Şimdi Ara

Wow Neden Çocuk oyunu deniyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 günde lvl 52 oldum... sadece doğru questler ve dungeon ile..yani lvl atlamanın zor olduğunu hiç sanmıyorum..sadece ilk dungeona girene kadar biraz zorlar o kadar onun dışında bişeyde offlayıp pufflamadım
  • Wow da lvl atlamanın kolay oldugunu soylen oyuncuların genelı cok buyuk ıhtımal ıle 60 donemını oynamamıs oyunculardır.Blızzart ılerı gelen oyuncu sıkayetlerını dıkkate alarak wow u su andakı sevıyeye getırmıs ve oyunculara yonelık ısteklerı yaptıgı ıcın su anda lvl kasmak kolay duruma gelmıstır.

Bir classıc wow oyuncusu 60 lvl donemındekı questlerın ve zorluk durumlarının lvl kasmanın nedemek oldugunu bılır.Ancak 70 ve sonrasında 80 lvl e gelındıgınde artık heırloom ıtemler dungeonlara otomatık ısınlanmalar,pvp ıle bıle xp kasmalar,arkadasını tavsıye edıp extra xp almalar daha aklıma gelmeyen seyler bunları ve bu gıbı ozellıkler geldıkden sonra wow da lvl kasmak kolay hale gelmıstır.Ancak wow da tanıdıgınız yok ıse yanlız ısenız hala ve hala lvl kasmak kolay bır konu degıldır.Ayıca dıger hıc bır oyunda wow kadar cok addon yoktur bu addonlarda sıze lvl kasarken cok hızlı sekılde yardım ederler ornegın bır questhelper sıze okadar yardımcı olurkı gorev yapmalarda dıl bılmesenız bıle sıze gıdıcegınız yerde kesecegınız moba kadar ısaretler e halı ıle lvl atlamasıda kolaylasır.Dıger bır cok onlıne oyunda ıse bu tur yardımcı ozellıkler olmadıgından sankı onlar daha zormus gıbı gelebılır.

WoW un zorluk derecesı arkadaslarında belırttıgı gıbı 80 den sonrada bellı olur.Ancak gercekden wow un zorluk derecesını anlamak ıstıyorsan 60 donem classıc zamanındakı gıbı oynamalısın extra ıtem yok,extra xp yok,dungeonlara ısınlanmıcaksın kosucaksın,hızlı bınek su anda 40 lvl de alınıyor eskıden 60da alınırdı.Yavas bınek bıle 40 lvl de alınırdı.Kos babam kos o koca harıtaları kosmakdan oyun bırakan ınsalar tanıdım.

Her neyse son halı ıle oyunu konusuyorsak salam dostların var ıse sana daha karakterı olsuturur olusturmaz para vs dungeon yardımı yapıcaklarsa sende oyunun mantıgını kaparsan evet wowda lvl kasmak kolaydır.

• hiç başlama bence 2 ay sonra cataclysm denen saçma ek paket gelecek ortada kalıcaksın öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabanemrah

Wow da lvl atlamanın kolay oldugunu soylen oyuncuların genelı cok buyuk ıhtımal ıle 60 donemını oynamamıs oyunculardır.Blızzart ılerı gelen oyuncu sıkayetlerını dıkkate alarak wow u su andakı sevıyeye getırmıs ve oyunculara yonelık ısteklerı yaptıgı ıcın su anda lvl kasmak kolay duruma gelmıstır.

Bir classıc wow oyuncusu 60 lvl donemındekı questlerın ve zorluk durumlarının lvl kasmanın nedemek oldugunu bılır.Ancak 70 ve sonrasında 80 lvl e gelındıgınde artık heırloom ıtemler dungeonlara otomatık ısınlanmalar,pvp ıle bıle xp kasmalar,arkadasını tavsıye edıp extra xp almalar daha aklıma gelmeyen seyler bunları ve bu gıbı ozellıkler geldıkden sonra wow da lvl kasmak kolay hale gelmıstır.Ancak wow da tanıdıgınız yok ıse yanlız ısenız hala ve hala lvl kasmak kolay bır konu degıldır.Ayıca dıger hıc bır oyunda wow kadar cok addon yoktur bu addonlarda sıze lvl kasarken cok hızlı sekılde yardım ederler ornegın bır questhelper sıze okadar yardımcı olurkı gorev yapmalarda dıl bılmesenız bıle sıze gıdıcegınız yerde kesecegınız moba kadar ısaretler e halı ıle lvl atlamasıda kolaylasır.Dıger bır cok onlıne oyunda ıse bu tur yardımcı ozellıkler olmadıgından sankı onlar daha zormus gıbı gelebılır.

WoW un zorluk derecesı arkadaslarında belırttıgı gıbı 80 den sonrada bellı olur.Ancak gercekden wow un zorluk derecesını anlamak ıstıyorsan 60 donem classıc zamanındakı gıbı oynamalısın extra ıtem yok,extra xp yok,dungeonlara ısınlanmıcaksın kosucaksın,hızlı bınek su anda 40 lvl de alınıyor eskıden 60da alınırdı.Yavas bınek bıle 40 lvl de alınırdı.Kos babam kos o koca harıtaları kosmakdan oyun bırakan ınsalar tanıdım.

Her neyse son halı ıle oyunu konusuyorsak salam dostların var ıse sana daha karakterı olsuturur olusturmaz para vs dungeon yardımı yapıcaklarsa sende oyunun mantıgını kaparsan evet wowda lvl kasmak kolaydır.

