Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Suplex City

Roman ve Dean kesinlikle TTC ye yöneltilmeli. Hem Tag team divizyonu değerlenir hemde Dean ve Romanı kemer feudlarina daha iyi hazırlanmış olur.
    rüyamda sheamus u gördüm.daha öncede john cena ve daniel brayn ile okey oynamıştım.totom açıkta kaldı galiba

Orijinalden alıntı: montevo

rüyamda sheamus u gördüm.daha öncede john cena ve daniel brayn ile okey oynamıştım.totom açıkta kaldı galiba

Alıntıları Göster
    Cena, SummerSlam de güreşecekmiş.Tahminim maçı Cena alır daha sonra Sheamus cash-in yapar.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Cena, SummerSlam de güreşecekmiş.Tahminim maçı Cena alır daha sonra Sheamus cash-in yapar.

Alıntıları Göster
    Roman Reigns dün Brian Fritz'in konuğu olarak SportingNews'e konuşmuş. Roman Reigns kendisine kaba davranan hayranlar hakkında konuşmuş. 2015 Royal Rumble kazananı Roman Reigns'in söyledikleri aşağıdaki gibidir:

quote:

Roman Reigns: "Dürüst olmak gerekirse bana çok kaba davranıyorlar. Benim yaşımda olan birileri bile, internet üzerinden bana çirkin şeyler söylüyor, aklım almıyor bunları gördükçe ve bundan ne kâr sağladıklarını merak ediyorum. Ben daha çocukken, günüm dışarıda terlemek ile geçerdi ve oradan oraya koşuşturup dururdum. Daha sonra Uso'lar ile (Jimmy & Jey Uso) bahçe güreşini keşfettik ve bu konuda baya yoğunlaştık. O zamanlar video oyunları veya sosyal medya gibi saçma şeyler yoktu tabii. Aklınıza gelebilecek her türden elektronik alet, kameralı cihazlar vesaire şeyler de yoktu. Bu yüzden biraz her şey farklıydı ama güzeldi gerçekten güzeldi. Sonra yetişkinlik dönemine geçiş yaptım, hayatım boyunca her zaman iyi arkadaşlarım oldu bu yüzden hep iyi bir insan olmaya çalıştım ve her zaman büyük ilişkiler kurmaya ve kaliteli insanlarla dost olmaya çalıştım. Böyle insanlarla takıldığım için bana kötü davranan insanları düşünüp, ele aldığım zaman gerçekten garibime gidiyor bu durum. Geçen işte saldırıya uğradım ve saldıran insanın bana gerçek bir nedenden dolayı saldırdığını düşünmüyorum benden nefret ettiği için bana saldırdığını düşünüyorum. Bu tip insanlar biraz tuhaf oluyor nedense ve internette bir durum yaratarak popüler olmaya çalışıyor bu tipte insanlar. Biz ise sadece işimizi yapıyoruz ve bizi izleyenleri eğlendirmeye çalışıyoruz hepsi bu yani. Bizi izleyen insanlara gerçek hayatlarında bazı şeyleri uygulamamaları için kavga ederek ders vermeye, bir şeyler verip öğretmeye çalışıyoruz. Onların gerçek yaşamlarında bunları uygulamasını istemiyoruz ve özellikle bizden öğrendikleri bir takım şeylerle bize saldırıp, başka insanlara yanlış örnek olmalarını da istemiyoruz. Bakınız bana saldıran 31 yaşındaki o adam şimdi bütün etkinliklerden uzaklaştırma cezası aldı, sorarım buradan bütün herkese böyle bir şey sizin başınıza gelmesini ister misiniz? İnanıyorum ki istemezsiniz. Benim üzüldüğüm nokta şudur ki, ortada gerçek bir neden yokken bana saldırılması, bir neden olup da bana saldırsa bu kadar tepki göstermezdim, inanın göstermezdim. Ben kimsenin bana zarar vermesi için çalışmıyorum ve bu gibi durumlar ile başıma bir şey gelmesini istemiyorum. Ayrıca kimsenin bu sporu benimseyip bir yerde zarar görmesini de istemem. Ben sadece işimi yapmaya çalışıyorum lütfen biraz bana anlayış gösterin. Benim mesleğim bu ve ben sadece bana söylenenleri istediğim şekilde yapmaya çalışıyorum ve mesleğimi yaparak iyi vakit geçirmek istiyorum artık, umarım bu dediklerimi bana karşı yansıtırlar. Sadece insanlardan istediğim şey budur ve bu şey göz açıp kapatınca bitecek bir şey değil ben bunu insanlardan sürekli olarak istiyorum. Sürekli şok içerisindeyim, sürekli incitici ve kalbimi yaralayan laflar ile karşı karşıyayım, fakat ne yapabilirim bu da dünyanın bir parçası. Her şey benim istediğim gibi olmuyor işte. Bu durum şey gibi, dünyanın en zorba insanından, merhamet dilenmek gibi bir şey. Güçlü insanlar bir sebepten dolayı güçlüdür... Bu ağırlık çalışmaya benzemez, güçlü olan insan her ağırlığı kaldırabilir. Çünkü Tanrı onlara geniş omuzlar verir o yükü taşıyabilmeleri için. Şok da olsalar, kalpleri incinse de bu tip insanlar kendilerinden nefret eden insanlara bile 'huşu' adı altında davranırlar ve etken çok önemlidir."

