Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Aha CM Punk'a bakın bir kişiyi daha içkiden sigaradan kurtardıAma el parmaklarında DRUG FREE yazıyo nedense.İçkı yok sigara yok ama uyuşturucu serbest niye oluyo?Peki neden Jeff'e uyuşturu yüzünden taktı?

http://www.wwe.com/shows/smackdown/photos/13160042/straightedgerecruit/

EDİT:Undertaker kuralları geçerli artık.Rey ile Batista maçında dalga geçmiş gibı3 kez gong sesi çalıyo ve ortalık kararıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitaphone -- 9 Ocak 2010; 14:29:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vitaphone

Aha CM Punk'a bakın bir kişiyi daha içkiden sigaradan kurtardıAma el parmaklarında DRUG FREE yazıyo nedense.İçkı yok sigara yok ama uyuşturucu serbest niye oluyo?Peki neden Jeff'e uyuşturu yüzünden taktı?

EDİT:Undertaker kuralları geçerli artık.Rey ile Batista maçında dalga geçmiş gibı3 kez gong sesi çalıyo ve ortalık kararıyo.

ben artık wwe izlemiyorum tna çoştu çünkü hem daha gerçekçi

• quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

quote:

Aha CM Punk'a bakın bir kişiyi daha içkiden sigaradan kurtardıAma el parmaklarında DRUG FREE yazıyo nedense.İçkı yok sigara yok ama uyuşturucu serbest niye oluyo?Peki neden Jeff'e uyuşturu yüzünden taktı?

hem tna yasal olarak netten izlememize izin veriyor youtubede sayfası var şu anda 4 ocağınkini izliyorum

• quote:

quote:

quote:

hem tna yasal olarak netten izlememize izin veriyor youtubede sayfası var şu anda 4 ocağınkini izliyorum

Jeff Hardy TNA gözükünce bende TNA'yı izlemeye başladım

• bsns maçları dvd ye yazacak varmı? ücretli tabi

Orijinalden alıntı: BMW 528

bsns maçları dvd ye yazacak varmı? ücretli tabi

bsns maç ne
  • Aboo arkadaştan 24 tane eski maçların videolarını almıştım geçen gün.Süper videolar varmış içinde.Ağırlık olarak Goldberg var.Çoğu 2003 yılına ait.O zamanlarda Goldberg WWE'de ve Evolotion takımı ıle mücadele ıçinde.Evolotiun'da Ric Flair,Batista,Randy Orton ve Triple H var.

2003 summerslam Elimination Chamber Match'ta 4 kışinin kafası kan içinde kalıyor.Jericho,HBK,HHH ve Goldberg.Goldberg maçı alacaktı ama sledgehammer geldı kafasına.Sonra Evolotion takımı bunu patakladı ve kafası kanlar içinde kafese kelepçelenmiş vaziyette kaldı.

Maçın özeti şurda en sonda:http://www.guresmania.net/sov-incelemeleri/wwe-sov-incelemeleri/41-2003/512-20030824-summerslam.html

• Cuma günü cüceler mahkemesi nasıldı? Horny HBK gibı giyinmiş Hbk'nin kartondan maketine SCM vuruyodu.HHHde seni kurtarıcam Shawn diyerek Horny'i yere atmıştı.Başka bi görüntüde ise HHH Horny'ye pedigree yapmışSüperdi süperrr

http://us.wwe.com/superstars/smackdown/cmpunk/photos1/photos10/
  • Edge geri geldi ve Rumble'ı kazandıUndertaker yine yenilmedi hemde kanamasına rağmenBeth Phoeinx Khali'yi eledi!CM Punk'ı omuzlarına aldı ama oda elendi.HBK sinirlenince hakemlere dalmış.Edge'de sanki pijama ile gelmiş gibi ama.Donu değişmiş

