Şimdi Ara

WP Hosting Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda WP (Wordpress) kullanarak bir site açmayı planlıyorum. Şuan araştırma aşamasındayım, hosting olarak hangi firmaları önerebilirsiniz WP desteği sunan? İnternette okuduğuma göre Linux kullanan hostinglerde WP daha verimli çalışıyormuş, bu doğrumudur?

Bu arada benim bulduğum firmalar,
    http://www.natro.com
    http://www.weblimitsiz.com
    http://www.turhost.com (Şuan aklıma yatan firma budur.)
    http://www.karincahosting.com

• hocam dile getirdiğiniz hosting firmaları uzun zamandır bu işi yapan firmalar.
    size tavsiyem içlerinde en ucuzu hangisi ise onu alın işinizi haylı haylı görecektir.
    wp için linux sunucu tavsiye edilir doğrudur.

bu arada şayet ne zaman hiti bol bir siteye kavuşursanız o zaman hosting konusunda daha ayrıntılı düşünmenizi öneririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzm

hocam dile getirdiğiniz hosting firmaları uzun zamandır bu işi yapan firmalar.
    size tavsiyem içlerinde en ucuzu hangisi ise onu alın işinizi haylı haylı görecektir.
    wp için linux sunucu tavsiye edilir doğrudur.

bu arada şayet ne zaman hiti bol bir siteye kavuşursanız o zaman hosting konusunda daha ayrıntılı düşünmenizi öneririm :)

Ozaman Turhost en iyisi gibi görünüyor. Hepsi ortalama 40TL fakat Turhost'dan WP host alınca domain bedava veriliyor.

Önerin için teşekkürler. :)
  • rica ederim ;)
  • Bende ilk yazdığınız natroyu öneririm kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşatmadı ufak tefek şeylerini de talep açıyorum yarım saat içinde geri dönüş yapıyorlar hangi saat olursa olsun sitelerinde bahsettikleri gibi 7/24 hizmet var
  • Tabiki Natro :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Domain ve Host tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Natro wordpress desteği veriyor hemde yönetim panelinden geçişler de yapabiliyorsunuz ister windows ister linux.. bu yüzden çok kullanışlı paranız çöpe gitmez
  • Pazar günü açtım siteyi arkadaşlar,http://www.weblimitsiz.com seçimim oldu.
  • Merhaba, bende WP ile site açmak istiyorum. Fakat aklıma takılan bir şey var. WP ile siteyi kurarken WP nin herhangi bir temasını seçebiliyor muyuz yoksa standart bir tema ile mi kurmak zorundayız? ( Profile diye bir tema var çok hoşuma gitti de )
  • quote:

Orijinalden alıntı: knowledqe93

Merhaba, bende WP ile site açmak istiyorum. Fakat aklıma takılan bir şey var. WP ile siteyi kurarken WP nin herhangi bir temasını seçebiliyor muyuz yoksa standart bir tema ile mi kurmak zorundayız? ( Profile diye bir tema var çok hoşuma gitti de )

Wordpress.com'dan kuruyorsanız, çoğu tema ücretlidir, bedava olanlarda pek tatmin etmez.
    Wordpress.org'dan kuruyorsanız, istediğiniz temayı sitenizi kurduktan sonra seçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnmaskYourDesire

quote:

Merhaba, bende WP ile site açmak istiyorum. Fakat aklıma takılan bir şey var. WP ile siteyi kurarken WP nin herhangi bir temasını seçebiliyor muyuz yoksa standart bir tema ile mi kurmak zorundayız? ( Profile diye bir tema var çok hoşuma gitti de )

Wordpress.com'dan kuruyorsanız, çoğu tema ücretlidir, bedava olanlarda pek tatmin etmez.
    Wordpress.org'dan kuruyorsanız, istediğiniz temayı sitenizi kurduktan sonra seçebilirsiniz.

Hosting i herhangi bir WP uyumlu siteden aldığımızda nasıl oluyor peki? (örneğin natro, weblimitsiz...)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UnmaskYourDesire

quote:

Hosting i herhangi bir WP uyumlu siteden aldığımızda nasıl oluyor peki? (örneğin natro, weblimitsiz...)

Hocam zaten hosting hizmeti aldığınızda Wordpress.org'dan kurmuş oluyorsunuz. WP.com size hazır kurulmuş bir site veriyor, siz üstünde değişiklikler uyguluyorsunuz. WP.org size sitenin ana dosyalarını veriyor, hosting hizmeti, domain ile vs. siz dilediğiniz gibi kurulumunu yapıyorsunuz.

• @UnmaskYourDesire
    Teşekkürler hocam.

Konuyla pek ilgili değil ama bir sorum daha var. Siteyi açtıktan sonra hosting şirketimi değiştirmek, siteyi aktarmak için ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

@UnmaskYourDesire
    Teşekkürler hocam.

Konuyla pek ilgili değil ama bir sorum daha var. Siteyi açtıktan sonra hosting şirketimi değiştirmek, siteyi aktarmak için ne yapmam gerekiyor?

Aynı soru yaklaşık 10-15 dakika önce benimde aklımdan geçmişti. Bilgisi olan arkadaşlar açıklasın fakat şimdiki serviste bulunan dosyaları diğer hosting servisine atarsak büyük bir ihtimalle oluyordur. Çok amatör cevap farkındayım.
  • ahahahah... benimde aklımdan o tarz bir şey geçmişti ama bilen birine sormak da yarar var dedim.
  • Web sitesi işinde yeni olduğum için önce aylık bir hosting almak düşüncesindeyim. Ve aylık paketleri olan firmalardan ALASTYR den almayı düşünüyorum. Bu firma hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim? Daha önce burayla çalışanlar deneyimleri hakkında aydınlatabilirler mi? Veya aylık planlari,ı olan bir firma önerebilir misiniz?
  • Güzel Hosting'i çok önerdiler. Hem WP desteği var, hem de oldukça ucuz. Yeni hosting paketi aldım. Bakalım nasıldır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.