk geldim. Efsane Dudley boyz ve Sting geri dönmüş. Başka geri dönen olacak mı acaba. Goldberg - Kevin Nash tarzı isimlerin de dönme şansı var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    o kadar da deil.adamlar yaşlandı artık.dudley boyzun da uzun süreli olacağını sanmam.arkadaş gene rüyasmda wwe ye gitmişim.millet vize felanla gitmiş ben ışınlanıyorum öpcük yarışmaları felan yapıldı.işin acayibi rüyayı ingilizce gördüm.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.