Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Feitan

Bu konuyu tartışmıyorum Jericho>Edge.

Ayrıca ilk mitb kazanmak başarı değildir,üst üste 2 kere mitb kazanmak başarıdır bunu da cm punk yapmıştır.
    Sheamus gibi biri rr kazanıyorsa,rr benim için değerli değildir ki daha ne saçma adamlar rr kazandı.
    Mikrofon yeteneği tabi ki jericho kadar değil,jericho ile kıyaslana gülerim.
    Rol yapma yeteneği üstün,yoksa jericho kadar kendi icat ettiği hareket yoktur,lionsault gibi hareketleri vs..yapamaz.

edge > jericho edgenin aldıgı kemerlere birdaha bak undertakeri en fazla yenen adam edge

Jericho mc kemeri için güreşirden sonrasını okumadım.Edge'yi savunacağım diye çok saçmalamışsın.Batırmışsın resmen,bu kadar fan olunmaz.Ben wwe haberlerini sık takip eden biriyim,edge'ye film teklifi gelmiş olsa bilirdim,edge'ye teklif gelmedi.Senin görüşün o ama çoğu kişiye sorsan chris jericho edge'den büyük biri der.Bana göre edge ile tartışmak bile yersiz.

Jericho nun şu anda mid carder seviyedeyken undisputed alacağını düşünmüyosun heralde?saçmalık bunun neresinde anlamadım?ben bi fan olsaydım jericho yu yerden yere vurur edge i göklere çıkarırdım ama yapmıyorum jericho bana göre tarihin en iyilerinden,bunu kabul ediyorum,ayrıca edge haven adlı dizide oynadı hala oynuyor mu bilmiyorum diziyi takip etmiyorum çünkü,hem de wwe den emekli olduktan hemen sonra başladı diziye tabi gündemden geri kaldıysan o benim sorunum değil,bana kalırsa edge ile jericho yu tartışmak yersiz değil ikisi arasında çok da büyük bi fark yok ama bir tık da olsa edge jericho dan önde,jericho daha iyi diyenler anca senin gibi edge den nefret eden adamlardır dostum sen cm punk ve roman reigns gibi yeni yetmeleri bile üstüm görüyorsun,edge in mikrofon yeteneğine orta seviye diyorsun,miz de mikrofon fazla yok diyorsun,yorumların objektif değil edge ve mize karşı hep bi ön yargı içindesin özellikle de edge konusunda önceleri bana çok büyüttüğümü ve wwe nin adamı olmasa edge in hiç büyük bir yıldız olamayacağını söylüyordun,dediklerin yanlış dostum sen edge e karşı ön yargılısın eğer objektif bir şekilde edge in wwe performansını geçmişten günümüze izlersen ne kadar büyük ve yeri doldurulamayacak bir süperstar olduğunu anlarsın,karizma,tip ringe geliş müziği promo mikrofon kariyer her şeyiyle bir yıldız Rated R Superstar

• Muhabbet bayağı koyu ne konuşuyorsunuz bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 26 Temmuz 2014; 17:48:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edge'nin daha fazla kemer aldığını herkes biliyor zaten jericho edge'den fazla kemer alsa konu buraya gelmezdi.Herşey öznel,sana göre edge chris jericho'dan karizmatik bana göre chris jericho'nun karizması edge ile kıyaslanmaz.Face chris jericho'nun ringe gelişi tartışmasız edge'den daha iyidir,böyle cafcaflı başka kimin ringe gelişi var.Mikrofon da zaten katılmıyorum,chris jericho edge'den 1 tık değil bayağı öndedir.

Miz'in mikrofon yeteneği yok yemedim,rock,punk,chris jericho,john cena,dean ambrose kadar yok dedim.

