Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.471
Cevap
22
Favori
458.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Merle Dixon

CM Punk'ın geri dönme ihtimali yok mu

Son röportajında dönmeyeceğini söylemisti ama umarım geri döner wwe nin punk'a ihtiyacı var punk ın da wwe ye ihtiyacı var,punk cena nın yokluğunda sirketin yüzü olabilecek kapasiteye sahíp ancak adam en verimli yıllarında bıraktı güresi :( muhtemelen wwe ile ciddi sorunlar yasadılar yoksa wwe punk gibi bir ismin bu kadar kolay gitmesíne izin verecek kadar aptal bi sirket değil baska sorunlar vardır mutlaka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Son röportajında dönmeyeceğini söylemisti ama umarım geri döner wwe nin punk'a ihtiyacı var punk ın da wwe ye ihtiyacı var,punk cena nın yokluğunda sirketin yüzü olabilecek kapasiteye sahíp ancak adam en verimli yıllarında bıraktı güresi :( muhtemelen wwe ile ciddi sorunlar yasadılar yoksa wwe punk gibi bir ismin bu kadar kolay gitmesíne izin verecek kadar aptal bi sirket değil baska sorunlar vardır mutlaka

Geri dönmesi lazım, izlemez kimse yoksa
    Bu arada
    Eski saçı uzun cm punk ile 2011de değişen punk arasında çok fark vardı ya..

• quote:

quote:

quote:

Bu arada

Cm punk'ı sevmemin bir diğer nedeni de bu zaten,yani adam her sene farklı bir imajla geliyordu heel olmak kariyerinde büyük devrím oldu,wwe su an zor durumda feudlar berbat durumda,yine denize düsen yılana sarılır mantığıyla cena'ya bel bağladılar,lesnar zaten part time güresiyor dean ziggler bray wyatt gibi yeteneklere de adam gibi push verilmiyor,wwe resmen kendi ayağına sıkıyor

• quote:

quote:

quote:

Bu arada

saçını kestirdi adam oldu aynen dönmesi lazım cenadan bıktık inşallah lesnar nocda onu ezerde senaryo dışı kalır cena yerine dean ambrose olsaydı şuanda reytingler 5 kat fazlaydı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada

Cm punk'ı sevmemin bir diğer nedeni de bu zaten,yani adam her sene farklı bir imajla geliyordu heel olmak kariyerinde büyük devrím oldu,wwe su an zor durumda feudlar berbat durumda,yine denize düsen yılana sarılır mantığıyla cena'ya bel bağladılar,lesnar zaten part time güresiyor dean ziggler bray wyatt gibi yeteneklere de adam gibi push verilmiyor,wwe resmen kendi ayağına sıkıyor

wweye göre kemer feuduna girebilecek tek adam cena ve roman deana henüz hazır değil diyenlerden ne beklersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

cody ruhodesın karısıı da wwe foto galeri olarak gösteriyordu.çok acayip millet.

aynen abi ya hiç mi kıskanmıyorlar anlamadım ki,bunlardaki genişlik konya ovasında yok

İste bunlar hep domuz eti

aynen domuz eti gerçektende kıskançlığı yok ediyor karısının başkasıyla birlikte olmasına izin verebilecek kadar rahatlıkta adamlar var türkiyede birinin karısı başkasıyla birlikte olsa kan davası çıkar

• cenanın senaryo dışı kalacağını sanmam.herşey onun üzerine kurulu sanki.njpw de shelton benjamin ve luke gallowsu gördüm,hani şu cmpunkın s.e.s zamanında yanındaki çam yarması.orda hareketler daha sert ama tuş etmek zor.bide japoncam olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

cenanın senaryo dışı kalacağını sanmam.herşey onun üzerine kurulu sanki.njpw de shelton benjamin ve luke gallowsu gördüm,hani şu cmpunkın s.e.s zamanında yanındaki çam yarması.orda hareketler daha sert ama tuş etmek zor.bide japoncam olsa

cena şu anda bryan ın yokluğunda ana senaryoda bryan dönünce dean ve bray wyatt ta hazır duruma gelince cena ana kemerin dışında bir feuda girecektir
  • Bu arada şaka maka Goldust ve Stardust sağlam heel oldular ha bir tane tag heel olması lazımdı iyi oldu kemeri de alacaklar gibi ama kemerler Usolarda kalsın gayet güzel maçlar çıkartıyorlar genellikle uzun süreli reignlerden sıkılırım ama Usolar beni hiç sıkmadı hele ki Wyattlara karşı olan MITB ve Battleground'daki maçlar dehşet-ül vahşetti.Böyle maçlar çıkarsınlar istiyorlarsa daha uzun tutsunlar kemerleri dert etmem.
  • Diğer taraftan galiba WWE Cena'yı Lesnar'ın rakibi olacak kadar sert gösterip NOC'ta sert dişe diş bir maç gösterecek gibi görünüyor ama maalesef Lesnar kemeri WM'ye kadar koruyacak gibi açıkçası ben part-timer bir şampiyon istemiyorum Cena şampiyon olsun da istemiyorum bakalım zaman gösterecek.
  • Uzun zamandır girmiyorum ne olmuş bu konuda yine hocam ya olay nedir?
  • Bu Dean de Stone Cold olabilecek potansiyeli sadece ben mi goruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

