Şimdi Ara

wow Karakter şeçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler warrior yada warlock açmaya kara verdim ama hangisini açsam birde bunların farklı türleride onlarıda yazarsanız sevirinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicodin -- 4 Nisan 2007; 12:51:39 >

• warlock karakter sana oynamada yardımcı olur. büyü ile çıkartacağın petler sayesinde rahat kasabilirsin. önden peti gönderir sen arkadan takılırsın.

ırk seçiminde ise ben undead tavsiye ederim. racial özellikleri pvpde işe yarabilir.orc açarsan seni dağın taşın sarı toprak olduğu yerlerden başlatcak gözlerin bozulur valla :))
  • önce sana tavsiyem her sınıftan 1 tane aç sonra kararını kendin ver
  • Bence undead seç sonradan pişman olma bende bloodelf karizma felan diye denedim ama undead wotf kadar süper bişey yok warlock/shadowprilere karşı avantajlı ve benim görüşüm en karizmatik race:)
  • Undead aç neden dersen ben undead warlockum:)

neden açtın dersen pvp derim.. orc açmak istersen stuna karşı şansın artıcak buda çok işe yarıyor bence tipini beğendiğini aç
  • ud lock forever. feardan rahatlıkla çıkarsın ve karşındaki dier locku deli edersin :P
  • Druid Night Elf.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pvp mmo oyun önerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • human warrior
  • LOl tabiki ud lock zaten oyun demosunda bile onlar var ki yer altından gelmişler ayrıca ilk cıkacagın yer olarak bir lock için ideal bir yer simdiden basarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

Druid Night Elf.

Kardeş nıgh elf ne alaka konuda baslıga bakarsan warlock orcmu yoksa undeadmı açım diye soruyo arkadaş:)
  • son olarak kararımı vermek üzereyim ikiside sağlam karakterler ama hangisini seçsem daha iyi olur ko oynarken mage gibi olmayı hiç sevmezdim ama burada duyduğum kadarıyla warlocklar'a ağırlık veriliyo sizce hangisini seçmeliyim
    ya warlock blood elf açacam
     wow Karakter şeçimi

yada warrior dranei
     wow Karakter şeçimi

ikiside sağlam karakterler ama hangisini seçsem daha iyi olur ko oynarken mage gibi olmayı hiç sevmezdim ama burada duyduğum kadarıyla warlocklar'a ağırlık veriliyo sizce hangisini seçmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicodin -- 4 Nisan 2007; 13:11:43 >

• Yerinde olsam warlock açarım warlock oynaması çok zevkili bir karakterdir.Warrior ise hiç açmanı tavsiye etmem.Warriorlar oynamak biraz ustalık gerektirir.Senin klavye hakimiyetinin çok iyi olması gerekir.Birde şöyle birşey var.Sana 2 mob filan saldırınca sen warriorlar alırken çok zorlanırsın.Yani bu oyunda warriorlar göründüğü gibi kolay deildir.Gelilim warlocklara.Warlocklar çok yüksek damage vurabilir.Ve avını çok kolay avlaya bilir.Bana abim söylmişti onun cevresinde warlock oynayanlar var.Demişlerdiki warlocklara verilen ilk levellarda bir demon vardır.Sen 70 level olunca o demon saniyede 1000 filan vuruyor.Yani sana tek kelimeyle warlock olmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acgespell

Yerinde olsam warlock açarım warlock oynaması çok zevkili bir karakterdir.Warrior ise hiç açmanı tavsiye etmem.Warriorlar oynamak biraz ustalık gerektirir.Senin klavye hakimiyetinin çok iyi olması gerekir.Birde şöyle birşey var.Sana 2 mob filan saldırınca sen warriorlar alırken çok zorlanırsın.Yani bu oyunda warriorlar göründüğü gibi kolay deildir.Gelilim warlocklara.Warlocklar çok yüksek damage vurabilir.Ve avını çok kolay avlaya bilir.Bana abim söylmişti onun cevresinde warlock oynayanlar var.Demişlerdiki warlocklara verilen ilk levellarda bir demon vardır.Sen 70 level olunca o demon saniyede 1000 filan vuruyor.Yani sana tek kelimeyle warlock olmanı tavsiye ederim

o zaman warlock açarız ama son bir şey var warlock blood elf alliencedemi hordedemi yer alıyor karakteri açarken sorun yaşamayam