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Muhabbet bayağı koyu ne konuşuyorsunuz bu kadar

edge ve jericho karşılaştırması dostum

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Ben edge diyorum.ama jericho gibi bi efsaneyi de hiçe sayamayiz

Edge'nin daha fazla kemer aldığını herkes biliyor zaten jericho edge'den fazla kemer alsa konu buraya gelmezdi.Herşey öznel,sana göre edge chris jericho'dan karizmatik bana göre chris jericho'nun karizması edge ile kıyaslanmaz.Face chris jericho'nun ringe gelişi tartışmasız edge'den daha iyidir,böyle cafcaflı başka kimin ringe gelişi var.Mikrofon da zaten katılmıyorum,chris jericho edge'den 1 tık değil bayağı öndedir.

Miz'in mikrofon yeteneği yok yemedim,rock,punk,chris jericho,john cena,dean ambrose kadar yok dedim.

şahsen jericho nun ringe geliş müziğini sevmiyorum,edge in gelişi konfetilerin ellerini kaldırdığında patlayışı,ringin içine alttan kayrak girişi ve face halinde yerde iken taraftarlara göz kırpması asıl böyle cafcaflı kimse gelmiyor ringe gelişi muhteşem edge in,ayrıca farkettiysen ben oraya ne yazdım mizin fazla mikrofon yeteneği olmadığını iddia ettiği söyledim,önceki konuşmalara bakarsan zaten aynen bunu söylemiş olduğunu görürsün,the miz eğer uzun süre main eventer olarak kalsaydı rock gibi olurdu mikrofonu bray wyatt ta geliştirecektir kendini önceleri nexustayken hiç belli olmuyordu ama şimdi müthiş bi mikrofona sahip olduğu anlaşıldı

• jericho ile edgeyi kıyaslamak çok saçma aldıkları kemer sayısına bakın hayran sayısına bakın anlarsınız zaten edge şu an aktif güreşmemesine rağmen fan sayısı facebooğa gire 2 katından bile fazla zaten ring içinden söz etmiyorum bile

iyi seyirler

• quote:

quote:

quote:

zaten ben de jericho yu yok saymıyorum dostum,yok sayamam da zaten jericho büyük efsane ama bi edge değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten ben de jericho yu yok saymıyorum dostum,yok sayamam da zaten jericho büyük efsane ama bi edge değil

Aynen öyle edge benim tarzım da

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hem heel hem face müthiş adam knk o değil de ben artık divaların maçlarını izleyince bayılacak gibi oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

jericho ile edgeyi kıyaslamak çok saçma aldıkları kemer sayısına bakın hayran sayısına bakın anlarsınız zaten edge şu an aktif güreşmemesine rağmen fan sayısı facebooğa gire 2 katından bile fazla zaten ring içinden söz etmiyorum bile

iyi seyirler

bence wwe deki en yakışıklı ve karizmatik adam Rated R süperstar ah be özledim bu adamı ya

• Eğer kemer sayısına göre tartışacaksak konuya girmiyorum bile,bu smackdown bebeliğinden başka birşey olmuyor.

Herşey kemer demek değildir,bunu anlamak için zeki olmaya gerek yok.

Ayrıca wwe'de john cena'dan sonra sosyal platformda en çok takip edilen kişi chris jericho'dur.Chris jericho'nun twitter hesabına bakın bakalım kaç miyonmuş zaten chris jericho'nun facebook hesabı yok.

Websido dizilerine de başladı,adam hem aktörlük,hem müzisyenlik hem de tiyatro yapıyor daha ne istiyorsunuz.
  • EDGE > JERİCHO EDGE JERİCHODAN DAHA FAZLA KEMER KAZANDI UNDETAKERİ EN ÇOK YENEN GÜREŞÇİ BENCE EDGENİN MİC PERFORMANSI GAYET SÜPER KARİZMA SÜPER YAKIŞIKLILIK SÜPER NASIL OLURDA HALA EDGEYİ BEĞENMEYENLER VAR VALLAHİ YAZIK DİYORUM

Eğer kemer sayısına göre tartışacaksak konuya girmiyorum bile,bu smackdown bebeliğinden başka birşey olmuyor.

Herşey kemer demek değildir,bunu anlamak için zeki olmaya gerek yok.

