Şimdi Ara

wow ve 2007 rakipleri ne olcak sizce????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az once bi topige cevap yazarken bunu sormak lazim die dusundum we bu topigi actim

arkadaslar bildiginiz gibi 2007 de cok saglam online rpg ve single mode sahibi rgp ler gelio

1- age of conan ( oynanis, combo yapabilme imkani, binek uzerinde combata girmek bir cok yenilik war)

2- hallgate london ( single oynama sansi, diabloyu yapan ekip arkadasinda ea games destegi var, tamamen farkli bir rpg-fps melezi super bir oyun)

3- warhammer online ( yillardir uzerinde calisilan cogu insanin merakla bekledigi grafiklerinde wow dan devrim sayilabilicek gelistirmeler pvp agarligi)

wow da ise 3 hafta sonra bc gelicek sizce ben acikca soylemek gerekirse wow da diablodan sonra online olmasi ve grafikleri disinda cok bi yenilik gormedim neredeyse charterler bile ayni sayilir.

sizce hangi oyun ve neden wow a rakip olabilir yada olamaz bence 3 oyunda cok ciddi rakip ama benim benim kendi gorusum tabiki..

arkadaslar warhammerin grifklerine laf eden arkadaslarin su ssleri gormedigine inaniyorum

http://www.warhammeronline.com/english/media/screenshots/

teserku ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 25 Aralık 2006; 2:42:22 >

• age of conan, warhammer rakip olabilir ama hellgate sonuçta mmo değil, ondan beklemiyorum. diğer rpg/frp ler gibi olacağını sanıyorum hellgate in...oblivion, gothic gibi ama yapımcılar diablo nun yapımcıları olduğundan en az diablo kadar oynanacak bir oyun...yani hellgate için wow bırakmak şart değil, diğerleri için bunu söyleyemeyiz tabi ki
  • yeni gelen onlineların wow a pek büyük etkisi olucağını zannetmiyorum sonuçta ortada bir klasik var,bir tek warhammerin ciddi bir rakip olucağını zannediyorum (questlerin ilginçliği)
    Anca bence 2 yıl sonra piyasada wow diye birşey kalmaz
  • en büyük rakibi warhammer olucak eğer akıllı oynarlarsa.
    Bu arada Hellgate bir rpg olmıyacak gene diablo gibi hack&slash olucak(yani şuan itibari ile öyle gözüküyor)
  • Hiçbirisi wow a rakip olamaz bunu anlayın artık, wow ayrı bir olaydır, çok oyun gördük kıyametleri kopartırlar fıss çıkar beş para etmez oyunlardır wow gibi bir oyun daha gelmesi çok zor birşey..
  • Hangisinde daha çok Action Yani heyecen olursa buda insan dan insana değişir Mesala bende devamlı savaş atıyorum 200 e 200 mesala daha da çekici olur

Wow daki PVP sistemi göçmüş durum da daha iyisini yapan olursa herkez ona geçecektir.
  • wow çok iyi bi oyuncu kitlesi yakaladı.. aoc gibi oyunların bunu bozması zor.. haksız mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wow dan sıkılan kişi wow a rakip aramak için can atar başka oyunlara yönelir.
    wow dan sıkılmayanda devam eder.
    yani kişinin durumuna göre değişiyo.
    ama objektif bakılırsa her yeni çıkan oyun rakip olabilir,daha çıkmadan ne olucağı bilinmez.
    2-3 yıl sonra wow kalmaz gibi laflar çok saçma,wow dan kötü oyunlar varki hala oynanıyo uzun süredir.
    ------
    bana göre hellgate london çok ii olabilir.
    warhammer ı pek tutmadım ama zaten tutsakda tutmasakda daha oyunun sadece ekran görüntülerini gördük,kesin bişey söyleyemeyiz.
    karar vermek için beta test lere felan girmek lazım.