• Bloodelfler horde kısmındadır.Eğer warlock açıcaksan horde kısmında bloodelf ve undead tercih et.Allylerde aççaksanda gnome tercih et.İyi oyunlar
  • sağolasın hocam
  • Blood elf-Paladin,yada Orc warrior.Undead rogue dememe gerek var mı bilmiyorumYinede sana kalmış.Ama ben bu oyuna ilk başladığımda sırf 1 tane serverdaki karakter yaratma slotlarının hepsini deneme amaçlı kullanmıştım ve ona göre karar vermiştim.Hala yeni bir char açıcaksam o karakter denedim servera girip önce o serverda deniyorum ona göre karakter açıyorum.Ama bence dene ve ona göre karar ver derim.Eğer RP yapmak istersen kesinlikle undead açmanı öneririm.Çünkü RP'nin içine en çok bulaşmış ırk oyunda undeadler.Diğer türlü normal pvp veya pve için yukarda yazdıklarım ben tercihim.Rp'ci adam rpsini pvpdede yapar normal serverdada her zaman dediğim gibi iş oyuncuda ve kişinin zevkinde biter.Seçim sana kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 5 Nisan 2007; 1:02:57 >

• 1- wow da race olayini cok kafana takma,uc asagi bes yukari hepsi ayni.
    ornekmi diyelim Rogue acican

undead acarsan - fear,sleep,charp spellerden yirtarsin

night elf acarsin - stealth artar

troll acarsin - berserkin hiz arttirir,onu slice/dice ile kombo larsin hizi %50 ye kadar arttirirsin

isin ozu hepsinin avantaj ve dez avantajlari var

2- class secerken iyi arastir. kisiligine uyan,zevk alicagin bir klas sec

tank olmayi seviosan wariror ac

uzuktan atak seviosan hunter

iyi hasar veriyim arada yatsamda umrumda deil diosan mage

yakin dovus,combo,tuzak benim isim diosan rogue. mage gibi ama cok hasar cabuk yatar

raid lere rahat katilim dersen pala - priest

arada her modda takilmayi severim diosan Shami yada Druid

saglam hasar dusuk defans warlock..

daha bir cok ozellileri var tabiki klasslarin ben en basitinden ozetin ozetini yazdim..

iice arastir en seveceini sec

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanavci

beyler warrior yada warlock açmaya kara verdim ama hangisini açsam birde bunların farklı türleride onlarıda yazarsanız sevirinirm

• hepinize çok teşekkür ederim kısmetse salı günü oyuna başlıyorum bc yide alacam
  • abi tank lık seviosan warrior aç demissin bumu yani adamı oyundan soğutdun be warrior açacak adam oyunu bırakırben şöle özetleyim warrior un her online oyunlarda olduğu gibi burdada defansı yuksek ama söle bir dezavantajı var iyi oynamadıkca mage lock gibi uzak vurus yapan charlara karsı zorlanırsın,warrior kasmak zevkli olmasına karşı bir okadar zahmetli ve zor warrior sadece tanklık deildir benceyardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • 70 lockum var aynı zamanda warriorda kasıyorum lvl 33 şu anda. Kastıgım lvllerde gördümki bu aralar en cok ragbet gören sınıf locklar. Gerek videoları gerek yapılan imba yaygarası gerekse t4 t5 in cazibesine kapılan bir sürü insan lock açmış durumda ve bunların bir çoguda karakterini kullanmayı bilmiyor. Sfk yapıyoruz lvl 26 lock var partide, impi cıkar diyorum cıkarıyor ama blood pact buffı yok. Nerde diye soruyorum verdigi cevap: "Never trained imp.." . Eger ilerde raidlerde rahat yer bulayim dersen warrior ol derim. Hem kasmasıda zevkli ama oyuna yeni başlayanlar için zor gelebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.