Şimdi Ara

WoW grafik hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. 2 gun onceye kadar duzgun sekilde oynadigim oyunum bugun girmeye calistigimda ilginc bir hata verdi. login screen ve karakteri sectikten gelen yukleme ekranina kadar sorun yok. fakat yukleme ekrani gecince oyun acilmiyor. yukleme ekrani ve oyun arasinda gecisler olur grafikler birbirine giriyor mavi ekran verip kapaniyor. ekran kartinda sikinti olabilir diye dusundum. wow beta ya , diablo 3 e sorunsuz sekilde girip oynayabildim. bu sikinti neden olabilir acaba

• Yazılımla ilgili bir sorun olabilir, bunun için sistem geri yüklemeyi kullanarak en son sorunsuz kullandığın zamana geri yükleme yaparsan sorun çözülür. Şahsen ben bir ara sürücü yüklediğim için oyun oynanmaz hale gelmişti, sildim kurtuldum :) Hatta aklıma direk addonlar geldi, bazıları çok fazla cpu/ram kullandığından fps'de düşüşe ve oyunun kitlenmesine sebep olabiliyor.
    Donanımla ilgili bir sorun olabilir, anlattıklarına göre özellikle ekran kartıyla ama diğer oyunlara hatta betaya girip normal oyuna girememen garip.
    Mavi ekran sonrası bilgisayar açıldığında sistemle ilgili bilgi mesajı gelir, ona tıklayıp sorunun ne olduğuna bakabilmen için seni microsoft'a yönlendirir. O mesajı söyleyebilirsen daha net cevaplar verilebilir sanıyorum.
    Crysis 2'nin Grafik Ayarları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.