Şimdi Ara

Wrangler Bot Aşındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1 hafta kadar bende idi bot ama toplasanız 3-4 sefer giydim botun alt tabanı ve derisi tuhaf oldu,ben boyner'den aldım memnun kalmadım alacak arkadaşların dikkatine.Ayakkabı şuanda incelemede inşallah ücret iadesi yaparlar.

Konu yanlış olmuş ancak bilgilendirmek için yazıyorum ilgilenen arkadaşların dikkatine.

Link:http://www.boyner.com.tr/urun/wrangler-bot-1190175-518498556-0-0.html?FromOrder=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOMATOMAYOMA -- 12 Kasım 2015; 19:53:37 >

• burası sıcak fırsatlar.Konu dışına açsan daha uygun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

burası sıcak fırsatlar.Konu dışına açsan daha uygun olur.

Fiyatı indirimde idi eğer alacak arkadaşlar varsa görsün diye sıcak fırsatlarda açtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOMATOMAYOMA

quote:

Fiyatı indirimde idi eğer alacak arkadaşlar varsa görsün diye sıcak fırsatlarda açtım.

link var mı hcoam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

quote:

Orijinalden alıntı: TOMATOMAYOMA

quote:

link var mı hcoam

Editlenmiştir.
  • Aldıgım Boyner şubesinde 3 sefer incelemeye götürmeme rağmen yaklaşık kışın 1 hafta giydiğim ayakkabı için red kullanıcı hatası ürün verdiler daha öncedende aldıgım adidas ve new balence ayakkabıdada aynı sorunları yaşadım bir daha boyner'den alışveriş yapacağım,boyner pişmanlıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    timberland bot bakımı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.