Herkesin beklentisi elbette farklı. Zaten önceki mesajımda belirttim bunu "yük altında ses yapıyor" "bütçen varsa daha iyisini al" ama İhtiyaç ne : kolay kurulum=Wraith prism yeter. Burada google dan teknik bilgi alıp kopyalamak değil insanların ihtiyaclarına göre önerilerde bulunmak önemli. Mimari ile kolay kurulumun alakası yok umarım anlatabilmişimdir. Sonuçta 3300x stok soğutucusu ne Wraith Stealth. Bahsedilen soğutucu ne Wraith Prism. Koskoca amd mühendisleri Wraith Stealth gibi dandik bir soğutucuyu 3300x e yeterli bulmuş ki yanında veriyor. |
Wraith Prism işimi görür mü? (2. sayfa)

-
-
İhtiyacın ne olduğunu daha iyi kavramak için konu sahibinin ilk birkaç cümlesine tekrar göz atın, boşa zaman kaybetmişsiniz.
-
Ben iyice okudum lütfen siz tekrar okuyunuz. Amaç sidik yarışı yapıp üste çıkmak yada başka hesaptan mesaj atmak deil insanlara yardımcı olmak. Varsa daha performanslı kurulumu kolay bir soğutucu bildiğin araştırıp link at arkadaş faydalansın onu alsın.
-
Kule tipi sogutucularin kurulumu bu kadar zormuydu gercekten? 1,5 ay kadar önce r3 3100e zalman cnps20x taktim, anakart b550 gaming edge, sogutucu 1300gr. 4 vidayi takiyorsun, aralara iki köprü, köprünün üzerine sogutucu... Zor ise bir bilgisayarciya götürülüp 3-5 toka edilerek yaptirilabilirdi. Madem elde 300w lik bir canavar var, neden wraith max alayim ki...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=tniY6FTfb3o
Şöyle bir video buldum konu sahibi incelerse bir fikir oluşturur kafasında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam da kendi yaptığını anlatmışsın sidik yarışıymış. İki cümle okumak yerine kelimeleri koyu yazmakla 'ben anladım' olmuyor
-
Doğru söz.Şimdiye kadar ,20 senede ,elimden hiç geçmediyse en az,30-40 tane hava soğutma geçti,bayağı bi değişik marka ,model kullandım.Overclock ile zamanında çok uğraştığım için,voltajla işlemcileri epey ısıttık. Stok en iyi soğutucu,kule tipinin en zayıf performanslısı diyebilirim,yaklaşık olarak.. 2 veya 3 ısı borulu olan,92 mm fanlı, kule tiplerini bahsetmiyorum,tabi ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 3 Nisan 2022; 18:26:18 > -
aynı işlemciden bende aldım 3300x
bende stok soğutucu 1600 ün onunla kullanacağım wraith spire umarım yeterli olur
kasada 8 tane 120mm fan var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X