Şimdi Ara

WoW-TBC-Woltk ''sıkıldınızmı ?''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim wowla buluşmam level dergisinin sayesinde olmuştu o zamanlar wow çıkalı sanırım 1.5 sene kadar oluyordu. Wow ilk başladığım günü hatırlıyorumda çok renkli günlerdi.İlk Deadmines girişimin daha dün gibi hatırlarım bir türlü bitiremezdik sürekli 1. bossta wipe yer gruplar dağılırdı ama o zamanlar çok farklıydı cok hoş geliyordu dungeon yapmak.60 level olduk Blizzardın uyguladığı rank sistemi bana göre bu wow tarihinde bulunmuş en başarılı icatlardan bir tanesiydi insanlar rank 14 olmak için kıyasıya mücadele veriyordu ve pvp anlayışı çok güzeldi wsg girmeden bile world pvpde baya bir honor kazandığım günleri hatırlarım. 60 level olanlar genellikle bilir hillsbrad feilds gider Alliance olan arkaşlarımız adam toplayıp TARREN MILL'i Horde arkadaşlarımız ise SOUTHSORE basarlardı 10-20 kişi ... Burning Steppesteki o world pvp olayı ah ah... İlk zorlu yaptığım bir questi hatırlarım zor değilde kafa karıştırıcı o zamanlar QH falan bilmezdim questte Elwynn Forestte ölü arama adı rolf and makaimiydi neydi çok gıcık olurdum o göre grup sayesinde yapmıştım :) çok renkli ve hoş günlerdi...

İlk raidler Onyxia's Lair,AQ 40,Zul'GRUB çok güzel raidlerdi Onyxia's Lair 40 man di ve adam toplamak o kadar zor olurduki (= . ve o zamanlar ünlü pvp oyuncularının yaptığı videolarda film tadında izlenirdi Maydie,Pat,Ventru,Aaron,60 level bir shaman vardı adını unuttum sulfuras macesi vardı (= çok hoş videolardı ve halada zilerim.

Sonra TBC ile tanıştık herkez bir an önce 70 olmaya odaklanmıştı tabi TBC ile gelen uçan bineğin tadı tartışılamazdi bile (= Karazhandaki önünde yaptığım hordeler ile box maçları çok hoştu.Ama BT ve Sunwell daha geçemeden WOLTK ile tanıştım Bu biraz acı oldu Woltk biraz gelmesi sizce erkenmiydi yoksa doğru bir zamanmıydı orasını bilemiyorum ama içlerinde en güzel olanı WOW başaldığı ilk zamanlardı keşke Eski günlere dönük bir server açılsa direk bir hızlı bir şekilde geçerdim ama eskisi gibi tadı yakalayamazdım. Woltk bana birazcık sıkmaya başladı sizlerdeki durumları bilmiyorum ama... yeni tier setleri gelmiş yeni tier setlerinde eskiye dönük bir tat yakalamaya çalışmış Blizzard ekibi farkındaysanız tier 3 ün sadece renkleriyle oynamıslar ve fark ettimki serverımda çok azalma olmuş ve genellikle çoğu arkadaşlarımda ifade ediyor wow baydı benim deli gibi oynayan arkadaşlarım vardır wow artık bunaldıkları için GTA-underground oynuyorlar (= ve sanırım bende 80 level olduktan sonra eğer artık tamamen sıkılırsam oyunu bırakamyı düşünüyorum.

Peki sizin görüşleriniz neler hala zevk alıyormusunuz oyundan yoksa bırakma aşamasına geldinizmi ? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
    İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.u.i -- 1 Şubat 2009; 0:09:31 >

• belki o zamanlar daha zevkliydi (ben oynamadım bilmiyorum)
    ama yenilik her zaman iyidir
    tbc zamanı başladım ben oyuna 70 olduğumda millet bt farma almış sunwell i bekliyordu.
    wotlk gelene kadar fazla vakit ayıramamamdan olsa gerek za-karazhan seviyesine anca gelebilmiştim
    tbc de aldığım pvp zevkinin yarısını alamıyorum... ama dengelerin oturacağına inancım sonsuz inadına dk-pala açıp kasmicam =)
    eskiden olduğu gibi oturup akşama kadar oynayıp üstünede ohh spr bi gündü diyemiyorum ama yinede güzel =)
    ilk 25 man maceralarımı wotlk la yaşadım
    25 man sartha girdik ne oldu ne bitti anlamadan bi baktım boss ölmüş , ilk dropumda bni bekliyor ne yazıkki rollde kaybettim t7.5 glove u =)
    ama çok kolaydı ve daha rare-epic craft bi kaçta hc dropla 25 man yapmak bnm için sevindirici değildi açıkçası tmm bi deneyim olduda
    ben 25 man yapmadan önce bi 10 man gear dizip en azından %50 epic olmak isterdim =)
    wotlk gayet güzel gidiyo 70-80 arası lvlingi inanılmaz zevkli tabi bnm gibi eğlenmek için quest yapıyorsanız