Evet ya 60 lvl zamanı zordu. 1.12.1 le başladım oyuna tbc çıkana kadar bi tane 60ım olsun demiştim, en fazla 30 lvl yapmıştım. tabi kararsızlıktan dolayı 4-5 tane class açmıştım.

• Çocuk oyunumu?
    Eğer sen şuanki haline zor diyorsan birde eski halini görseydin.Şimdi mis gibi 20 levelda alıyorsun bineğini.Eskiden 40 a kadar koşardık her yere..
  • ben yeni başladım bence süper bir oyun wow
  • işi bilirsen heaierloomla falan çok kolay lvllarsın
    örnek cumadan ptesi akşamına kdr sürekli haftalık bgyi yapmak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

işi bilirsen heaierloomla falan çok kolay lvllarsın

1 heairloom nedir
    2 haftasono bg event mı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

quote:

Orijinalden alıntı: tritone

işi bilirsen heaierloomla falan çok kolay lvllarsın

1 heairloom nedir
    2 haftasono bg event mı oluyor

heirloom daha önceki 80lvl harınla altına gönderdiğin dancınlardan veya pvp ile topladığın puanlardan alınan itemlardır...2 item var exp almaya yarayan %10+%10=%20 exp daha fazla alırsın.

evt cuma başlar bg listesinden adının yanında hangisi ise haftalık bg olduğunu yazan yazı bulunur
  • çocuk oyunu çünkü çocuk kaynıyor oyunda.oynama açısından çok iyi oynayan çocuklarda var
  • Knight le karıştırıyor olmayasınız oyunu ? En çocuk dediğiiz 17 yaşında fln olur Knigt veya Sro gibi 9 yaşında çocuklar olmaz
  • Niye hortlattınız ki konuyu
  • Konun hort oldugunu cata cikicak mesajini okuyunca anladim :D buarada zaten baslik sacma. Wowa cocuk oyunu diyen bi insanevladi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: AdamımMarley

AgniQai +1. Ayrıca Aion oyununda bir haftada 40 lvl dan 50 lvl kasan bir arkadaşın olduğunu yazmışsın.Bunu WoW'da asla yapamazsın yani kolay lvl atlanmıyor.

Ne yani 1 hafta boyunca 40'dan 50 levela çıkmak imkansız mı WoW'da ?

saçmalamayın çok kolay ya ben bi günde 3 level atlarım dungeon yaparak bile hiç zor değil.hemde heirloomsuz yaparım.İş 65-70 level arasında heirloomsuz çok zorlaşıyor
  • 1haftadan 40 dan 50 mi 3 4 günde 0 dan 60 olunuyor
  • wow da level atlamak diger oyunlardaki gibi saatlerce yaratık kesmek degildir. cok zevklidir. ilk charını kasıyorsan hele yeni yerler kesfetmenin keyfine denecek yok.

wow cocuk oyunu diyeni ilkkez gordum. wow oyuncularının yas ortalaması 25-30 arasıdır. liseli eleman zor bulursun. oynadıgım tüm guildlerde avukatlar doktorlar mühendisler her sektorden 1 ton insan vardı. en genc arkadaslar üniversiteli idi.

ayrıca zorluk kısmına gelirsek. ortalıkda dolanacaksan wow kolay , ama iyi birseyler yapacaksan gel kes bakalım heroic mode da 1 boss da anla ne neymiş. wow oynamamış biri olarak sen şimdi bir boss gelir herkes vurur, healerlar healler filan sanıyorsunda yapılan taktikler, Gm in-officerların bosslar oncesi uygulayacagı taktikleri o kadar ince detaylarına kadar dinliyorsun ki, ben üniversitede hocayı öyle dinlesem 3 senede üni biterdi.

o kadar detaylı taktikler varki wow oynamamış hc yapmamış biri beni zerre kadar anlayamaz. dün heroic 25man firelands yapıyoruz. saatlerce 1 boss için ugrasıyoruz. o kadr ince hesaplar donuyor ki fightta..

dısardan izleyen karambole birseyler yapılıyor sanır ama hersey bir nizam icinde.. 1-2 kişi hata yapsa herkes ölüyor.

• Oyun olmus bitmis kendi yapimcilarinin yuzde 75 yi titan ustunde calisiyor ama zaman gecirmek icin oyna bi verim bekleme oyundan 2005 - 2009 kadar oynadim sonra 1/5 yil husran oyunda
  • soluklan hele yeğen. sen hele bi heroic raidde bul kendini de, gör bakalım bi çocugun düşünebileceği taktikler mi yapılıyo
  • wotlk zamani 80 sonrasi kolaydi bence ama simdi gercekten zor. Ozellikle heroicler. Wotlk pata kute dala dala kesiyoduk bosslari ama simdi ccsiz trash bile kesemiyoruz. Bence iyi birsey bu cataninda en sevdigim ozelligi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

wotlk zamani 80 sonrasi kolaydi bence ama simdi gercekten zor. Ozellikle heroicler. Wotlk pata kute dala dala kesiyoduk bosslari ama simdi ccsiz trash bile kesemiyoruz. Bence iyi birsey bu cataninda en sevdigim ozelligi.

woltk content başında heroicler zordu şimdide zor gibi gözüküyor content sonuna doğru gelelim herşey çocuk oyuncağı olacak bakta gör
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.