Şimdi Ara

ws...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bpyim malice acık 62yim 71 lvl okcu war ws yapıcaz ilkten buff acliydm oda 400 def bastı 4 attım kızarmadan.ondan sonra buff ac sil diye tutturdu silincede 2 attı bak işte falan laf yapıo öyle ws mi olur dedm sadece ac bastım oda def aldı.simdide buff wer bana öyle gel dedi haksızlık falan buff ac verdim bu seferde malice atınca niye malice atıyosun atmaman gerekir falan dedi gitti kapıstık pm de smdi haksızmıyım arada ztn 9 lvel farkı war onun attgnı defini hp sni skillni hic hesaba katmıyorum bile adam benim buff ac laf ediyo ztn bp def hp yok cok sizcede haksızmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoWnTowNn -- 11 Temmuz 2009; 23:33:50 >

• diyiceğin şey belli ben seni czde görsem malice atmıycakmıyım diyceksin
  • onuda dedim orası baska diyo güldüm durdum cokta yakın arkdasımdı kapıstım bi ws yüzünden ezilince hep böyle yapıolar
  • malice'i

Skill yerine koymuşlarsa

kullanacaksın arkadasım
  • nyse bu lvlde böyleysem +7 ii yi +8 ms yapmam lazım
  • Ozaman shelleri silahları çıkarıp yumruk vs yapalım diyeceksin. Minor basmak ve heal yapmakta yok.
  • Sende cure at deseydin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyse teşk. ettm arkadaslar 1 yıl sonra tekrar dhde olmak güzel.ben thebest4ever bilen bilr blki adım dogukan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoWnTowNn -- 11 Temmuz 2009; 21:05:58 >
  • şimdi şöyle
    karsındaki 15 yaşından fazla birisi değil

62 lwl nere 71 lwl nere yok bufmus yok ac miş bunun bahanesi olmaz. kesemiosan eyw. dicen kesiyosan ne dersen de adam utanmasa sen atack yapma ben sana dalacam diyecek takma kafana söv geç
  • yok sövmemde böyle bişey için dert yaptı benide deli etti 2 saat pmden adamla konustum ya
  • Bendede benzer bi olay oldu 82 lwl krowaz ıtemi olan (biliyousnuzdur buff sılıo arada) warıorla kapsıtım adam kesemedi tam 7 sefer sonrda dedkı buff ve ac war olurmu bole adamalrda senın kapısdıgın adam 71 benımki bide 82lwlde bole adamlarda war ısteKendisinin Acid kulladıgınıda solıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurai07 -- 11 Temmuz 2009; 23:15:39 >
  • priestler arenada saglam oluyor ama cz de bi bok yaptiklarini goremedim henuz:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: masum koylu

priestler arenada saglam oluyor ama cz de bi bok yaptiklarini goremedim henuz:D

Komik bir yorum olmuş ınt prest partisi server ares 83 wariorları kesiyorlar bide adamlar ınt prest 62+ hafif sağlam bir str prest bile eğer biraz oyundan anlıyorsa çok can yakar.
  • teke tekte heal sayesinde priestin alamayacağı clas yoktur.ama arena ile cz elbetteki farklı ve vsnin kurallarıda önceden belirlenir :).bir class kendisine hangi skill verildiyse onu kullanır yok buff yok illizyon yok kör etme yok heal bunlar bahane olamaz.

cz de priestin biriyle vsye girdim benim asas 80 ve priestte sonradan öğrendiğime göre 76 lvl fp li imiş tam 12 dk sürdü vs miz ve bendeki pot bittiği için ve öldüremediğim için vsyi bırakıp gitmedim oda beni kesti .sonuc tabiki o aldı ama böyle küçük detayları takıntı hale getirmemek lazımki oyundan zevk alasın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.