Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • dolph ziggler nasıl bo dallasa yenilir hala anlamış değilim

Orijinalden alıntı: Feitan

Chris jericho 2007'den beri face olsaydı daha farklı olurdu.John cena kadar randy orton'da bıktırdı,dolph ziggler doğru demiş.Artık farklı kişilere verilsin,roman reigns belli ki ilerde john cena'nın konumunu alacak,o da bıktırır.Bence roman reigns alsın ardından seth cash-in yapsın.

randy ortonın baba'dan torpili var ama adam da yetenekli bunu kabul etmek lazım yani yeteneksiz sırf torpille ilerleyen biri değil,yine de bıktırdı roman reigns değilde ben ileride john cena nın konumunu alacak kişinin daniel bryan olacağını düşünüyorum yes movement ve ürün satışı sayesinde wwe onu tutacaktır,cena yı da sırf ürün satışı sayesinde adamlar zirveden indirmiyor bryan da aynı olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Chris jericho en underrated kişidir.Kendisi de biliyor artık eğitmen konumunda,diğer yıldızları me seviyesine getirmeye çalışıyor.Bu adamın zaten underrated olduğunu,2007'de ki randy orton feudunda anladım.O kadar büyük bir geri dönüş planladılar,2007'de ki olan randy orton'a karşı feudda alamadıysa hiç alamaz.John cena'ya karşı kemer alması falan imkansız.Bu adamın devri başlamadan bitti desek doğru olur.Bu adam 2007'den sonra hiçbirşey yapamadı,the miz gibi kemer kazandı,saçma bir şekilde kemeri kaybetti.

Ayrıca jeff hardy'e bakıyorum,formunu korumuş,şu kötü alışkanlıklarını bıraksa wwe'de iş yapar,seyirci desteği her zaman olur zaten.

O olay oyle gitmek zorunda kaldi. Orginal olarak, Chris Jericho vs John Cena olacakti ama John Cena sakatlandi ve Randy Orton vs Jericho oldu. Chris Jericho 2007'dan 2010'e kadar 4 title aldi ve bittigini zannetmiyorum adamin. Tag team championship ve 2 kere intercontinental title var. Chris Jericho Shawn Michaels, Edge ve Batista gibi iyi feudlar yasadi ve tag team olarak da iyiydi acikcasi.

jericho iyi feudlara girdi big show ve edge gibi adamlarla iyi tag teamler kurup kemerler aldı o kadar underrated olduğunu düşünmüyorum wwe çok değer veriyor jericho ya

• quote:

Chris jericho 2007'den beri face olsaydı daha farklı olurdu.John cena kadar randy orton'da bıktırdı,dolph ziggler doğru demiş.Artık farklı kişilere verilsin,roman reigns belli ki ilerde john cena'nın konumunu alacak,o da bıktırır.Bence roman reigns alsın ardından seth cash-in yapsın.

ziggler farklı kişilere kemer verilmesini mi söylemiş?eğer öyle ise wwe ziggleri bitirir,wwe yi eleştiren süperstarlara ceza veriyor wwe çok düşürürler ziggleri

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

http://forum.donanimhaber.com/m_95180839/f_//tm.htm#95181319 wwe anketi var girip oylabilirsiniz

konu rezalet resmen herkes gelmiş geçmiş en iyi isme goldberg demiş hatta goldbergin olmadığı liste olmaz demiş

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_95180839/f_//tm.htm#95181319 wwe anketi var girip oylabilirsiniz

konu rezalet resmen herkes gelmiş geçmiş en iyi isme goldberg demiş hatta goldbergin olmadığı liste olmaz demiş

ben başta cm punkı yazmıştım ama hiç oy almayınca mecburi goldbergin ismini yazdım

• quote:

Cody rhodes'in bu gimmick'i çok iyi olmuş.Yeterince destekte aldı,yakında me seviyesine yükselir.

