Şimdi Ara

WOW klavye seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni topladığım pc m icin bi klavye düsünüyorum.laptoptan döndüğüm icin bircok harfe cok kolay ulasıp cok kolay yazı yazıyoredum böyle bildiğiniz bir klavye varmı arkadaşlar önerebileceğiniz.yanlız tuşları eyfel kulesi gibi uzuuun uzun olanlardan istemiytorum:)

• logitech klavyeler oldukça rahat hele o g15 modeline hastayım tam bi gamer klavyesigerçi ben frisby nin en dandik o dediğin eyfel kulesi tuşlu olanından kullanıyorum ama her işimi görüyo yani alışmaya bağlı olay
  • Bilmem o kadar da para harcamaya gerek yoktur diye düşünüyorum ama tavsiye istersende Logitechlere yönel.
  •  WOW klavye seçimi

İddaa Dan Parayı Bi Bulim İlk İşim Bunu Almak
  • Sidewinder X6.

WOW klavye seçimi

Numpadin sola takılması çok güzel bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 11 Ocak 2009; 22:22:39 >
  • logitech g15 öneriririm lcd ekranı oldukca kullanıslı wow icin. statlarını, apni, bos canta slotlarını, soul shardlarını vs vs. gösteriyo ayrıca combo tusları da ise yarar. benimki yukarda arkadasın koydugu resimdekinden değil eski modeli 18 tane combo tusu bulunan. cok fazla tus oldugu icin biraz fonksiyonelitesini yitiriyo ama gördügüm kadarıyla yeni modelde hatasını düzeltmis logitech. ama su uyarıyı da yapıyım bazı nonblizzard serverlarda uyumsuzluk yaratabiliyo klavye.
  • G15'in tuşları da pek sığ sayılmaz uyarayım. Creative yeni bir oyuncu klavyesi çıkardı, fiyatı da baya uygun. Ona da bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs klavye secimi (f klavye yapma)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu creativin klavyesi dediğiniz spectre modelimi ? hepsiburada.com da cok uyggun fiyata ? ayrıca yardımcı olduğunuz icin teesekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowOfSpirit

bu creativin klavyesi dediğiniz spectre modelimi ? hepsiburada.com da cok uyggun fiyata ? ayrıca yardımcı olduğunuz icin teesekkür ederim..

Evet o model. Rica ederim.
  • logitech Bu İşlerde En İyidir Arkadaşım... Tartışmasız
  • quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

logitech Bu İşlerde En İyidir Arkadaşım... Tartışmasız

ben de oyle dusunuyodum fakat g15 ne kadar sorunsuz bir klavyeyse g5in o kadar sorunlu bir mouse oldugunu gorunce fikrim degisti. bir daha logitechden mouse? asla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnurJAM

quote:

logitech Bu İşlerde En İyidir Arkadaşım... Tartışmasız

ben de oyle dusunuyodum fakat g15 ne kadar sorunsuz bir klavyeyse g5in o kadar sorunlu bir mouse oldugunu gorunce fikrim degisti. bir daha logitechden mouse? asla..

Klavye Diyelim O Zman :P
    Fare Olayında Microsoft İyi Bence
  • CREATIVE SPECTRE OYUNCULAR İÇİN ÖZEL KLAVYE

midir dediğiniz klavye? öyleyse cok uygun fiyatı ve güzel..
  • Creativ i aldım arkadaşlar.Görüntü vs cok güzel..izlenimlerimi aktarıcam sonra
  • quote:

WOW klavye seçimi

İddaa Dan Parayı Bi Bulim İlk İşim Bunu Almak

bu degilde bitane daha var mavı ışıklı olan oda G15 olarak gecıyo ama onun daha fazla tuşu var ve daha ince gelecek ay inş alıyorum G15 i

• G19
     WOW klavye seçimi

abartalım biraz
  • ne buluyorsunuz g15te tusları cok kalitesiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sub_s7v7n

G19
     WOW klavye seçimi

abartalım biraz

işte olay bu hastayım buna

arkadaş ne buluyosunuz bunda tuşlar cok dandik demiş arkadaşım iyimiisin ? oyun klavyesi alttan aydınlatmalı programlana bılır tuşlar yüksek hassasiyet dijital ekran bilmiyorum sen nasıl bi klavyeden hoşlanıyosun ama bu klavye tam bi oyun klavyesı ustune tanımam

tuşların dandıklıgıne gelınce nasıl vardın böle bi sonuca cok yüksek diymı dandık ?

• adam kaybolur laa bu klavyenin içinde:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo_1986

arkadaş ne buluyosunuz bunda tuşlar cok dandik demiş arkadaşım iyimiisin ? oyun klavyesi alttan aydınlatmalı programlana bılır tuşlar yüksek hassasiyet dijital ekran bilmiyorum sen nasıl bi klavyeden hoşlanıyosun ama bu klavye tam bi oyun klavyesı ustune tanımam

tuşların dandıklıgıne gelınce nasıl vardın böle bi sonuca cok yüksek diymı dandık ?

Bana söylediysen ben dandik demedim, sığ sayılmaz dedim. Arkadaş ince profilli tuş istediğini söylemiş. Ki logitech'in tuşları da oldukça derindir. Biliyorum ben de kullanıyorum çünkü g15'i. Tek sevmediğim yanı bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.