Edge geri geldi ve Rumble'ı kazandıUndertaker yine yenilmedi hemde kanamasına rağmenBeth Phoeinx Khali'yi eledi!CM Punk'ı omuzlarına aldı ama oda elendi.HBK sinirlenince hakemlere dalmış.Edge'de sanki pijama ile gelmiş gibi ama.Donu değişmiş

Ben 29.sırada Santino Marella'yı bekliyordum Çünkü herkes gidip geldi bi o kalmıştı Beth Khali'yi nasıl eledi hala anlamadım

• Dolph Ziggler Cine5 de izleyin

Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.
  • Ben dün Raw'ın The Miz & Big Show ve Dx arasındaki maça kadar izledim sonrasında ne oldu ? Özeelikle Cena çıktı mı ? Herhangi bir açıklama filan yaptı mı ? Bir de Sd'nin tag team maçında başaldım izlemeye ondan önce Morrison fln mı çıktı ? Yanıtlarınız için tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 6 Şubat 2010; 20:35:32 >

Orijinalden alıntı: F1SECO

Ben dün Raw'ın The Miz & Big Show ve Dx arasındaki maça kadar izledim sonrasında ne oldu ? Özeelikle Cena çıktı mı ? Herhangi bir açıklama filan yaptı mı ? Bir de Sd'nin tag team maçında başaldım izlemeye ondan önce Morrison fln mı çıktı ? Yanıtlarınız için tşk.

Dx'in maçında Big show Sweet Chin Music yiyince bayılarak John Heder'in üzerine düştü!!Hornswoogleda üstlerine Frog splash ile uçup Heder'i tuş etti.Maç bitti.HHH konuşma yapacaktı Hbk ile ama oda ne JOHN CENA!! elinde mikrofon.2 senedir Rumble'da yokum ama bu sene 30 adam içinde bende varım dedi.Ve en son 2008de katıldığını ve kazandığını söyledi.Ardından BigShow uyandı ve ringe geldi.Rumble'ın büyük adamlar için olduğunu yani ona göre olduğunu söyledi.Ve 30 kişinin içinde onunda olduğunu söyledi veee Dx takımına daldı.Cenada iplerden sekip Show'u dışarı yolladı ama oda ne DX bir anda Cena'yı dışarı attı.HBK arkası dönük kalınca HHH onu dışarıya yollayı verdi.Sonrasında mikrofonu alıp Shawn bu gece sana bunu anlatmaya çalıştım Rumbleda bende varım ve senin bılmediğin,seninde bilmediğim ve seninde bilmediğin şey bunu ben kazanacağım dedi.Ve HBK ile HHH birbirine bakarken şov burda son buldu.
     WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

Smacdown'da şov geçen hafta Tyson'ın Jericho'ya attığı yumruğu gösteren video ile açıldı.Ve ringte Jericho elindede mikrofon var.Yediği yumruktan sonra bu işi en iyi yapan kendisinin olduğunu ve yumruğun bunu değiştimediğini söylüyor.Rumble'ı kazanıp Wrestlemania'ya gideceğini ve 6. defa şampiyon olacağını söylüyor.Seyircileride aşağılamayı ihmal etmiyor bu arada.John Morrison geliyor!!Ringte iki isim bakışırken Morrison bi anda Jericho'nun yumruğu yediği ve mor olan ağzına tokadı geçiriyor.Clothesline ile Jericho'yu dışarı yolluyor.Tam köşeye çıkmış atlayacakken McIntyre'ın müziği çalıyor.Takım elbise ile gelen McIntyre spikerlerin olduğu yere sandalye açıp maçı izliyor.Bi yandanda Morrison'a ters ters ve kin dolu bakışlarla bakıyor.Maç devam ediyor ve sonda Walls of Jericho'yu bağlıyor o anda McIntyre ringin dibine gelip kemerini Morrison'a göstererek havaya kaldırıyor.Morrison'da bu sinirle iplere ulaşıyor ve kurtuluyor.Jerichoaya yumruk atıyor ama Jericho aniden Codebreaker yapınca tuşu buluyor ve maç bitiyor.McIntyre ringe gelip Morrisona kemeri gösterek bir şeyler diyor.Sonundada ayağıyla yüzünü ezip geçip gidiyor.
     WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Ben dün Raw'ın The Miz & Big Show ve Dx arasındaki maça kadar izledim sonrasında ne oldu ? Özeelikle Cena çıktı mı ? Herhangi bir açıklama filan yaptı mı ? Bir de Sd'nin tag team maçında başaldım izlemeye ondan önce Morrison fln mı çıktı ? Yanıtlarınız için tşk.