edit: biraz garip yazmışım farkındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerdevill -- 24 Aralık 2006; 17:34:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

wow dan sıkılan kişi wow a rakip aramak için can atar başka oyunlara yönelir.
    wow dan sıkılmayanda devam eder.
    yani kişinin durumuna göre değişiyo.
    ama objektif bakılırsa her yeni çıkan oyun rakip olabilir,daha çıkmadan ne olucağı bilinmez.
    2-3 yıl sonra wow kalmaz gibi laflar çok saçma,wow dan kötü oyunlar varki hala oynanıyo uzun süredir.
    ------
    bana göre hellgate london çok ii olabilir.
    warhammer ı pek tutmadım ama zaten tutsakda tutmasakda daha oyunun sadece ekran görüntülerini gördük,kesin bişey söyleyemeyiz.
    karar vermek için beta test lere felan girmek lazım.

wowun ömrü daha en az 5 sene.. ahan da buraya yazıyorum

• zaten blizzard 5 yıl ömrü var demişti bu belli olan bişi bi oyun biter bi oyun başlar
  • ben de mayıs 2007 de başlayacam, eylül 2008 de bitirecem.. inşallah toplam 8 ay içinde wowdan zevk alırım.. (8 ay dediğim sadece yaz ayları oldugu için)
  • warhammer ss'lerini zaten sen koymuştun kabuto :) ve çok iyi bir tepki gelmemişti ..[ve bence berbattı ss'ler ]

wow oynamamım sebepleri :

1) warcraft grafikleri [kısaca kendi tarzı var ]
    2) belirli bi hikayesi var [herolar falan - dungeon hikayeleri :)]
    3) blizz yapmış
    4) sürekli kendini yenilen sistem patchlerle :)

...
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

warhammer ss'lerini zaten sen koymuştun kabuto :) ve çok iyi bir tepki gelmemişti ..[ve bence berbattı ss'ler ]

wow oynamamım sebepleri :

1) warcraft grafikleri [kısaca kendi tarzı var ]
    2) belirli bi hikayesi var [herolar falan - dungeon hikayeleri :)]
    3) blizz yapmış
    4) sürekli kendini yenilen sistem patchlerle :)

...

aynen. (ben oynayamıyorum da arkadaş güzel söylemiş )

• warhammer'ın rakip olabilecek olmasından ki faktör, dünyada çok fazla hayrana sahip olmasıdır. Eğer wow'ınoyuncu çekmekteki cinlikleri sağlarsa rakip olabilir. Fakat dedikleri gibi daha çok erken warhammer hakkında konusmak için.
  • warhammer 2007 sonunda cikiyo yani exp packten nereyse 10 ay sonra saniyorum bununda cok falza etkisi olucak bence wowun bu kadar oyuncu toplamasinin en buyuk nedeni diablo gecmisi bu traz oyunlarda bir ilk olmasi dielirim
  • wow un su an en buyuk olmasının nedeni piyasadaki kalite ve kolaylık acısından en iyi oyun oldugu icindir..ve buna + olarak piyasadaki ender(hatta tek) kaliteli oyunlardan biri oldugunu eklersek bu kadar basarı elde etmesini cok rahat anlayabiliriz..wow un su an da rakibi yok gercek wow u rakipleri olunca gorucez..eski oyunlara bakıyoruz atıyorum x,y class abartı guclu mu oldu wow daki melee de paladin ranged da warlock hunter gibi bu olay aylarca devam mı etti? ne diyodu oyunu oyunu oynayan kisiler amannnn paramla rezil mi olucam gider x online oynarım!su an bu dusuncenin ilk asamasını yasayanlar %60-70 lerde 2. asamasını yasamamalarının nedeni baska oyun olmaması..

ilerde ne olur bilinmez ama alternatif geliyor diye sevinmemiz lazım..su oyunu 3-4 kez bırakma asamasına geldim 2005 subat 16 da acc umu acmıs biri olarak..bırakmayı dusundugum zamanda wow gibi bir oyun olsa su an onu oynuyor olurdum..geriye de donmezdim cunku ozleyecegim bisi yok haftada 2-3 kez raid vs olayıyla butun aksamımı bilgisayar basında gecirmeyi mi ozleyecem yoksa pvp diye 3 (wsg i saymazsak 2) bg de kor dovusu seklinde yaptıgım pvp yi mi ozleyecem?

