Şimdi Ara

Wreckfest [PS5 / PS4 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tam demosu çıkması gereken bir oyun. İnsan emin olamıyor..
  • Bu oyun bana göre yeni nesilin en iyi arcade araba yarışı oyunu.Evet forza gibi lamborgihini alıp ben çok zenginim boş boş geziyorum tarzı değil.Oyunun amacı eğlendirmek tam arcade sayılmaz ama oyun gayet eğlendirmeyi başarıyor.Ha bu arada flatout efsanesinin yapımcılarından firma sağlam yani oyun iyi öneririm.

  • efos3332 E kullanıcısına yanıt

    Yarış oyunu değilde Vehicular Combat(Araç Savaşı) Türünde bir yapım Wreckfest. Araç Savaşı Yarışı da diyebiliriz. :) Tartışmasız son zamanlarda çıkan en iyi Vehicular Combat türündeki oyun diyebiliriz.


    Daha fazla bilgi için:


    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_vehicular_combat_games


    https://en.wikipedia.org/wiki/Wreckfest




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 14 Ocak 2021; 12:12:6 >




  • Zamanında flatout oynardım çılgınlar gibi, çocukluğumu güzelleştiren oyunlardan, yine aynı yapımcı diye biliyorum, güzel bir indirim olursa alınır.

  • Wake Me Up When I Care kullanıcısına yanıt

    Ps now da da var bilginiz olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wreckfest PS5'e 1 Haziran'da Geliyor


    Wreckfest [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Bugbear Entertainment, Wreckest'in PlayStation 5 versiyonunun 1 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu.


    $39.99 / €39.99 fiyattan satışa sunulacak. Oyuna PlayStation 4'te sahip olanlar $9.99 / €9.99 karşılığında yükseltebilecek.


    Oyun PlayStation 5'te 4K çözünürlükte 60 kare hızı, 24 oyunculu multiplayer, dinamik çamur, gelişmiş gölgeler, parçacıklar ve ışıklandırma, yüksek çözünürlüklü dokular, artırılmış yeşillik, godrays efekti, dokunsal geribildirim ve hızlı yükleme süreleri sunacak.


    Wreckfest ilk olarak Haziran 2018'de PC (Steam) için ve Ağustos 2019'da PlayStation 4 ile Xbox One için çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan güncelleme, geriye uyumlulukla çalışan Xbox Series X için 4K 60FPS desteği ekledi.



    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Wreckfest_PS5e_1_Haziranda_Geliyor-108346.htm





  • Wreckfest - PlayStation 5 Feature Trailer | PS5


  • Online'da Derby modunda herkesin birbirine dalması baya keyifli, ara ara girip stres atmalık :)

  • Wreckfest - Çıkış Fragmanı | PS5


  • Şu kadar güzel bir oyunun dahi, ülkedeki araba yarışı oyunu antipatisi yüzünden tutulmaması üzücü. Oyun çok keyifli halbuki.

  • Wreckfest, Carmageddon ile işbirliğini Duyurdu


    Wreckfest [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Bugbear Entertainment, araba oyunu Wreckfest için oyuna iki parça ve bir araba ekleyen bir Carmageddon işbirliğini duyurdu.

     

    Yeni Carmageddon Turnuvası Wreckfest'e geliyor ve tüm platformlarda tamamen ücretsiz olacak. Oyuncular, ünlü Carmageddon pistleri "Bleak City" ve "Death Canyon" da iki farklı etkinliğe katılabilir ve Carmageddon'dan ikonik "Eagle R" arabasının kilidini açabilir.

     

    Wreckest, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut.

     

    Fragman videosu


    Wreckfest [PS5 / PS4 ANA KONU]Gematsuyoutube
    https://gematsu.com/tag/wreckfest https://gematsu.com/gallery/wreckfest Wreckfest ----------------- Platforms: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, PC Publisher: THQ Nordic Developer: Bugbear Entertainment
    https://www.youtube.com/watch?v=21r5puK-eeM

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Wreckfest_Carmageddon_ile_isbirligini_Duyurdu-110608.htm





  • Wreckfest - Turnuva Güncellemesi Ekim 2021


    Wreckfest [PS5 / PS4 ANA KONU]THQ Nordicyoutube
    Celebrate the start of Wreckfest’s new Tournament season with Autumn Carnage. Why is everybody driving the wrong way? Grab the keys to your Doomrig and wreck as many oncoming cars as possbile - that will show them! Unleash even more carnage during two alternating weekly events and earn a new car, Hotbomb, as well as two paintjobs. --- Website: https://order.wreckfestgame.com/ Discord: https://discord.gg/wreckfest Steam: http://n.thq.com/7a0t30qMze1 #Wreckfest #DriveHardDieLast
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D3YYZ4w9Xwsg&q=EgQuLZpEGPn3kosGIhBNwik6OWc4gxo_6t1HLQGLMgFy
  • Wreckfest - Rally Trophy Tournament Update November 2021


    Wreckfest [PS5 / PS4 ANA KONU]THQ Nordicyoutube
    Celebrate the 20th Anniversary of Rally Trophy with Wreckfest's new Tournament Season! Race through the Russian countryside in this authentic Rally Trophy special stage, ported to Wreckfest. Win and grab your rewards - including a Rally Trophy bundle for Boomer RS. - Links & Info - Steam: http://n.thq.com/7a0t30qMze1 Website: https://order.wreckfestgame.com Discord: https://discord.gg/wreckfest - Our Socials - YouTube: https://www.youtube.com/THQNordic Twitter: https://twitter.com/THQNordic Facebook: https://www.facebook.com/wreckfestofficial Instagram: https://www.instagram.com/thqnordic Twitch: https://www.twitch.tv/thqnordic #Wreckfest #DriveHardDieLast
    https://www.youtube.com/watch?v=Nb_HXkMmXHY
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.