asıl oyunum pvp ye dönük olmuştur hep ve su anda 80 pvpsi s3-s4 pvpsinden uzak ama o günlere dönmek istermisin derseniz hayır derim...
    şmdi item alma olayıda daha bi iyi geldi ap-hp ile item almak ayrıca 1500 ratingle team alıp bala mala 2-3 maç kazanım s4 leg alınan günlerde geçti artık=)
    oyuna biraz ara ver birazdan kastım 3-5 saat daha zevkli gelicektir!
    wotlk belki şimdilik beklentileri karşılamadı ama karşılayacak bunu hepimiz biliyoruz

• Hızlı ve güzel bir atak ile başlamışsın wowa
    Şuanda woltk hoş questleri falan bir an önce 80 olup daggerları test etmek istiyorum inş PRE-TBC öncesi zevki yaşatır
  • WOTLK ile ilgili tek bir düşüncem var önüne gelen HC -Raid yapabilir duruma gelmiş T7 almak bebek işi (Hatırlarım eskiden hiçbirzaman tier setim olmayacak gibi gelirdi)
  • tier 7 bebek ısı olabılır hatta 7.5 da bebek ısı ancak onemlı olan asıl dung raidler gelınce toplamak bunlar aparatıf daha ana yemek gelmedı
  • Bu gibi oyunlarda değişiklik şart. Kaç kişi oynardı 4 yıl aynı şeyi hiçbir değişiklik olmadan ?
    Wotlk henüz yeni gelmiş bir eklenti paket taşlar yerine daha oturmadı yavaş yavaş oturacaktır. Naxx zaten bilinen bir kontentti çabuk temizlendi, zorluk seviyesi tbcnin karazhanına eşit gibi. Mana pot/evo kullanmadan çoğu boss fight bitiyor zaten. PvE de asıl tadı Ulduarın gelmesi ile alabileceğiz bence.
    PvP konusunda denge şu anda olmasada zamanla olacaktır. Denge haricinde çok önemli hamleler attı Blizzard. Bunlardan birkaçı; Wintergrasp gibi sadece servere özel bir pvp etkinliğinin gelmesi, yine Allinace/Horde'nin kendi bosslarını savunmak-rakip bossları öldürmek için getirilmiş ufakta olsa ödüller. Hatta şu son elder festivalinde bile ufakta olsa pvp zorunluluğu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 1 Şubat 2009; 19:28:44 >
  • bence biraz erken çıktı ama güzel ya ben sitres atmak için giriyorum bir bakmışım zaman geçmiş hadi eyvallah:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wow Classic Guild Arıyorum.
    2 ay önce açıldı
    Metin2 Pvp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tbc öncesi asıl wowdu bence oyun çok güzeldi ama classlar berbattı özellikle hunter adına combatta trap atamıyodun en başında dönsekte olur dönmesekte olur ama ortam için pretbc
  • Oldukça kısa bir zamandan beri oynuyorum, ama doğruyu söylemek gerekirse pve düzeyinde sıkıldım. Görevlerin %80'i hep aynı, 2 tane şundan getir, 6 tane bunu öldür, şu paketi şuna yetiştir, şu zarfı buna götür seni eğitsin vsvs

PvP pek denemediğim için yorum yapmam doğru olmaz, ama şu ana dek pve de görev çeşitliliğine rastlamadım hiç.
  • wow güzeldi TBC den memnun kalmadım ama Wotlku beğendim
  • wow coktan öldü neyi tartisiyonuz :)
  • tbcde baya sıkılıp bırakmıstım ama wotlk dolu dolu geldi hosgeldi.
  • Wotlk biraz erken geldi 3-4 ay daha gecikmeli gelseydi daha iyi olurdu
  • wowdan sıkılanların yada sıkıldığını söyleyenlerin çoğunun oyunu son seviyesine kadar zorlayarak oynamayan kişiler olduğunu görüyorum.Yani şunu demek istiyorum oyunda şu anda yapılabilecek o kadar çok şey varki bırakın sıkılmayı insanın zamanı yetmiyor hepsini yerine getirmeye.Yanlız burdan bunları yapmayan insanların bunları yapabilecek yetenekte olmadıkları fikrini edindiğimi sanmayın.Herkesin herşeyi yapacak yada öğrenip uygulayacak arkadaş çevresi ve en önemlisi zamanı olmayabilir

