Bildirim
Pes 13 vram hatası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok mu ya şu lanet şeyin çözümü -
Windows 8.1'de Pes13'ün Ekran kartını görememe sorununa kesin çözüm:
İlk önce 1.04 update indirip yapıyoruz:
http://www57.zippyshare.com/v/61264410/file.html
Daha sonra buradan 1.04 uyumlu kitserveri indiriyoruz:
http://www57.zippyshare.com/v/20916421/file.html
Kitserver13 klasörünü oyunun yüklü olduğu klasöre doğruca atıyoruz. Kitserver13 klasörünün içine girip manager.exe'ye sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırıyoruz ve pes2013.exe'yi seçip Attach butonuna tıklıyoruz. Sonra yine kitserver13 klasörünün içindeki config.exe'ye sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırıyoruz. Enable custom resolution işaretleyip çözünürlüğümü giriyoruz (1366 768 gibi). Daha sonra enforce picture quality işaretleyip High işaretliyoruz. Son olarak da gamespeed 1.00 ayarlı olsun. İsterseniz bunu kafanıza göre değişebilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra Save butonuna tıklıyorsunuz. Artık oyun sorunsuzca ekran kartını kullanabiliyor. PC'de 840m ve intel hd 4400 olmasına hiçbir türlü oyunu oynatmıyordu. Maça girerken pes 13 durduruldu hatası veriyordu. Ama bu işlemleri yapınca oyun sorunsuzca çalışıyor. Oyuna girerken yine durdur yoksay gibi hata veriyor ama o önemli değil. Yoksaya tıklayınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 18 Şubat 2015; 16:24:13 >
-
Yapamadım değil yaptım ama olmadı. Daha derin bir çözüm var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: StrangeEmptiness
Yapamadım değil yaptım ama olmadı. Daha derin bir çözüm var mı?
Bi üstteki yorumum kesin çözüm. Deneyip yapamadıysan büyük ihtimalle patch işleminde hata yaptın. -
Sıkıntıyı anladım ama çözemedim. kitserver manager açıp pes2013.exe atach diyoruz ya hani? Orası aktif olmuyor ben de error veriyor. 50 tane kitserver indirdim çözüm bulamadım buna da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KursatTuncay -- 18 Şubat 2015; 13:17:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: StrangeEmptiness
Sıkıntıyı anladım ama çözemedim. kitserver manager açıp pes2013.exe atach diyoruz ya hani? Orası aktif olmuyor ben de error veriyor. 50 tane kitserver indirdim çözüm bulamadım buna da
Hocam ben yonetici calistirdim da oldu birde oyle deneyin.
Eger olmazsa youtubeda pes 2013 vram cozumu yazin ilk basta cikan izlenmesi 70 bindi heralde o videoda paylasilan linkteki dosyayi indir. Telefonda oldugum icin link veremiyorum kusura bakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X