Şimdi Ara

Wow için en iyi Addonlar hepsi burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben buraya Wow için en iyi herkeste bulunması gereken addonları yazıyorum.Sabitlenmesini de rica ediyorum.Çünkü ben bu addonları baya araştırdım bulmak için.Linklerde addonların ssleri de çekilmiş.Merak edenler bakabilir.

Titan Panel
    Harita koordinatlarını hp ve mana regeninizi item durabilityinizi gösteren standart bir addon.

Scrolling Combat Text
    Bulunca tam aradığım şey dediğim arayüzü reklendiren ve bir o kadar da kullanışlı bir combat addonu.

Atlas
    İçinde bütün outlands ve azeroth instancelarının maplerini bulunduran titan panele bir plugin olarak gelen harika bir mod.

Necrosis
    Warlocklara özel çok kullanışlı ve action barı hafifleten bir mod.Bütün büyülerinizi bir küre içine alır.(tam olarak anlatamadım.Yükleyince anlarsınız.)

Totemus
    Necrosisin shaman versiyonu

Perl Classic Unit Frames
    Oyundaki tüm karakter pencerelerini kare yapar ve bütün mobların,oyuncuların hp ve mana değerlerini gösterir.Yüklemeniz önerilir.

Damagemeters
    Bu mod da yine TitanPanele plugin olarak gelir ve partydeki herkesin toplam bir süredeki dmglarını gösterir,crit oranlarını hesaplar vs.Kullanışlıdır.

İşte bu kadar arkadaşlar.Yorumlarınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valdis -- 26 Şubat 2007; 21:32:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.