Ayrıca wwe'de john cena'dan sonra sosyal platformda en çok takip edilen kişi chris jericho'dur.Chris jericho'nun twitter hesabına bakın bakalım kaç miyonmuş zaten chris jericho'nun facebook hesabı yok.

Websido dizilerine de başladı,adam hem aktörlük,hem müzisyenlik hem de tiyatro yapıyor daha ne istiyorsunuz.

biz edgeyle chris jerichonun güreş kariyerini tartışıyoruz dizi aktörlük ve twitter hesabıyla karşılaştırıyorsun sen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hem heel hem face müthiş adam knk o değil de ben artık divaların maçlarını izleyince bayılacak gibi oluyorum

Niye ki knk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

jericho ile edgeyi kıyaslamak çok saçma aldıkları kemer sayısına bakın hayran sayısına bakın anlarsınız zaten edge şu an aktif güreşmemesine rağmen fan sayısı facebooğa gire 2 katından bile fazla zaten ring içinden söz etmiyorum bile

iyi seyirler

bence wwe deki en yakışıklı ve karizmatik adam Rated R süperstar ah be özledim bu adamı ya

aynen ya edge adamın dibi heel olsada face olsada onu tutuyordum şarkısı yeter bence

• quote:

quote:

Edge'nin daha fazla kemer aldığını herkes biliyor zaten jericho edge'den fazla kemer alsa konu buraya gelmezdi.Herşey öznel,sana göre edge chris jericho'dan karizmatik bana göre chris jericho'nun karizması edge ile kıyaslanmaz.Face chris jericho'nun ringe gelişi tartışmasız edge'den daha iyidir,böyle cafcaflı başka kimin ringe gelişi var.Mikrofon da zaten katılmıyorum,chris jericho edge'den 1 tık değil bayağı öndedir.

şahsen jericho nun ringe geliş müziğini sevmiyorum,edge in gelişi konfetilerin ellerini kaldırdığında patlayışı,ringin içine alttan kayrak girişi ve face halinde yerde iken taraftarlara göz kırpması asıl böyle cafcaflı kimse gelmiyor ringe gelişi muhteşem edge in,ayrıca farkettiysen ben oraya ne yazdım mizin fazla mikrofon yeteneği olmadığını iddia ettiği söyledim,önceki konuşmalara bakarsan zaten aynen bunu söylemiş olduğunu görürsün,the miz eğer uzun süre main eventer olarak kalsaydı rock gibi olurdu mikrofonu bray wyatt ta geliştirecektir kendini önceleri nexustayken hiç belli olmuyordu ama şimdi müthiş bi mikrofona sahip olduğu anlaşıldı

bray wyatt bence wwe efsanesi olacak demedi demeyin

• WWE chris jericho'ya beklenen değeri vermediği için güreşçilik kariyerini kıyaslamıyorum ki şu hali ile edge'den iyidir diyorum.Sadece kemere bakacaksak o zaman dünyanın en iyi kişi john cena sonra randy orton mu.Birde biraz saygılı ol,yaşın küçük anlıyorumi,imzan ve yazılı stilinden yaşın küçük olduğu anlaşılıyor,yaşın küçük olduğu halde biz sana saygı duyuyorsak sende bana saygı durmak zorundasın.

@hompoy21
  • Beyler iki güreşçi bence iki farklı özellikle tartışılabilir.Move-set yani güreş hareketleri , becerileri ve diğeri mikrofon performansı.Kemer ve ödüller zaten WWE istediği şekilde ayarlayabilir bu onun iyi olduğunu göstermez bence.Move-set'e bakarsak tabi şuan Jericho biraz hantallaştı doğal olarak ama ilk kariyerinde izliyorum harika güreşiyor.Edge biraz daha değişik hatta bence bu konuda karşılaştırılamazlar gibi geliyor iki farklı tarz güreşçinin.Mikrofon olarak Jericho daha iyi kesinlikle tartışmaya gerek yok bence bunu.

Buda bonus olsun.

Jericho bütün kariyeri boyunca reaksiyon görmüş bir isim gelişi güreşi konuşması adamın her şeyi karizma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 26 Temmuz 2014; 19:58:15 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.