Dx'in maçında Big show Sweet Chin Music yiyince bayılarak John Heder'in üzerine düştü!!Hornswoogleda üstlerine Frog splash ile uçup Heder'i tuş etti.Maç bitti.HHH konuşma yapacaktı Hbk ile ama oda ne JOHN CENA!! elinde mikrofon.2 senedir Rumble'da yokum ama bu sene 30 adam içinde bende varım dedi.Ve en son 2008de katıldığını ve kazandığını söyledi.Ardından BigShow uyandı ve ringe geldi.Rumble'ın büyük adamlar için olduğunu yani ona göre olduğunu söyledi.Ve 30 kişinin içinde onunda olduğunu söyledi veee Dx takımına daldı.Cenada iplerden sekip Show'u dışarı yolladı ama oda ne DX bir anda Cena'yı dışarı attı.HBK arkası dönük kalınca HHH onu dışarıya yollayı verdi.Sonrasında mikrofonu alıp Shawn bu gece sana bunu anlatmaya çalıştım Rumbleda bende varım ve senin bılmediğin,seninde bilmediğim ve seninde bilmediğin şey bunu ben kazanacağım dedi.Ve HBK ile HHH birbirine bakarken şov burda son buldu.
     WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

Smacdown'da şov geçen hafta Tyson'ın Jericho'ya attığı yumruğu gösteren video ile açıldı.Ve ringte Jericho elindede mikrofon var.Yediği yumruktan sonra bu işi en iyi yapan kendisinin olduğunu ve yumruğun bunu değiştimediğini söylüyor.Rumble'ı kazanıp Wrestlemania'ya gideceğini ve 6. defa şampiyon olacağını söylüyor.Seyircileride aşağılamayı ihmal etmiyor bu arada.John Morrison geliyor!!Ringte iki isim bakışırken Morrison bi anda Jericho'nun yumruğu yediği ve mor olan ağzına tokadı geçiriyor.Clothesline ile Jericho'yu dışarı yolluyor.Tam köşeye çıkmış atlayacakken McIntyre'ın müziği çalıyor.Takım elbise ile gelen McIntyre spikerlerin olduğu yere sandalye açıp maçı izliyor.Bi yandanda Morrison'a ters ters ve kin dolu bakışlarla bakıyor.Maç devam ediyor ve sonda Walls of Jericho'yu bağlıyor o anda McIntyre ringin dibine gelip kemerini Morrison'a göstererek havaya kaldırıyor.Morrison'da bu sinirle iplere ulaşıyor ve kurtuluyor.Jerichoaya yumruk atıyor ama Jericho aniden Codebreaker yapınca tuşu buluyor ve maç bitiyor.McIntyre ringe gelip Morrisona kemeri gösterek bir şeyler diyor.Sonundada ayağıyla yüzünü ezip geçip gidiyor.
     WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

WWE Smack Down - Raw

Çok teşekkür ederim arkadaşım bayağı uğraşmışın
    Keşke izleseydm yya

• Önemli değilBu arada tr.wwe.com diye bir site açıldı.
    Breaking Bad - Oz - Dexter - Lost - Chuck - Supernatural - Behzat Ç. Ank. P. - Doctor Who - South Park - Prison Break - The Walking Dead - Vikings - Game of Thrones
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.