Bildirim
Wow için video çekme programı Yardım !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fraps iyi diye biliyorum ama kasıyorsa bilemem. Ben de kasmıyor ama...
Hazır konusu açılmışken, frapste mesela video capture ettikten sonra, video üzerinde oynamak için, müzik eklemek için ya da hangi programı kullanıyorsunuz? Ben SonyVegas biliyorum ama o da paralı. -
Genelde vegas kullanılır,torrent sitelerinde crack li halini bulabilirsiniz.
Not:Yüksek boyutlu dosyalarda çalışmak için iyi seviyede işlemci gücü gerektirir.
Kolay gelsin. -
benim sorunum fps 60 dps den 20 fps e düşüyor daha rahat çalışa bilicek bi program arıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Dübel
Fraps iyi diye biliyorum ama kasıyorsa bilemem. Ben de kasmıyor ama...
Hazır konusu açılmışken, frapste mesela video capture ettikten sonra, video üzerinde oynamak için, müzik eklemek için ya da hangi programı kullanıyorsunuz? Ben SonyVegas biliyorum ama o da paralı.
Movie maker angüzeli =) ve kolayi -
Adobe Aftereffects var. harika bir program televizyoncular falan bunu kullanıyor. biraz pratik yaptıktan sonra güzel videolar çıkartabilirsin -
Yanlış anlamadıysam çektiğin videoyu düzenlemek için değil videoyu kaydetmek için bir program arıyorsun...
O zaman X-fire kullanmalısın. Genelde raidlerde vs.. videoya alırken onu kullanırlar. Bu bir video programı değil, video kayıt programın özelliklerinden biri sadece. Genel olarak oyuncular için bir MSN diyebilirim sanırım, hangi oyunu oynuyorsun, toplam ne kdr oynamışsın..vs gibi bilgiler de var. Ama daha önce adını duymadıysan muhtemelen arkadaş listende xfire kullanıcısı da olmayacaktır. Bir indir ve dene derim, pişman olcağını sanmam.
Esenlikler,
South -
quote:
Orijinalden alıntı: manga_p2
benim sorunum fps 60 dps den 20 fps e düşüyor daha rahat çalışa bilicek bi program arıyorum
Fraps'da videoyu kaç fps ile çekmek istediğini soran bir bölüm var. Orası 20 ise oyunda otomatikman 20 fps'ye düsücektir. Sen orayı 30-35 yaparsan oyunda 30-35 fps olucaktır. -
video çekeceğin zamanlarda oyunun video ayarlarını minimuma indirmeyi unutma. fraps bayağı kastırıyor makinenin iyi olması lazım yoksa zor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X