bence de gayet başarılı ama eski yakışıklı cody den eser yok ben cody nin yerinde olsam başka bir gimmick bulmaya çalışırdım,bütün tipi kaymış durumda ancak me seviyesine yükselmesi o kadar kolay değil şu an o seviyede bryan lesnar yakında gelecek olan batista orton cena roman seth dean gibi isimler var cody nin me seviyesine gelmesi için ya da kendini göstermek maksadıyla bi fırsat bulabilmesi için wwe de main eventer kıtlığı olması gerekir aksi takdirde şu anki adamlardan pek fırsat kalmaz cody e

quote:

quote:

ben başta cm punkı yazmıştım ama hiç oy almayınca mecburi goldbergin ismini yazdım

shawn micheals edge chris jericho undertaker the rock stone cold hulk hogan bunlar gerçek efsaneler(bence) eğer punk wwe de uzun yıllar kalsaydı bunların arasına adını yazdırırdı

• http://forum.donanimhaber.com/m_95180839/f_//tm.htm#95181319 goldberg oylamada açık ara gidiyor istiyosanız sizde oy kullanabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_95180839/f_//tm.htm#95181319 goldberg oylamada açık ara gidiyor istiyosanız sizde oy kullanabilirsiniz

bu arada edge oylamada sonuncu şaka gibi tm goldberg 1.ci olur anlarım edge nasıl sonuncu olur onu çözemedim anketi kuran kişi olarak

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Jericho'ya WWE Championship'i vermemeleri ayıp oldu gerçekten The Rock , Jericho'ya göre daha az emek vermiştir bu şirkete ama nerdeyse hiç olmadığı zamanda bile kemer alabiliyor fakat Jericho ne kadar gidip gelsede geldiğinde nerdeyse sürekli şovlarda hatta Sd şovlarına bile çıktı şu dönemde fakat bir kemer verilmiyor.WWE ile WHC'yi ayırmalılar 2 ayrı feud şansını harcıyorlar bu şekilde.SD canlı olabilse ve roster kavramı tekrar gelse iyi olur.2012'de çok umutluydum Jericho bu sefer CM Punk'tan alacak ve bu kadar uzun süre Punk'ta kemer kalmaz diye ama ikisinde yenildirttiler.2013'te Battleground'dı sanrım o şovda PPV'de tekrar karşılaştılar bu sefer face Jericho idi ama gene hüsran oldu.2010'da WHC aldı iyi güzel fakat şuan kemerle alakası olmayan Swagger'a yenildi ayrıca Edge'e ezildi resmen.2009'da fena değildi ama ana kemer almalıydı.Sanırım Jericho en iyi zamanlarını 2002'de yaşadı o Undisputed zamanında baya domine idi.2004-2005 yıllarında aldığı Intercontinentaller hariç pek bir şey olmadı zaten.

Jericho wwe şirketine en çok emek veren isimlerin başında geliyor,şu anda undisputedi fazlasıyla hakediyor,jericho nun edge'e ezilmesi durumu aslında pek şaşırtıcı değil ki ezilmedi de hatta oynanan tek maçı o aldı olay edge e karşı feudlarda sana göre tabi ezilmesi değil swagger gibi bi adama kemeri kaybetmesiydi zira edge in jericho dan eksiği yok fazlası var hatta,ama swaggerı deneyelim dediler yeni bir kurt angle çıkarma amacıyla bu işe atıldı wwe ama yanlış zamanda atıldı,edge ve jericho feudu baya reyting toplamıştı ve seyircilerin ilgisini çekiyordu çünkü ikisi ringde konuştuklarında,iki mikrofon ustası oldukları açıkça hissediliyordu,bu feud bence devam etmeliydi ancak wwe mahvetti olaya swaggerı yerleştirerek yazık oldu bana kalırsa