Bu Dean de Stone Cold olabilecek potansiyeli sadece ben mi goruyorum

Dean ambrose wwe nin yeni orton'ı,orton da stil olarak wwe nin yeni stone coldu olduğuna göre dean yeni stone cold olur,o potansiyel var cok yetenekli umarım wwe roman uğruna harcamaz bu adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Uzun zamandır girmiyorum ne olmuş bu konuda yine hocam ya olay nedir?

Dostum olay cok uzun hikaye tabi her zamanki gibi ben ve hompoy haklıydık da neyse :D kapandı konu

• kemerleri zack ryder a verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 3 Eylül 2014; 22:18:47 >
  • Ne zaman yayınlanıyor bu? İnternete düştüğü zaman link atarmısınız hocam rica etsem?
  • Bu arada Bryan düşmanları yüzünden buraya fazla girmeme kararı almıştım ama rağbet görmüş baya.Daha çok bu konuya girerim artık.
  • quote:

Bu arada Bryan düşmanları yüzünden buraya fazla girmeme kararı almıştım ama rağbet görmüş baya.Daha çok bu konuya girerim artık.

Dostum burada bryan düsmanı yok,ben bryanı pek sevmem ama düsman falan değilim en azından cena ve lesnar yerine bryanı tercih ederim :D neyse saka bi yana dostum benim her zaman anlatmak istediğim suydu:bryan iyi ama daha yeteneklileri var yani en basından beri undisputedin dean ambrose veya bray wyatta verilmesi taraftarıydın bu yüzden bryana karsı cıkardım hep ancak sunu da kabul ediyorum cena dan sonra bu sirketin yüzü roman değil bryan olacak bu seyirci desteği ürün satısı ve yes movement olduğu sürece bryan sirketin yüzü olarak kalacak su aralar sakat olduğundan dolayı roman god mode olarak takılıyor ama bryan döndüğünde roman da geri planda kalacaktır en cok üzüldüğüm ise bray ve dean hakettiği değeri görmüyor

• quote:

Ne zaman yayınlanıyor bu? İnternete düştüğü zaman link atarmısınız hocam rica etsem?

Sovlar söyle dostum cuma günü smackdown pazartesi günleri de raw var pazar gúnleri de ppv lerin olduğu gün,desirulez.netten hem ppv lerí hem de haftalık sovları izleyebilirsin :) sovlar cuma ve p.tesi oluyor ama net'e garanti olarak ertesi gün düserler yani c.tesi smackdown salı günü de rawı izleyebilirsin sana link atarım pm'den :)

• quote:

quote:

Bu arada Bryan düşmanları yüzünden buraya fazla girmeme kararı almıştım ama rağbet görmüş baya.Daha çok bu konuya girerim artık.

Dostum burada bryan düsmanı yok,ben bryanı pek sevmem ama düsman falan değilim en azından cena ve lesnar yerine bryanı tercih ederim :D neyse saka bi yana dostum benim her zaman anlatmak istediğim suydu:bryan iyi ama daha yeteneklileri var yani en basından beri undisputedin dean ambrose veya bray wyatta verilmesi taraftarıydın bu yüzden bryana karsı cıkardım hep ancak sunu da kabul ediyorum cena dan sonra bu sirketin yüzü roman değil bryan olacak bu seyirci desteği ürün satısı ve yes movement olduğu sürece bryan sirketin yüzü olarak kalacak su aralar sakat olduğundan dolayı roman god mode olarak takılıyor ama bryan döndüğünde roman da geri planda kalacaktır en cok üzüldüğüm ise bray ve dean hakettiği değeri görmüyor

Hocam her ne olursa olsun şu anda şirketin yüzünün sakatlansa da Bryan olduğu ve ana kemer için Roman,Dean,Wyatt vs. için erken olduğunu düşünüyorum.Hele Reigns'e son 2 aydır iyice kıl kaptım her şovu ayakta kapattı en son da Randy'i SS'de yenince şarteller attı tam bir Reigns düşmanı oldum abi nedir bu kadar mega push? İyi ki bir karizması var herifin.Açıkçası Rollins Reigns'ten daha yetenekli.Zaten Rollins ileride cash-in yapıp kemeri alacaktır.

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.