aoc ve who cok kaliteli yapımlar(en az wow kadar) cok buyuk emek verilerek yapılıyor hedefler buyuk iyi olmaması icin bir neden yok..dusunuyorum da su an wow dan daha kotu ne yapabilirler diye aklıma bisi gelmiyo..gelmemesinin nedeni bu oyunların wow dan 2.5-3 yıl sonra piyasaya cıkıcak olması ve bu kadar buyuk hedeflerinin olması..

warhammer ı bildigim icin soyluyorum pvp denen olay zaten 1 . hedef oyunun amacı pvp wow dan kotu olamaz! pve derseniz warhammer da gamesworkshop adresine girip yaratıklara baksanız en az 10 tane wow da endgame instance kalitesinde instance cıkar grafik olarak yorum yapmak bile hata olur zaten..hata olur cunku normal de de 2 sene once cıkmıs bir oyunla simdiki zamanda cıkmıs bir oyunu kıyaslamıyoruz..iyi oldugunu o oyunu almadan bile bilebiliriz..

• wow, femre'nin söylediği gibi warcraft3 ün grafiklerine sahip, dolayısıyla baya eski

wowun olayı pvp den ziyade pve dir. sürekli pvpsine kulp takılıyor. doğru ama end game instancelar > battleground,arena...bence mantıklı olanı da bu, counter strike değil bu...

insanlar bu oyunları para vererek oynadığı için her şeyde mükemmeli arıyor."wow mu? pvp de batıyo ne anladım bu işten?"...ekran görüntülerine bakıp karar vermek yerine beta yada piyasaya sürüldükten sonra herkes kararını verir zaten...isteyen wowda kalır, isteyen who,aoc a geçer, isteyen de hepsini bırakır :)
    çünkü sırf grafiklerine bakarak yorumlamak yanlış olabilir. wowun grafikleri kalite değildir. ama oynanabilirlik, içerik bakımından müthiştir. dozunda olursa çok da eğlencelidir

herkesin oynama sebebi farklıdır. kimi çok oyuncusu var diye kimi mevcut mmolar arasında en iyi olduğu için, kimi de warcraft serisini, hikayesini, rpsini beğendiği için...diablo&warcraft harmanlaması bir şey çıktı ortaya...oynama da yanında yat :P benim oynama sebebim de warcraft 3 e hayranlığımdandır...yoksa hiç fikri olmayan birisine ss, video gösterdiğinde "aa bu ne be, çizgi film mi ehueh" gibi tepkiler gelebilir. ama benim gözümde çizgi filmden öte, ben eğlenceyi, rpyi, onu bunu bırakıp grafiğe takılacaksam, alır dvd film izlerim ne uğraşıcam bunlarla

oyunlara rakip çıkması çok çok güzel bir olay. eskiden fifa oynadığımız dönemlerde ea nin bir rakibi yoktu. bir iki grafik, kadro güncellemeleri koyup şak piyasaya yeni oyun diye koyuyorlardı. sonra konaminin pesi falan gelince kalmadı tabi fifa mifa..biraz hareket geldi en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Lich -- 25 Aralık 2006; 2:42:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: The Lich

wow, femre'nin söylediği gibi warcraft3 ün grafiklerine sahip, dolayısıyla baya eski

wowun olayı pvp den ziyade pve dir. sürekli pvpsine kulp takılıyor. doğru ama end game instancelar > battleground,arena...bence mantıklı olanı da bu, counter strike değil bu...

İyi güzel demişsinde herkes sen değil .Ben insanlara karşı savaşmayı Bilgisayara karşı savaşmakdan daha mantıklı görüyorum bu PVP demekse evet ben PVP ciyim.

PVE demişsinde Undead priest Drenai shaman ne kadar mantıklı ?
  • İstediğim tarz da olursa wowu bırakmak için can atıyorum Sıkıldım BG sisteminden Dungeon sisteminden

Ben devamlı heyecan isterim Karakterimi en ince detayına kadar şekillendirip sonuca ulaşmak bilmem anlatabildimmi PVE isteyen açar RP server ında oynar banane Bu oynu kimse PVE için oynamıyor bence PVP için oynuyor.
  • mczaga: senin oyunu bırakma isteğin bence uzun süredir oynaman ve charının artık alınacak en iyi itemlere sahip
    olması bence, ve pvpden artık sıkılman
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.