Şimdi Ara

WSJ: Playstation 4.5 Bu Yıl Duyurulacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kim ne derse desin. 50mn Ps 4 kullanıcısının elinde patlamıştır. Dandik güçsüz çıkarırsan böyle olur bilinçsiz tüketici acısını böyle çeker.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking


    Xbox'a laf söylüyorlardı bir de. Bu gidişle Ps 4S daha önce çıkacak. Ne kadar ironik

    Pc'yi tokat manyağı yapacak ps4k. Hazırlan.
    O değil de ps4k 400 dolardan çıkarsa, tam tersi olmasın, pc'ciler konsola dönmesin.

    Şimdiki Ps4'ün fiyatı o zaten.

    400$'a onun gpusunu alamazsın. İyi bir şekilde 4k oynatacaksa 800'den aşağı gelmez. Yıl sonunda gelecekse koyacakları en iyi gpu da özelleştirilmiş Polaris olur. Asıl ilerlemeyi ise sonraki sene çıkacak olan Vega mimarisi ile yapacak Amd. Dediğim gibi Nvidia'yı hesaba katmazsak bile en kötü ihtimalle bir sene aynı olacak Pc ile.


    Eskiden böyle saçma cevaplar vermiyordun. Ps 4S bünyede ters etki yaptı herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aklın yolu bir,dediğimiz çıktı...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2 yıl oldu konsolu alalı ps3 ü satıp aldım bizim günahımız ne şimdi daha 3 yıl oluyo yeni konsol çıkıyo var mı böyle iş adi herifler ya

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eski bir konu vardı ps5 söylentisi ile ilgili
    2019 2020 ciler havada ucuyodu
    Nerdesiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 de ağzımız fena yandı kardeşim oyun yok yok bi uncharted var diğer oyunları pc de zaten ps6 kalitesinde oynuyoz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ciddi ciddi bu yeni konsollarda AAA oyunları 4k'da oynayacağını sananlar var. Kafanız mı iyi beyler?
  • Şimdi sırada Ms'in hamlesi var.

    One'mı harici bir parça ile güncellenebilir olacak yoksa yeni bir Xbox çıkarıp onun üzerinden mi upgrade olanakları sunacaklar çok merak ediyorum.
  • Ciddi ciddi geliyor PS4.5 özellikleri ne olacak gerçekten merak ediyorum umarım sadece VR için çıkarılan bir konsol olmaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu konsollar piyasaya ilk çıktığında dedik, bu nesil "ara nesil" olacak diye. Taş çatlasın 3 sene sürecek bu nesil dedik ama dinletemedik. Bazı arkadaşlar Sony ve Ms'i babalarının şirketi gibi savundular.

    Noldu ? Aldınız mı şimdi "baba"nızın şirketinden cevabı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 ps3 ün durumuna düşecek, 4k cihazın grafikleri ise geçerli durum olarak görülecek. Yok ya peki bunca makine alan adamın hakkına ne olacak? Tıraşlı cihazda oyun oynanmaz beyler ps4 devri bu yeni ps4.5 duyurulduktan sonra bitecek. Hayır madem bu haberler yalan o zaman Sony adam gibi çıksın yalanlasın ama oda yok sessiz kalıyorlar demek ki bir kaşıntıları var gizliden gizliye.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben çıkacağını sanmıyorum piyasayı bir yokluyorlar diye düşünüyorum.Çıksada çok pahalı olacaktır en iyisini isteyen gidip 1000 dolar verir alır artık.
  • Konsol ilk çıktığında yine forumda bu konuyu çok tartışmıştık. Çağın gerisindeki konsolu bize itelediler, konsolun donanımının yetersiz olduğunu şirketin yöneticileri yeni farkına varıyor. Bunlar nasıl yönetici, nasıl karar veriyorlar? Geleceği göremiyorlar mı, konsol çıktığında 4K'nın popülerleştiği bir dönemde bırakın 4K oyun oynamayı daha 4K video oynatamayan bir konsolu piyasaya sürmek çok büyük hataydı. Bu hatayı 36 milyonun üstünde sattıktan sonra farketmek daha da büyük bir hata, bu kadar satmış bir cihazın yenisini 2 sene sonra çıkarmak nedir? (2013 Aralık'ta Avrupa'ya geldi, 2014 diyebiliriz.) Yok PS4'e olan destek kesilmeyecek vs. O zaman PC alsaydık daha iyiydi, o da eskiye desteği kesmeden yeni parçalar çıkıyor sürekli. Playstation 4'e para ver 4.5 'a para ver multiplayer için para ver, oyunlara tonla para ver. Mesela bir telefon aldığımızda bir süre sonra yenisinin çıkacağını biliriz ve dert etmeyiz ama konsolun mantığı PS1'den beri 6-7 sene en güncel cihaz olur, bir sonraki çıktığında 6-7 sene geçmiş olur ama 3 sene daha son oyunlar çıkmaya devam eder, yani 10 sene tam destek verilir. İlk dört konsolda bunu böyle yapıyorsun beşinci konsolu iki sene sonra yenisini çıkarıyorsun, politikanı değiştireceksen bunu kullanıcılarla paylaşman gerekirdi, birçok kullanıcı bunu göz önünde tutarak satın aldı o konsolu. Mesela her sene Eylül ayında yeni iPhone gelir kullanıcı bunu bilir. Adının 4.5 oluşu vs hikaye, güya bizi mi kandırıyor yeni nesil çıkmıyor bak adı 4.5 adında 4 var aaa tamam bu bizimkinden, deyip kanacağız öyle mi? PS4 Remestered olacak anlayacağınız.

