Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Feitan

Adam gibi feudlar olsun.

aynen hocam the rock vs stone cold feudu tam 3 sene sürdü,sonra stone cold vs mcmahon feudu da vardı,ayrıca jeff hardy vs cm punk edge vs jeff hardy edge vs chris jericho nexus vs cena feudlarını çok özledik, nerde o feudlar
  • Benim en çok sevdiğim feudlar,shawn michaels vs triple h,batista vs goldberg,jericho vs punk,jericho vs randy,randy vs evoulution,brock'un bütün feudları sağlam oluyor.En çok istediğim,undisputed'i randy alıp,punk ile undisputed feuduna girmesi,jericho vs randy'de isterdim.John cena'nın heel olmasını istiyorum.Brock vs evoulution'da iyi olurdu.

Benim en çok sevdiğim feudlar,shawn michaels vs triple h,batista vs goldberg,jericho vs punk,jericho vs randy,randy vs evoulution,brock'un bütün feudları sağlam oluyor.En çok istediğim,undisputed'i randy alıp,punk ile undisputed feuduna girmesi,jericho vs randy'de isterdim.John cena'nın heel olmasını istiyorum.Brock vs evoulution'da iyi olurdu.

hocam aynen ya cm punk vs randy undispted feudu şahane olurdu,brock lesnar vs triple h&batista feudu da iyi olur ama brock face olur mu bilmem ki wwe mutlaka cena ya heel turn yaptıracaktır

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • ya artık şu cena olayı sıktı arkadaş,adam her maç dayağın kralını yiyor sonra iki shoulder block bi u can't see me bi de attitude adjustment yapıyo maçı bitiriyo her maç adam böyle bari yenceği zamanlar adam gibi dövsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 23 Nisan 2014; 2:22:48 >

@murattekno

Orijinalden alıntı: murattekno

arkadaşlar wwe raw yada smackdown'u nerden izleyebilirim, belir bi bir kanal veriyor mu ??

desirulezi öneririm

Desirulez ve bollyrulez sitelerinden tekrarlarını izleyebilirsin.

@murattekno

hocam teşekürler
    sorma. miz ile yaptığı pes etme maçında resmena damı haşat ettiler.yuh deidm bu akdar da yapılamz sahterde olsa.sonra alexi masaya attı mizide pes ettirmeye yatırdı kazandı.alexden intikam da almadı.
  • hocam yanlış hatırmalıyorsam 2012 deki brock lesnar ile extreme rules ppv sinde yaptıkları maç wwe tarihinin en komik maçlarından biridir kesinlikle,cena öyle çok dayak yedi ki adam yerden kalkamayacak sandık maç boyu dayak yemeye devam etti sonra yine klişe hareketlerini yaptı maçı bitirdi,wwe aynısını daniel bryan a da yaptı,adam wm da orton batista ve hhh den dayağın kralını yedi hele ki o rko dan sonra en aaz 1 ay ringlere dönmemesi gereken adam maçı kazandı hem de wwe tarihinde ismini yer edinmiş batista orton ve hhh gibi 3 isme

Orijinalden alıntı: Lord Joker

hocam yanlış hatırmalıyorsam 2012 deki brock lesnar ile extreme rules ppv sinde yaptıkları maç wwe tarihinin en komik maçlarından biridir kesinlikle,cena öyle çok dayak yedi ki adam yerden kalkamayacak sandık maç boyu dayak yemeye devam etti sonra yine klişe hareketlerini yaptı maçı bitirdi,wwe aynısını daniel bryan a da yaptı,adam wm da orton batista ve hhh den dayağın kralını yedi hele ki o rko dan sonra en aaz 1 ay ringlere dönmemesi gereken adam maçı kazandı hem de wwe tarihinde ismini yer edinmiş batista orton ve hhh gibi 3 isme

Aynen öyle. WWE daha çok sevilmek + takip edilmek için insanı olayın içine sürükleyip bu güreşin inandırıcılığını arttırmayı hedefliyor, bu tarz showlarda hep amaç budur. Bu tarz şeyler inandırıcılığı kaybettirip insanı soğutuyo güreşten resmen.

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    pg era dedikleri bu olsa gerek.oturup eski maçalrı mı izlesek

Orijinalden alıntı: montevo

pg era dedikleri bu olsa gerek.oturup eski maçalrı mı izlesek

bence de iyi fikir

burda online izlemesi var.arada bakmak lazım.

Orijinalden alıntı: montevo

http://watchwrestling.ch/home/attitude-era/

burda online izlemesi var.arada bakmak lazım.

bakarım bi ara hocam saol bu arada hocam ps3 veya xbox 360 konsolun varsa wwe 13 oyununu oynamanı tavsiye ederim attitude era modu var,eski maçları oynuyosun yeniden yaşıyosun o heyecanı stone cold vs the rock dan tut dx'in kuruluşuna kadar her şey var

• Son Smackdown şovunu izledinizmi bu arada ? Shield resmen şovu dağıttı.

Orijinalden alıntı: JackyJack

Son Smackdown şovunu izledinizmi bu arada ? Shield resmen şovu dağıttı.

hocam ben izledim de az önce de wwe main eventi izledim tam hatırlamıyorum dağıttı derken?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.