Şimdi Ara

wowwo senetle alım hakkında bildikleriniz ve tecrübeniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RovcaniN

    sözleşmeye kanunun izin vermediği şartları ekleseler ve imzalasam bile geçerliliği yok yani?
    30 bin kredi çeksem her türlü ödenir de araba bulmaktaki süreç çok yıpratıcı. 40-50 bin arasındaki araçların sahipleri hep tok satıcı nedense.. herşey güzel anlaşıyoz expere gidiyoz enjektör diyor kavrama diyor yağ kaçırıyor diyor bütün bunlara rağmen adam fiyattan düşmem diyor hiç utanmadan.
    Aynen öyle
  • Konuya detaylı yazmıştım.ama wowwo maceram bugün bitti .aracı üstüme aldım.finali de yazayım dedim konuya

    Yukarıda belirttiğim gibi,senetler bulundugunuz ildeki bankaya gidiyor.bankaya gidip elden aldığınız sürece bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

    İnternette yazan senetleri odedim gelmedi,senetleri alamadım işleri hep havale yaparak para yatiranlar.aman buna dikkat edin.

    Benborcumu 6 ay kala bütün senetlerin parasını ödedim.nisan sonunda .5 dakikalık işlem rehin kaldırmak.covid dolayısı ile icra daireleri tam kapasite çalışmıyor dediler.15 hazirani bekleyin 15 Haziran'da eski kapasiteye dönecek dediler.benim acelem yoktu.araci 2 3 sene daha kullanacağım.hic panik ve stres yapmadan 45 gün bekledim.15 Haziran'da aradım ,5 gün içinde kalkar dediler 4. Gün kalktı.ama bu olaydan dolayı özellikle şikayet var resmen yıkıldı.covidden dolayı borcu bitmiş ama arabasını satmak isteyip satamayanlar bayağı sıkıntıya girdi gördüğüm kadarıyla.

    Ben teknik olarak 36 ay boyunca hiç sıkıntı yasamasamda başka insanların bu mağduriyetini hiç yakıştıramadım.icra daireleri kapalı değildi bildiğim kadarıyla.15 ine kadar esnek çalıştılar evet ama üç gün olmasa 5 gün içinde kaldirabilirlerdi.

    Olay hakikaten covid ile ilgilimiydi yoksa başka bir sıkıntımı vardı bilemiyorum.ha neticede dedikleri tarihte açtılar ama bu sürede bayağı prestij kaybettiler bence.umarim toparlarlar.ben Haziran 15 dediler Haziran sonuna kadar bekleyecektim.acilmazsa tüketici hakem heyetine gidecektim.neticede senetlerim ve mukavele elimde .abidik gubidik iş yapamazlardi.ama arabayı acil satmam gerekseydi bubkadar sakın olurmuydum bilemiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 18 Haziran 2020; 17:31:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son durum nedir Banka Kredi puanı düşük yada icraşık olan kişilere veriyorlar mı ?

    Ve tüm işlemler kurumsal şekilde mi işliyor yoksa Mafya vari isler şeklinde mi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.