Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • cena ve rusev feudu olursa wwe tarihinin en kötü feudlarından birini izlemiş oluruz,hatta fandango vs jericho gibi rezalet bi feud olur onunla yarışır yani o derece

Orijinalden alıntı: Feitan

Size son 10 yılın en iyi 20 ismini yazayım,çıkıpta fanboyluk yapmayın.Çoğu kişiye göre böyledir.

1-John Cena
    2-Randy Orton
    3-Brock Lesnar
    4-Chris Jericho
    5-Shawn Michaels
    5-Triple H
    6-Cm Punk
    6-Undertaker
    7-Daniel Bryan
    8-Edge
    9-Roman Reigns
    10-Dean Ambrose
    11-Seth Rollins
    12-Sheamus
    13-Dolph Ziggler
    14-Batista
    15-Bray Wyatt

Jeff Hardy nasıl olmaz ?

Orijinalden alıntı: karlos1907

quote:

Size son 10 yılın en iyi 20 ismini yazayım,çıkıpta fanboyluk yapmayın.Çoğu kişiye göre böyledir.

1-John Cena
    2-Randy Orton
    3-Brock Lesnar
    4-Chris Jericho
    5-Shawn Michaels
    5-Triple H
    6-Cm Punk
    6-Undertaker
    7-Daniel Bryan
    8-Edge
    9-Roman Reigns
    10-Dean Ambrose
    11-Seth Rollins
    12-Sheamus
    13-Dolph Ziggler
    14-Batista
    15-Bray Wyatt

Jeff Hardy nasıl olmaz ?

AA SABAHTANDIR BENDE BİRŞEY EKSİK DİYORDUM MEĞER JEFF HARDYMİŞ YAHU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iney -- 2 Ağustos 2014; 20:13:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: elured

bakalım cena rusevin finisherinden kurtulabilecekmi ileride maçları olursa

Yok dostum cena pes etmez :D wwe taker cena gibi adamlara pes ettirmiyor,ancak wrestlemania 30 da lesnar vs taker macı yerine cena vs taker streak vs career submition mac olsaydı efsane maç olurdu

Oyle bir sey olsaydi, iste hayaller gerceklesirdi ama WWE batirdi. Submission match olacakti. John Cena heel olacakti ya da Undertaker kayip edecekti. Bence WWE'nin artik su kendi adamlarina bir seyler yaptirmasi gerekiyor. Randy Orton bile face oldu ama Cena 1 kez heel turn yapti hep face. 2010'den beri heel olacak deniyor ama hic zannetmem. Brock Lesnar kazansa bari Summerslamde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elured

bakalım cena rusevin finisherinden kurtulabilecekmi ileride maçları olursa

Yok dostum cena pes etmez :D wwe taker cena gibi adamlara pes ettirmiyor,ancak wrestlemania 30 da lesnar vs taker macı yerine cena vs taker streak vs career submition mac olsaydı efsane maç olurdu

Oyle bir sey olsaydi, iste hayaller gerceklesirdi ama WWE batirdi. Submission match olacakti. John Cena heel olacakti ya da Undertaker kayip edecekti. Bence WWE'nin artik su kendi adamlarina bir seyler yaptirmasi gerekiyor. Randy Orton bile face oldu ama Cena 1 kez heel turn yapti hep face. 2010'den beri heel olacak deniyor ama hic zannetmem. Brock Lesnar kazansa bari Summerslamde.

Dostum cena kariyerinin sonlarına doğru heel olur gibi,wwe ürün satısı vs den para kazanmak istiyor,bí superstar cok iyi ürün sattırmaya baslarsa ve cidden cena gibi seyirciyelerden destek alırsa o sirketin yüzü olur ve cena heel turn yapar,yani cena nın yerine gececek adamı arıyorlar yıllardır,aslında bana kalırsa wwe'nin yüzü heel karakter olmalı,söyle coğu maçı hileyle kazanacak,seyirciye kendinden nefret ettirecek tam heel bir süperstar lazım wwe'ye,yıllardır bence bunun eksikliğini hissedíyoruz,wwe hep en baba heel leri bile face yaptı edge orton gibi,feudları güzellestiren taraf heel taraf,su anda wwe'de bray wyatt harici gercekten feudları güzellestirecek heel adam yok,the miz vardı o da git gide düstü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katiliyorum. WWE'de top heel diye bir sey yok. Broooocccckkkkk Leeesssnaaaar disinda ve Bray Whyatt dedigin gibi. WWE'nin brand olayini kaldirmasi cok etkiledi bence.