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthalion -- 2 Şubat 2009; 10:27:03 >
  • valla çok güzel yazmışsın duygulandım bi an
  • ben de acaip baymıştım, naxx max bitti artık sürekli girmeye başladık
    bi de saat 9 hadi raid
    ii de ben farm yapıcam para kasıcam ordan arathi yapıcam
    olmaz raidde gidiozdan artık bana gına gelmişti
    şu an başka bi serverda ally kasıyorum
    huzuru buldum diyebilirim
    ogrimardan da gına gelmiş onu farkettim
  • Evet gerçekten güzeldi. Bu arada Venture değil Vurtne. 2006 mı 2007 mi en iyi player seçildi Warcraftmovies'de.
  • Oyun sadece PvE yapan oyuncuları tatmin ederse ömrü kısalmaya, oyuncu kaybetmeye mahkum bence
    PvP yapmak çok anlamsız geliyor şu an, 100k lifetime'ı olan s3 ve s4 de esmiş biri olarak söylüyorum hiç bu kadar saçma, eziyetli, dengesiz gelmemişti PvP
    Eğer bu düzelir de eski günlere dönerse o zaman PvE den de zevk almaya başlarım eskisi gibi, ne alaka ayrı şeyler diyebilirsiniz ama PvE öncesi Bg-arena, çıktıktan sonra 2 el daha Bg.. açmıyor artık
  • Oyundan aşırı derecede soğudum. Oyuna giriyorum dalaranda 1-2 tur atiyorum bazen hc partylerinde tank aranıyorlara giriyorum tam girerken aklıma 15-20 kere gittigini düşündükce vaz geçiyorum. 19 twink hunter açtım 130 badge 550 shard 2000gold harcadım oda 1 hafta oyaladı. Şimdi ise acc satlık ilanı verdim. Umarım satılır ve bırakırım..
  • yanılmıyorsam 96 gibi warcraft 1 ile başlamıştım.Human vs Orcs da başlıktı.. o zamanlarda doğru düzgün oyun yokken müthiş grafiklerle değişik yenililklerle warcraft çıka gelmişti.. deli gibi oynamıştım.. ardından expansion ve ardından warcraft 2... yine müthişti.. networkde sabahlara kadar kapışmalar, battle.net te kapışmalar.. paladinler , death knight lar, blizz atan büyücüler oyun sonunda ise istatistikler.. kim kaç kişi öldürmüş ,kaç lumber tüketmiş, kaç gold harcamış .... yetmezdi haritaları kendimiz yapar altını ise 600k koyardık.. 3 kişi networkte 5 tane bilgisayara karşı amansız bi mücadele başlardı..
    ben asıl o günleri özlüyorum... soloyken ve daha hızlı sonuç alınabiliyoken warcraft daha güzeldi... şimdi ise çok geniş bir dünyada bitmek bilmeyen işler güçler setler meslekler....
    yaklaşık 1,5 senedir oynuyordum.. lvl 70 dru, rogue ve priest kastım ama eskisi gibi hiç zevk almadım..hikayeyi eski warcraft lardaki gibi kestiremedim doğru düzgün..
    ve o kadar çok zaman istiyor ki bu bana ters geliyor..son patch den sona priest oynarken sinirlenip bıraktım. 79.6 lvl da diyebilirm..
    blizz in sinir bozucu nerf leri sayesinde pri daha da zorlaştı..
    özetlersem, wow güzel ama detaylardan kafayı kaldırıpta oyunda genel olarak ne oluyor ne bitiyor anlaşılmıyo.. bi lvl hırsı , bi item hırsı, bi meslek hırsı, ne bu ya.. item yüzünden kavgalar, kişiselliğe dökülmüş tamamen olay..
    dayanamayıp oynasamda wow la beraber warcraft ruhu benim için bitti gibi bişe artık.. inşallah diabloyla , starcraft ı yalan etmezler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afreete -- 11 Şubat 2009; 16:44:22 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.