İyi günler arkadaşlar, Internette dolaşırken gözüme çarptı. Şuanda download tamamlanmak üzere. Oyunun capslarından sağlam oyuna benziyor ancak internette oyunla ilgili hiçbir bilgi bulamadım malesef. Şimdi size kapak resmini ve capslarını vereyim. Kurduktan sonrada kendi çekeceğim capsları burada paylaşayım. Oyun harikaya benziyor.
Oyunda Oynayabileceğimiz Yiğitler:
Batista Big Show Boogeyman Brian Kendrick Chavo Guerrero Chris Jericho Chuck Palumbo CM Punk Cody Rhodes Deuce Edge Elijah Burke Finlay Gregory Helms Hornswoggle Jamie Noble JBL Jeff Hardy Jimmy Wang Yang John Cena John Morrison JTG Kane Mr. Kennedy Lance Cade Mark Henry Matt Hardy Matt Striker MVP Paul London R-Truth Randy Orton Rey Mysterio Ric Flair Ron Simmons Santino Marella Shad Shane McMahon Shawn Michaels Shelton Benjamin Steve Austin The Great Khali Tommy Dreamer Triple H Umaga Undertaker Vince McMahon
bu 2002 de çıkan wwe raw ın üstüne yapılan bi mod. grafikler feci yani
Arkadaşlar konuyu silebilirsiniz. Şimdi bitti download açtım açmamla çıkmam bir oldu. Ben 98 model atarimde bile daha iyilerini oynamıştım . Yetkililere sesleniyorum konuyu silerseler sevinirim.
Grafikler değilde oyun zevkli mi? Oynanışı nasıl?
buldum şuan indiriyorum
ric flair
Valla grafiklerini gördükten sonra oynanışa bakmadan direk alt+f4 yaptım hocam. Kurulumunuda silmiştim vallaha kusura bakmayın cevaplıyamayacağım
Ne yazık ki 4-5 senedir pcye çıkmıyor amerikan güreşi oyunları.
Çok dandik grafikleri var.Güreşçilerin hareketleri odun gibi.Ve bu pc'ye yıllar önce çıkan raw oyununa yapılan bir mod.Ps2de oynamak lazım en azından.Grafikler ps2de oynanabilir düzeyde.
ps2 oyunu bu.pc de yapılırsa kötü oluyor.o yüzden yapmadılar zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme