Şimdi Ara

WR 1043 ND Router Sanal Ağ Kurmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu router da misafir ağı tanımlayabiliyormuyuz. Arayüzünden baktığım zaman ben göremedim. Örneğin t7k5 gibi bir şifreli tanımladım diyelim. Aynı zamanda t7k5Guest gibi şifreli yeni bir ağ da tanımlayabiliyormuyuz?

• peki bu firmware'i yüklemek herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu olumsuz bir yanı var mı. yani mevcut router'ın varolan kendi özelliklerinde bir bozulma veya çakışma meydana getiriyor mu.

http://forum.donanimhaber.com/m_30340437/tm.htm

burada bir arkadaşımız detaylı bilgi vermiş. ben oradaki özeliklerden sadece VLAN için yükleyeceğim.
  • Sn. t7k5, Ben son (bu) yapıyı kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Wireless hızı Tp-link'in yazılımında biraz daha iyi (N modunda). DD-wrt yükleyince bant genişliği ayarlama seçeneğiniz olmuyor. Onun haricinde bir sıkıntı yok bana göre. VPN NAS gibi hizmetleri kullanmadığımdan bilmiyorum.

Şurada (üye olmak gerekiyor sanırım) orjinal yazlılımına dönüş için gereken dosya var. DD-WRT yüklediğiniz gibi bu dosyayla geri dönüş yapabiliyorsunuz. Bir kaç yapıyı çok kez kurup orjinal yazılımına geri döndüm bir sorun olmadı. Ama sanırım bazı yapılarda sorun yaşayanlar oluyor. Bu risk size ait.

• verdiğin bilgiler için saol böke
    tp link kablosuz ağ gizlemek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.