Şimdi Ara

Wow'un Superman'i shadow priest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu oyunu yaklaşık 1 yıldır oynuyorum.Son zamanlarda inanılmaz bir hal alan priesti artık yenmek gerçekten bir magrifet oldu özellikle bazı karakterlerle oynuyorsanız.Bir aptalı oturtun priestin başına iyi bir druid oyuncusunu alsın size:D..malesef durum böyle oldu.hele bide ortalama bir oyuncu ise canını bile azaltamıyorsunuz..Hunterlarında işi zor druidler kadar olmasada priestler karşısında...Peki bunun sonu nolacak..tabi ben burda isyan ediyorum diye blizzard değişiklik yapmayacak ama belki bana katılan arkadaşlar vardır..Ben mi beceremiyorum yoksa priestler karşısında oynamayı ya da gerçekten böylelermi...Konuştuğum herkes isyanda aslında..

• Priesttaki bu değişim nedeni nedir? Yeni yamalar mı yoksa tbc mi? Ben oyuna yeni başlayacağım (wow'a, tbc değil) o yüzden hangi char iyi olur araştırmasındayım henüz. Priest açmak daha mı avantajlı şimdi?
  • bu tur konulara hep karsı cıkmısımdır ama fikir açısından soylemek istiyorum yeni kurulan bi guildiz ve en fazla sınıf priest
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Priesttaki bu değişim nedeni nedir? Yeni yamalar mı yoksa tbc mi? Ben oyuna yeni başlayacağım (wow'a, tbc değil) o yüzden hangi char iyi olur araştırmasındayım henüz. Priest açmak daha mı avantajlı şimdi?

şuan bu şu güçlü diye sakın öle char açma çünkü ilerde mutlaka nerf geliyor.sen kafana göre takıl
  • Blizz in en saçma fikri. Priest priest olarak kalmalıydı. Shadow saçmalıktır. ''Off şu adam çok iyi Shadow Priest oyuncusu'' diyemezsin. Çünkü SP nin kendisi iyidir. Dedigin gibi bebek bile rahatça adam öldürür. Osman ne kadar priestlar çoğalsada o çokluğun büyük çoğunluğu SP dir. Ben holy priest bulamıyorum party lere. Hatta en iyi guildlerin priestlarını çağırıyor ve kusura bakma SP yim diyor.

Ayrıca embesiller toplulugu olan Blizz in dungeonlarda Mage i SP nin dps te altına düşürme stratejisini anlayamıyorum. SP, Lock rahatça mage in üstüne çıkıyor. Mage AoE class değildir. Sadece iyi AoE si olan bi classtır. Ama Boss fight larda mage gereksiz kaldı. O anda raidten at mage i al bi sp ya da lock (Aranda o kadar yerimden kıpraşmama ragmen dps meter da 1. olmuş beni atmakta her raid leaderinin harcı deildir ^^). Daha yararlı olacaktır. Hayır sanki bütün instance boyunca AoE şeklinde ilerliyor raid. Ki ben raidlerde Priest ın healer, Druid in resto, shamanında resto olmasından yanaydım. Hayır hala da o şekilde istiyorum. Ama Blizz onlara da başka roller verdi. Yani ne bileyim feral bi druid yerine prot warr almak daha mantıklı. Enhanc shaman yerine rogue, sp yerine lock daha mantıklı bence. Gereksiz işler.

Teşekkürler Dove, prdn Blizz.

• mhuauha bu developer amcamlar mage class is fine atm demişler :D

geçen beta.worldofraids.com da okumustum sohbete katılmıslar, kör herifler ...
  • Abi priestler imba diyosunuzda degille. bide onların açısından bakın 3 kişinin ortasına dalıp anca ikisini kesebiliyolar. Son kalan kişidede anca yarı saglık kalıyo. Bence adamlara buff gelmesi gerek. Yoksa adamlar nasıl pvp yapacaklarki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLADE AND SOUL OYNAYAN VARMI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: De1cide

Blizz in en saçma fikri. Priest priest olarak kalmalıydı. Shadow saçmalıktır. ''Off şu adam çok iyi Shadow Priest oyuncusu'' diyemezsin. Çünkü SP nin kendisi iyidir. Dedigin gibi bebek bile rahatça adam öldürür. Osman ne kadar priestlar çoğalsada o çokluğun büyük çoğunluğu SP dir. Ben holy priest bulamıyorum party lere. Hatta en iyi guildlerin priestlarını çağırıyor ve kusura bakma SP yim diyor.