• Arkadaşlar nasıl takip ediyorsunuz programları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_95180839/f_//tm.htm#95181319 goldberg oylamada açık ara gidiyor istiyosanız sizde oy kullanabilirsiniz

bu arada edge oylamada sonuncu şaka gibi tm goldberg 1.ci olur anlarım edge nasıl sonuncu olur onu çözemedim anketi kuran kişi olarak

dostum çünkü ankete katılan isimlerin çoğu güreşten anlamıyor wwe yi sadece flash tv de eğlence olarak seyretmiş adamlar goldberg gibi kasap kazma bi herifi efsane görüyorlar sorsan heel face gibi kavramları bile bilmezler ayrıca mikrofon performansı ve promo yeteneğinin ne olduğundan bihaber ler ki goldberg gibi bi kasabı seviyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

Arkadaşlar nasıl takip ediyorsunuz programları

desirulez.net internet sitesinden haftalık şovları ve ppv leri izleyebilirsin,smackdown cumartesi raw da salı sabahı nete düşer
  • O kadar da değil,big show ve edge'nin jericho ile tag team olması şanstır.Jericho bu iki isimden de büyük birisi,jericho wwe'ye gelmeden önce de meşhurdu.Müzik sektörün de jericho çok değerli bir isim,dwayne johnson nasıl film sektöründe değerliyse jericho'da müzik sektörün de öyledir.Dolph ziggler şu an zaten düşüşte,wwe'ye karşı böyle bir tavır takınmış,kendine yazık etmiş ama doğruyu söylemiş.

O kadar da değil,big show ve edge'nin jericho ile tag team olması şanstır.Jericho bu iki isimden de büyük birisi,jericho wwe'ye gelmeden önce de meşhurdu.Müzik sektörün de jericho çok değerli bir isim,dwayne johnson nasıl film sektöründe değerliyse jericho'da müzik sektörün de öyledir.Dolph ziggler şu an zaten düşüşte,wwe'ye karşı böyle bir tavır takınmış,kendine yazık etmiş ama doğruyu söylemiş.

Asıl sana o kadar da değil dostum,evet jericho ile tag team olmak big show için şanstır ancak rated r superstar tarihin en iyisi olarak gösterilen undertakerı en çok yenme onuruna bile erişmişken,royal rumble kazanmışken sayısız kemer kazanma onuruna erişmişken jericho ile tag team olması şans değil edge için sıradan bi olaydır,jericho nun müzikte ne kadar iyi olduğu bizi alakadar etmez biz wwe deki performansına bakıp yorum yapıyoruz evet jericho tarihin en iyilerinden ancak edge den iyi değil

• quote:

quote:

O kadar da değil,big show ve edge'nin jericho ile tag team olması şanstır.Jericho bu iki isimden de büyük birisi,jericho wwe'ye gelmeden önce de meşhurdu.Müzik sektörün de jericho çok değerli bir isim,dwayne johnson nasıl film sektöründe değerliyse jericho'da müzik sektörün de öyledir.Dolph ziggler şu an zaten düşüşte,wwe'ye karşı böyle bir tavır takınmış,kendine yazık etmiş ama doğruyu söylemiş.

Asıl sana o kadar da değil dostum,evet jericho ile tag team olmak big show için şanstır ancak rated r superstar tarihin en iyisi olarak gösterilen undertakerı en çok yenme onuruna bile erişmişken,royal rumble kazanmışken sayısız kemer kazanma onuruna erişmişken jericho ile tag team olması şans değil edge için sıradan bi olaydır,jericho nun müzikte ne kadar iyi olduğu bizi alakadar etmez biz wwe deki performansına bakıp yorum yapıyoruz evet jericho tarihin en iyilerinden ancak edge den iyi değil

Benim gözümde Jericho>Edge...Jericho yeteri kadar değer görmedi bence genelde hep birilerini yükseltmek için kullanıldı şu anda da öyle

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Ppvleri canlı mı izliyoruz yoksa tekrarinı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.