Şimdi Ara

WoW'da Son Zamanlarda Azan Crash, Lag, Bug ve Çeşitli Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özellikle son patchden sonra oyunda bende ve diğer bir çok tanıdığımda inanılmaz rahatsız edici sorunlar yaşanmakta. Çok sık crash, aşırı boyutlara ulaşan lag, ekran donması, buglar, loading ekran sorunları ve dahası.

Raid erteleyecek kadar başımızı ağrıtmaya başladı. Bunun bir çözümü yokmudur arkadaşlar? Siz yaşamıyormusunuz bu tip sorunlar?

Örneğin mythic+ dungeon ortasında ölen fakat reslenmeyen öldüğü halde ortalıkta dolaşan arkadaşımızın videosu.

• Tam olarak benzeri benim basima gelmese de boss'un bug'lanmasi, surekli combatta kalmam ve uzun load screenler hatta warrior class hall inisinde dc'ler gibi sikintilar yasiyorum. Bir diger arkadasim gecen hafta raidde kimseyi gorememekten sikayet etmisti. Su an icin uzun loading screen'ler ile class hhall sikintisi mevcut. Bakalim bu resette belli olur. WoW'in teknik kisimlarina baktiniz mi? Cunku en genel gecer bilgiyi oradan temin edersiniz.
  • Legion launchdan beri var olan şeyler bunlar, bazılarını fixliyorlar sonra yeni patchle yine artıyor. 7.2.5 ile ne tür sorunlar yaşayacağımızı merak ediyorum, o patchde gelmek üzere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 1 haftadır world ms azdı bende de
  • Broken shoreda combattan cikamiyoruz. Aggro aldigin yaratik illa olecek ya da 40 45 saniye kosucaz.

Sacma sapan buglar. Gecen botanist kesiyoruz, kendi kendine %30 da resetlendi boss shjllf iyi guldurdu ama ya myth olaydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya üzerinde daha iyi bir oyun yok. Bu sorunlari son zamanlarda artti fakat daha cabuk cozum yapan sorunla ilginen kimse yada oyun yok
  • Son 2 gündür akşamları özellikle çok fazla ms var bende blizzard oyunlarında. Wow da world ms 6020 filan oluyor nedenini anlayamadım. Modem res attım kaç defa ama hala düzelmedi. Umarım en kısa zamanda düzelir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Battlenet uygulaması bile sorunlu, offline olan kişiler online gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesiden beri özellikle raid grubu kurmaya çalıştığımda birden oyun devam etmesine ve skiller çalışmasına rağmen chat çalışmıyor. Relog olduğumdaysa loading screenlerde takılmalar ve login screende donmalarla karşılaşıyorum. Bazen de aynı süreç chat çalışırken oyunun donmasıyla başlayıp uzun süre düzelmiyor, raid günlerimiz stres içerisinde bu hafta . Benzer sorunlar yaşayanınız varsa alıntılasınn belki bir çözüm bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.