Ayrıca embesiller toplulugu olan Blizz in dungeonlarda Mage i SP nin dps te altına düşürme stratejisini anlayamıyorum. SP, Lock rahatça mage in üstüne çıkıyor. Mage AoE class değildir. Sadece iyi AoE si olan bi classtır. Ama Boss fight larda mage gereksiz kaldı. O anda raidten at mage i al bi sp ya da lock (Aranda o kadar yerimden kıpraşmama ragmen dps meter da 1. olmuş beni atmakta her raid leaderinin harcı deildir ^^). Daha yararlı olacaktır. Hayır sanki bütün instance boyunca AoE şeklinde ilerliyor raid. Ki ben raidlerde Priest ın healer, Druid in resto, shamanında resto olmasından yanaydım. Hayır hala da o şekilde istiyorum. Ama Blizz onlara da başka roller verdi. Yani ne bileyim feral bi druid yerine prot warr almak daha mantıklı. Enhanc shaman yerine rogue, sp yerine lock daha mantıklı bence. Gereksiz işler.

...

• Atma kafadan, kesin bi shadowpriest seni duelde aldı ona sinirleniyosun...

Evet her class gibi ortalama bi sınıf priestler, özellikle shadowpriestler ama imba değiliz ne yazıkki,

ancak 900 spell damage üstü arkadaşlar hepsini alır ki böyle arkadaşlarım yok değil, warrior bile alamaz olduk artık (ki evet buffladılar warrior u ilk defa warrior alamıyorum varmı böyle bişey)

Değişen priestlerde değil diğer sınıfların buff yada nerflerinde, biz yine aynıyız...
  • Dorğuyu söylemek gerekirse ally lock olarak ud prilerden az çekmedim.Ama oyunda beni en çok eğlendirende bglerde teke tek ud priestlerle olan karşılaşmalarımdı.O fear atar ben fear atarım o canını fuller ben life tab bi ton şey işte oyundaki en zevkli şey bence priestlerle kapışmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 28 Mayıs 2007; 20:36:24 >
  • valla benimde bir shadow priestim var 2 senedir oynadıgım şu anda 1106 shadow damage a çıktım.

4 patchtir sadece nerf yiyoruz.

Karşıma bir undead rogue gelsin sadece yere oturur beklerim eger gearımız ve skillimiz aynıysa. Yapabilecegim hiç birşey yok çunku.

Ha bu arada Oyunda baya bir yeri raid gidiorm, eger shadow priestler ŞU anda 2.1 patchinden sonra bile magelerinizi ve warlocklarınızı outdps ediolarsa magelere fire, warlocklara affliction olmalarını ve gearlarını iileştirmlererini soyleyin.

Referans için şu anda SSC de 4. bossa kadar geldim. O yuzden raid dps konusunda bilgim var. 2 patch oncesine kadar evet en ustlerdeydik ama kimsenin gıkı çıkmıodu çunku hayvan gibi mana ve hp return edioduk. Şimdi ilk 5 e girebilmek bile çok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Priesttaki bu değişim nedeni nedir? Yeni yamalar mı yoksa tbc mi? Ben oyuna yeni başlayacağım (wow'a, tbc değil) o yüzden hangi char iyi olur araştırmasındayım henüz. Priest açmak daha mı avantajlı şimdi?

Kemal abi oyuna başlarsan burning legionda ally aç seni yetiştiririm ben (bence hunter aç bu aralar benim gözdem onlar)
  • Burada yazan arkadaşların hepsi orjinal serverlardamı oynuyor bilmiyorum ama ben orjinaldeyim ve yukarda priestlerin yakındığı gibi değil işler.Adama soruyosun hangi class daha iyi o bu şu diyolar talentleri tartışıyorlar falan..Priest peki diyorsun ama o priest o ayrı diyorlar.Hakikatende öyle.Mob lar karşısındaki başarısını bilemem ama pvpde gerçekten insanı bezdiren bir char.Fearı bas dotları sırala kalkanını çek...belki benim açımdan oynaması zevksiz bir char ama bu bence yenilmesi zor bir char..şunu açıkça söylemek gerekiyor sp'sine çok hakim bir oyuncu orta düzeyde 3 char oyuncusunu alır..Buda bence haddini aşmış bir char diyorum...şimdi burada fanatiklik yapmaya değmez ben hemen hemen her charla oynadım bir tek warrior kasmadım ve priestle fazla ilerlemedim..yüksek lvllarda değil yani...Gerçekten bu kadarı biraz dengeyi bozmuş.Nerdeyse sp görünce salavat getirir olduk
  • Frost Mage vs Shadow Priest

SP silencesini kullanıyo.sonra yapabildigi kadar dps yapıyo.Silence bittiginde frost armor-magic shield atıyo mage water elementalı cıkarıyo freeze skilini kullanarak SP yi donduruyo Ice lance atıyo (%50 crit)2k rahat sonra blinkler kendini SP nin yanına frost nova gene ıce lance.sonra cold snap gene freeze gene 2k gene frost nova gene 2k. bu arada SP nin eli armut toplamıyo %5 e kadar magenin canını indiriyo mage Ice block yapıyo.water elemental dalıyo prieste genelde bole mage yeniyo.