Kaynak :http://guresturkiye.net/forum/

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• Birara çok izlerdim bunu ne gunlerdi bee.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 14 Ağustos 2015; 10:46:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Birara çok izlerdim bunu ne gunlerdi bee.
    quote:

WWE Sting'e SummerSlam için hazır olmasını söylemiş ama şirket fikrini değiştirmişe benziyor. Sting Temmuz ve Ağustos'ta fitmiş ama F4WOnline'a göre WWE ona ihtiyaç duymamış.

Neden olmayacağı hakkında net bilgi olmasa da Lesnar & Taker maçı ve Amell'in maçta olması Sting'i gerekli kılmamış. Bu arada Sting'in sonbaharda dönüp Wyatt Family ile feuda girmesi muhtemelmiş.

The Little Magician #19

• quote:

ben de rüyamda dean ambrose'u görmüştüm,ps salonunda playstation oynuyorduk 3-4 ay oldu rüyayı göreli hep fazla izlemekten oluyor bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hala izleyebilirsin,sonuçta çocuk sporu değil bişey değil,her yaştan izleyeni var

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

hala izleyebilirsin,sonuçta çocuk sporu değil bişey değil,her yaştan izleyeni var

Alıntıları Göster
    quote:

PWInsider.com'a göre The Rock'ın,Summerslam'de bulunacağı yönünde arka alanda bir konuşma yokmuş ancak yine de Triple H,Vince McMahon ve Stephanie'nin aklında The Rock'ı,Summerslam'de bulundurmak olabilirmiş iddialara göre.

Diğer bir yandan da Rock dışında Summerslam'de bulunması en muhtemel isim "Stone Cold" Steve Austin.
    Steve Austin'in şovda bulunup WWE 2k16 hakkında bir tanıtım yapması muhtemelmiş.

Bu arada The Rock'la ilgili bu tür iddiaların ortaya atılmasının nedeni,Roman Reigns'in geçtiğimiz günlerde FOX Sports'a verdiği bir röportaj.Reigns bu röportajında Rock'ın,Summerslam'de bulunup bulunmayacağı konusunda hiç bir fikri olmadığını söylemiş ve konuyla ilgili konuşmaktan kaçınmış.

The Little Magician #19

• quote:

quote:

PWInsider.com'a göre The Rock'ın,Summerslam'de bulunacağı yönünde arka alanda bir konuşma yokmuş ancak yine de Triple H,Vince McMahon ve Stephanie'nin aklında The Rock'ı,Summerslam'de bulundurmak olabilirmiş iddialara göre.

Diğer bir yandan da Rock dışında Summerslam'de bulunması en muhtemel isim "Stone Cold" Steve Austin.
    Steve Austin'in şovda bulunup WWE 2k16 hakkında bir tanıtım yapması muhtemelmiş.

Bu arada The Rock'la ilgili bu tür iddiaların ortaya atılmasının nedeni,Roman Reigns'in geçtiğimiz günlerde FOX Sports'a verdiği bir röportaj.Reigns bu röportajında Rock'ın,Summerslam'de bulunup bulunmayacağı konusunda hiç bir fikri olmadığını söylemiş ve konuyla ilgili konuşmaktan kaçınmış.

Alıntıları Göster
    quote:

WWE yetkilileri, Dolph Ziggler ve Kane'in isimlerini 17 Ağustos tarihinde yani bugün yapılacak olan Monday Night RAW şovuna eklemiş. Her iki isimde yaklaşan "06:42" filmi için bir süredir televizyonu şovlarında gözükmüyorlardı. Ayrıca her iki isim RAW için duyurulurken, ertesi gece yapılacak olan SmackDown çekimleri için duyurulmamış.

The Little Magician #19

• quote:

quote:

WWE yetkilileri, Dolph Ziggler ve Kane'in isimlerini 17 Ağustos tarihinde yani bugün yapılacak olan Monday Night RAW şovuna eklemiş. Her iki isimde yaklaşan "06:42" filmi için bir süredir televizyonu şovlarında gözükmüyorlardı. Ayrıca her iki isim RAW için duyurulurken, ertesi gece yapılacak olan SmackDown çekimleri için duyurulmamış.

