O

Çavuş
04 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba,

3500TL için bir sistem önerisi isteyeceğim. Monitör hariç monitör için ayırdığım artı 500TL para var. Toplamda 4000TL her şey içinde ne toplayabilirim. yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar merhabalar,

bugün kapımızın önüne kediler için koyduğumuz su ve yemekleri yemeğe bir dostumuz geldi.

büyük ihtimalle bir yerden ya kaçtı yada birisi sokağa bıraktı diye düşünüyorum.

sahibini bulunana kadar bakmayı düşünüyoruz, ilk önce bir veterinere götüreceğiz.

bulunmadığı taktirde nasıl bir yol izleyeceğimizi bilmiyorum. (barınak, sahiplendirme, vs.)

bu köpeğin bir cinsi var mıdır? kırma mıdır? fikriniz nedir?

http://www.nakliyatnet.com

Sadece nakliyat firmaları ve nakliye işi yapanlara özel sitemiz.
Merhabalar arkadaşlar benim sormak istediğim şu ofisimizde 5 pc çalışıyor birde laptop, bir kaç saatde tasarruflu aptullerden 3 tane çalışıyor. Sizce gelemesi gereken elektirik faturası nedir bilgisi olan arkadaş var mı acaba ?
merhaba,
bilgisayarımda aldığım günden beri garip bir problem var. bilgisayar normal şartların dışında kapandıysa (bilgisayar açık iken direk kasadan kapandığında) tekrar açtığım zaman 3-4 saniye açık kalıyor ve tekrar kapanıyor. ardından 3-4 saniye kapalı kalıp tekrar açılıyor. 4 saniyelik aralarla kapanıp açılmayı da 6-7 sefer gerçekleştirdikten sonra açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor.
zaten bilgisayarın içinden de ses gelmediği için bir işlem yaptığını zannetmiyorum. bu durumda bilgisayarı kapatıp fişini çekiyorum ve en az bir 10 dakika bekledikten sonra normal çalışmaya başlıyor (bu süre sürekli değişiyor). sorunun kaynağı ne olabilir?
cevaplarınız için teşekkürler.

(anakart: Gigabyte 965p ds3)

Not: Lütfen bu konu hakkında bilginiz var ise cevap verin.
Merhaba arkadaşlar,

Bende birtane oki ml1120 nokta vuruşlu yazıcı var, bu yazıcının driveri mevcut. Şimdi yazıcımızda şöyle bir sırun mevcut, yazıcı windows üzerinden her hangi bir belgeyi usb portundan yazdırıyor sorun yok, ama dos tabalı yazdırma yapmaya çalıştığımızda lpt1 port'dan döküm yapmıyor. Sağ alt köşede yazıcı üzerinde ünlem işareti çıkıyor ve bu belge yazdırılamadı diye hata veriyor ? Neden yapabilir arkadaşlar kaç günden beri çözüm arıyorum ama bulamadım.
Arkadaşlar ben bir pc yaptırdım, CoreDuo2 çift çekirdekli yalnız sormak istediğim şu Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimde Biligisayarın özelliklerini gösteren bölümde ne yazması gerekir yani çift çekirdek takıldığını nasıl anlarım
Teşekkürler
Arkadaşlar 2000ytl sistem tavsiyesinde bulunabilirmisiniz ?

Aklımda şu ikisi var ?
Core 2 DUO Intel - Q 6600
Core 2 DUO GIGABYTE - P35C-DS3R (Uyumlarında aslında tam olarak bilmiyorum sizlerin önerecekleri önemli benim için)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 83
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.983 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.