    Eğer gerçekten bu 4.5 çıkacaksa Sony şunu yapabilirki 36 milyon kullanıcı için böyle birşeyi göze almaz. Playstation 4'ü geri getir az bi farkla Playstation 4.5'a geç. Yoksa işi zor. PSN'de verdikleri oyunlardan, serverların sürekli takılmasına, yıllardır çözülemeyen kredi kartı hatlarına ve sayılabilcek bir sürü hataya rağmen bu konsol 36 milyon sattı. Az da olsa teknoloji takip eden ve anlayanların bir sonraki nesilde Sony tercih edeceğini sanmıyorum. Laptop bölümünde, mobil bölümde, kamera bölümünde vs birsürü hatalar yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar, zaten bölümlerini de tek tek kapatıyorlar veya satıyorlar.

    Donanım Haberdeki PS 4.5 Konunsu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 28 Mart 2016; 22:58:09 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Source

    Ciddi ciddi geliyor PS4.5 özellikleri ne olacak gerçekten merak ediyorum umarım sadece VR için çıkarılan bir konsol olmaz.


    umarım sadece vr için çıkar yoksa kendi bacağına sıkacak Sony.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • vr'dan sonra çıkarsa vr kötü başlar
  • Cihazın çıkacağı kesinleşti gibi bir şey. Şimdi Playstation 4.5 alanlar ile Playstation 4 alanlar arasında da tartışmalar olur. Yok benim ki daha iyi çalıştırıyor yok seninki kötü diye. Ahh be sony kendi fanlarını bile ikiye böldün :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony bence satacağı kadar satmış ki ps satısı konusunda rekor kırmış bu nedenle insanların ne diyeceği konularını bir kenara atarak nede olsa 4 alan kişi 4.5 almasa bile 5 i mutlaka alacak gözüyle bakıyordur. Valla kimse geleneklerini hemen hayatından çıkarmaz teknoloji konularında da bu boyle ki ben ps 4 alalı 5-6 oldu bu tur spekülasyonlar beni cok geriyor .4.5 icin Haziran aylarinda konsolu satmayi düşünüyorum bu haberler doğrulanırsa.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kimse kusura bakmasın ama MS adammış Sony'nin yanında, çıktı ben böyle bir şey yapacağım dedi gelebilecek tüm tepkilere rağmen. Sony resmen bu neslin çakalı, MS de çok yanlışlar yaptı ama bu Sony kadar da ikiyüzlü olmadı.
    Valla haberiniz olsun, PS VR pcye gelebilir diye açıklama da yaptılar, ben ciddi anlamda Sony exclerinin pcye göz kırpması olarak görüyorum bu açıklamayı.
    Bundan sonra konsol = hazır kasa pc, steam machine gibi. İsteyen pc toplar isteyen gider Xbox, Ps gibi toplanmışını alır.
    Yine 400 dolar etiketle gelecekse ne ne derece bir donanım gelişimi olur o da şüpheli.
  • 4k yı unutun 4k oynatamaz oynatırsada fiyatı 5 milyardan aşşağı olmaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence Microsoft'un PC ile Xbox'u birleştirmesi gibi bir hamle yapacaklar bunu yaparken. Yani Xbox Mağaza'dan aldığınız oyunda nasıl PC'de Windows Mağaza'da ücretsiz oynama hakkına sahip olunuyorsa; PS4'e alınan oyunlar da PS4.5'ta ücretsiz oynama hakkına sahip olunacak. Gibisinden bir olay olabilir bence. Böylece kim hangi cihaza sahipse o cihazın niteliklerinden faydalanmış olacak oyun satın alırken. PS4 alıp mağdur olduğunu düşünen kullanıcıları bu şekilde teselli etmeyi seçebilir Sony belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 29 Mart 2016; 3:59:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.