Alıntıları Göster
    Ziggler döndü sonunda..Roman vs Harper maçı baya sert geçti bana göre Roman'ın maçlarının bu şekilde geçmesi lazım.Cena enfes promo kesti.Lesnar'ın memleketinde ezilmesine şaşırdım.

The Little Magician #19

• cena zaten promo ve mikrofon konusunda çok çok iyi,hollywood oyuncularını aratmayacak rol yeteneği var adamda

cena zaten promo ve mikrofon konusunda çok çok iyi,hollywood oyuncularını aratmayacak rol yeteneği var adamda
    gösteriler iyice baymaya mı başladı yoksa benim beğenim mi değişti anlayamadım.

gösteriler iyice baymaya mı başladı yoksa benim beğenim mi değişti anlayamadım.

Alıntıları Göster
    8/20/15-SmackDown

Ryback vs. Big Show:Ryback Big Show'a bariyerlerde clothesline yapmış.Maç double count out ile bitmiş.

The New Day defeated Los Matadores and El Torito in a six-man match: Big E El Torito'ya running splash yapmış.Woods tag alıp pinlemiş.

Dolph Ziggler ve Lana ringe gelip promo kesmiş.Onları Bulgaristan bayrağı ile Rusev bölmüş.Ziggler Rusev'e superkick çakmış.

Neville defeated Bo Dallas with Red Arrow:Maç çok kısa sürmüş.

Alicia Fox ve Bella Twins Nikki'nin Divas Title reign'i hakında promo kesmiş.Onları Team B.A.D'ten Naomi ve Sasha bölmüş Summerslam'de kazanacaklarını söylemiş.Ardından Sasha'yı Charlotte ve Becky bölmüş ve triple threat maç ayarlanmış.

Brie defeated Sasha Banks and Becky Lynch

Orton, Ambrose, Reigns and Cesaro defeated Sheamus, Bray Wyatt, Luke Harper and Kevin Owens in the main event:Ambrose Harper'a Dirty Deeds yapmış.Babyfacesler SmackDown'ı ayakta kapatmış.

The Little Magician #19

• quote:

quote:

quote:

quote:

The Rock vs Triple H maçının Wrestlemania 32 civarı olması muhtemelmiş ama Vince McMahon, The Rock vs Brock Lesnar maçının WM'de olmasını istiyormuş.

Offf,rock vs lesnar bence muhteşem olur,sonucunu da kestiremeyiz,wm da yenilmeyen cena yı yenen rock mı yoksa şirkette adeta artık tanrı haline gelen yenilmez lesnar mı?

Rock alır.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar nerden izliyosunuz bunu link varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

Alıntıları Göster
    Dostlar WWE Network almaya çalışıyorum ama başaramıyorum, ödeme seçeneğini tıkladıktan sonra kredi kartı bilgilerimi falan da istemedi, ilk ay ücretsiz vs. zımbırtıları da var, buradan ya da pm'den yardımcı olabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: RedJøhn

watchwrestling.in sitesinden wwe kategorisini seçerek izleyebilirsin

Orijinalden alıntı: metalmanr+

Dostlar WWE Network almaya çalışıyorum ama başaramıyorum, ödeme seçeneğini tıkladıktan sonra kredi kartı bilgilerimi falan da istemedi, ilk ay ücretsiz vs. zımbırtıları da var, buradan ya da pm'den yardımcı olabilir misiniz?

bence wwe network almaya gerek yok çünkü bedava izleyebileceğin siteler var ama yinede sen bilirsin

Orijinalden alıntı: Zendarlı Köle Taciri

quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

bence wwe network almaya gerek yok çünkü bedava izleyebileceğin siteler var ama yinede sen bilirsin

Alıntıları Göster
    Smackdown şovunu yeni izledim main eventin sonucu belli olsada güzel bir maçtı summerslamede az kaldı bakalım ne olacak tam 4 saat sürecekmiş zaten doya doya izleriz

• main eventi ben beğendim.sonucu salla :) hakem bi oyana bi bu yana oldu.ancak cena ile rollinsin maçını merak ediyorum.acaba cena iki kemeri de alcak mı?

main eventi ben beğendim.sonucu salla :) hakem bi oyana bi bu yana oldu.ancak cena ile rollinsin maçını merak ediyorum.acaba cena iki kemeri de alcak mı?
    3 yıldır izlemiyordum bir ara her şovu takip ederdim, baktım şimdi çok fena değişiklikler olmuş şirkette, SummerSlam izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undefeated Gaul -- 21 Ağustos 2015; 20:45:09 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.