Kesinlikle katiliyorum. WWE'de top heel diye bir sey yok. Broooocccckkkkk Leeesssnaaaar disinda ve Bray Whyatt dedigin gibi. WWE'nin brand olayini kaldirmasi cok etkiledi bence.

kesinlikle brand kavramı kalmadı ve kemerler de birleşince zevksizleşti özellikle de smackdown tam bi rezalet durumda

quote:

kesinlikle brand kavramı kalmadı ve kemerler de birleşince zevksizleşti özellikle de smackdown tam bi rezalet durumda

kemerler keşke tekrar ayrılsa smackdown main event gibi oldu

Orijinalden alıntı: hompoy21

quote:

quote:

kemerler keşke tekrar ayrılsa smackdown main event gibi oldu

aynen dostum brandlere de ayrılmalılar daha zevkli öyle,ben eskiden smackdown da edge cm punk undertaker jericho gibi adamları izslerken raw un da çıkmasını beklerdim çünkü orada da cena hbk triple h orton gibi adamlar vardı hatta her sene bragging rights olurdu smackdown vs raw,güzel maçlar olurdu

• eski avatarın daha iyiydi dostum dean ambrose un elinde mikrofon aldığı avatar
  • Feitan WWE yi senin belki de 10 da 1 un bile takip etmiyorum ama boyle saçma yorumlar undertakeri roman reigns jerichoyla flan kiyaslamissin bunlar gerçekten komik edge ile yaptigin yorumlar tamamen fiyasko sen neyin kafasini yasiyon bu arada roman edgeyi de geçmiş demis saka gibi TM belki ilerde geçer ama geçti nedir ya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    meow
  • Amerikan güreşinin en çok takip edilen ve en büyük fan sitesi.

Wrestlezone,gelmiş geçmiş bütün federasyonlarda aldığı başarılarla kıyaslanmış,sadece wwe değil,roh,njpw,ecw vs.. bütün federasyon geçmişleriyle alın size liste.Bu hafta yapılmış bir liste yani yeni.Bu liste edge fanlarına gelsin ve çok doğru bir liste.Çıkıpta cm punk 2.olmaz demeyin,eski federasyonlar olsa sadece cm punk 1.olur.

10 - Jeff Hardy
    9 - Daniel Bryan
    8 - The Miz
    7 - Edge
    6 - Chris Jericho
    5 - Batista
    4 - Undertaker
    3 - Randy Orton
    2 - CM Punk
    1 - John Cena

Amerikan güreşinin en çok takip edilen ve en büyük fan sitesi.

Wrestlezone,gelmiş geçmiş bütün federasyonlarda aldığı başarılarla kıyaslanmış,sadece wwe değil,roh,njpw,ecw vs.. bütün federasyon geçmişleriyle alın size liste.Bu hafta yapılmış bir liste yani yeni.Bu liste edge fanlarına gelsin ve çok doğru bir liste.Çıkıpta cm punk 2.olmaz demeyin,eski federasyonlar olsa sadece cm punk 1.olur.

10 - Jeff Hardy
    9 - Daniel Bryan
    8 - The Miz
    7 - Edge
    6 - Chris Jericho
    5 - Batista
    4 - Undertaker
    3 - Randy Orton
    2 - CM Punk
    1 - John Cena

Eski federasyonlar beni ilgilendirmez ben wwe ye bakarım,hadi bu listeyi ele al diyelim the míz yeteneksizdi hani ama listede yer almıs durumda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski federasyonlar seni ilgilendirmez diye birşey yok,komple kariyer başarıları her zaman incelenir.Bu liste çok net ve doğru bir liste,aksini iddia eden fanboydur.

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

Feitan WWE yi senin belki de 10 da 1 un bile takip etmiyorum ama boyle saçma yorumlar undertakeri roman reigns jerichoyla flan kiyaslamissin bunlar gerçekten komik edge ile yaptigin yorumlar tamamen fiyasko sen neyin kafasini yasiyon bu arada roman edgeyi de geçmiş demis saka gibi TM belki ilerde geçer ama geçti nedir ya .

haklısın şuanda romanla edgeyi karşılastırmak çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iney -- 4 Ağustos 2014; 13:43:34 >

• quote:

Eski federasyonlar seni ilgilendirmez diye birşey yok,komple kariyer başarıları her zaman incelenir.Bu liste çok net ve doğru bir liste,aksini iddia eden fanboydur.

e tamam güzelde the mize yeteneksiz diyorsun ama adam jeff hardyi geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iney -- 4 Ağustos 2014; 12:43:37 >

Amerikan güreşinin en çok takip edilen ve en büyük fan sitesi.

10 - Jeff Hardy
    9 - Daniel Bryan
    8 - The Miz
    7 - Edge
    6 - Chris Jericho
    5 - Batista
    4 - Undertaker
    3 - Randy Orton
    2 - CM Punk
    1 - John Cena

the miz jeff hardyi geçmiş

• quote:

Eski federasyonlar seni ilgilendirmez diye birşey yok,komple kariyer başarıları her zaman incelenir.Bu liste çok net ve doğru bir liste,aksini iddia eden fanboydur.

o zaman the miz'e artık yeteneksiz demeye hakkın yok be dostum
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.