ben frost mageyim bu taktikle %95 SP leri yeniyorum.%5 de cok buyuk damage wuruyo bana oluyom
  • birçok topicte iyi damage'ı ve itemi olan 3 charı alır, talenti şöyle olan 3 charı alır, şu class 3 charı alır gibi cümleler görüyorum sıklıkla. bu 3 char nedir? tek bir chara verilmiş bir isimmi yoksa oyunda bildiğimiz 3 adet class mı? eğer öyleyse bunlar meyve fabrikasında çalışan ve elleri armut toplaya insanlar mı?

her karakter bir başka karaktere karşı üstünlüklere sahip. bunlar oyunu zenginleştiren özellikler. çünkü her karakter sadece iteme dayalı güçlü olsaydı (ki farklı sınıflar olmazdı o zaman) oyunun ne anlamı kalırdır. bir warlock dotları ile keserken, bir paladin kilit büyülerle duello kazanırken, bir shaman totemlerini doğru zamanlarda koyarken, bir rogue stunlock gibi özelliklerini zamanında kullanırken, bir hunter petiyle ve trapiyle özdeşleşmişken, bir warrior dayanıklıklı ve güçlü olmasıyla.

yani bazı karakterler tabiki birbiriyle çakışacak ve kazanmak için ekstra çabalar göstermek gerekecek. yani stun yapana free action pot kullanıcan, fear atana küpe, hızlı olana net atıcan, vs. her zaman işe yaramayacak tabi.

ha oyunda sana göre dengesiz char yokmu dersen. undead ve blood elfler aynı classlara karşı hatta genel olarak imba recial özelliklere sahip. bu onları 1 adım öne taşıyor.

duel yaparken veya bg de her zaman hazırsın. world pvp de neler yapıyorsun asıl o önemli. yoksa bg de 1. sırada uzaktan dövüşen charlar varsa ortaya en güçlü hunter, mage veya warlocktur diyemeyiz...

• offf gene anlamamış biri çıktı
  • nerde anlamamış, gayet de güzel anlamış ve hatta kapak bile yapmış ama sen anlamamışsın
  • gene forum birbirine girdi
    akıl fikir ya başka bir sey değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: De1cide

Blizz in en saçma fikri. Priest priest olarak kalmalıydı. Shadow saçmalıktır. ''Off şu adam çok iyi Shadow Priest oyuncusu'' diyemezsin. Çünkü SP nin kendisi iyidir. Dedigin gibi bebek bile rahatça adam öldürür. Osman ne kadar priestlar çoğalsada o çokluğun büyük çoğunluğu SP dir. Ben holy priest bulamıyorum party lere. Hatta en iyi guildlerin priestlarını çağırıyor ve kusura bakma SP yim diyor.

Madem shadow olmasın ozaman shamanlarda da dps specleri, druidlerde de dps specleri olmasın herkez healer olsun. Kim sana priest sadece healerdır dedi merak ediyorum. Şu adam çok iyi priest oyuncusu gayette dersin arkadasım. Hiç fikir sahibi olmadan dışardan 3-5 priest gorup yazmayın. Ben şahsen sadece holy oynarım. Ara sıra farm için shadow olurum. Pek iyi dps gearım yok sanırım 620 bonus dmg falan öyle birşey ve az sayılmaz. Frost mage bile bufsız rahat 3k vuruyor. Sen enfazla butun bufflarla 2.4 belki vurabilirsin. Hiç bi klası geride bıraktıgı falan yok, yine oyuncuya bakar yine gear a bakar, ama fazla threat yaratır, ktm de fazla dmg yaptıgı sanılır. Birde şu dps meter ile yarışı anlamıyorum. Sorra tank agro tutamadı wipe oldu. Herkez birbirini yiyor 1. olmak için.

quote:

Orjinalden alıntı: tunabil55

Frost Mage vs Shadow Priest

SP silencesini kullanıyo.sonra yapabildigi kadar dps yapıyo.Silence bittiginde frost armor-magic shield atıyo mage water elementalı cıkarıyo freeze skilini kullanarak SP yi donduruyo Ice lance atıyo (%50 crit)2k rahat sonra blinkler kendini SP nin yanına frost nova gene ıce lance.sonra cold snap gene freeze gene 2k gene frost nova gene 2k. bu arada SP nin eli armut toplamıyo %5 e kadar magenin canını indiriyo mage Ice block yapıyo.water elemental dalıyo prieste genelde bole mage yeniyo.

ben frost mageyim bu taktikle %95 SP leri yeniyorum.%5 de cok buyuk damage wuruyo bana oluyom

Hastasıyım şu kağıt ustunde duellerin. Water elemental sürekli hazır bekler tabi cooldownı yok değil mi?. Cold snapde de tabi cd yok herzaman hazır. Frost nova at, ice lance. Priesste salak tabi nova ile ice lance in 3x vurdugunu bilmez öyle bekler birde priest dispell yapıp frost novadan kurtulamicak kadar salaktır genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellrot -- 29 Mayıs 2007; 6:25:51 >

• :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.