Şimdi Ara

wow'da level kasmak niye bukadar kolaylasti? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

burada herkesin istediğine göre bir wow yapamaz blizzard artık anlayalım şunu kimseyi mutlu edemezsin mutlu olanları toplarsın
    adamlar wod da 12 milyon sub topladı. artık devir değişiyor insanlar zaten herşeyden çabuk sıkılıyor. en uzun süre ve en çok subscriber a sahip başka böyle bir oyun da yok
    demek ki seven var oynuyor sevenin de vardır elbet bir sevmediği ama yapacak bir şey yok yani.
    herkese ayrı bir retail mi çıkartcak blizzard

eskiyi seven için de server var orada takılırsın işte.
    hem sen diyosun ki potion, scroll v.s kullanmıyor kimse

şahsen ben kullanıyorum dungeon da flask da kullanıyorum pot da içiyorum normalde çok rahat keseceğim boss u daha hızlı kesmek için
    zaten dikkat etmeyen adam her türlü wipe ı yer. hala yiyen var lfr de blackhand de wipe sız run nadir yani.
    kimisi dikkatli oyuncu kimisi troll
    burada söylemek ile de pek çözülmez başka konular da yardımlaşma veya sorun üzerine konuşmak daha mantıklı olur forumda
    oyunu beğenmedim sevmiyorum diyerek neyi çözebiliriz??????
    blizzard a mail at yaz sayfa sayfa senin muhatabın onlar aslında.

• WoD un betası tam sana hitap ediyordu. Dungeon da ki ilk thresh i keserken millet cc yapıyordu hep. Sonradan ortalık ayağa kalkınca işi kolaylaştırdılar. Velhasılı kelam artık milletin dungoen da ki thresh lerden wipe yemeye tahammülü yok. Adam günlük bonus için zar zor giriyor dungeon a. Birde bunun wipe ler ile geçtiğini düşün. Ki kaldı ki dungeon larda yenilen ilk wipe da millet dağılır. Birde bunu 5-6 tane alt karakteri olan adamlar açısından düşün. Bunun raid i var, osu var busu var vs.

Uzun lafın kısası şu dengeler sağlansın, o da gayet büyük bir şey bence.

Iris alınır :)
  • Uzuuun uzuuun yazıyorum sonra bakıyorum gerçekten ne istediğini bilen ama bunu wowdan isteyen fakat blizzden cevap bulamayan birine ne diye yazayım ki diyip siliyorum
    Sizin istediğiniz türde pek çok MMORPG var.Siz bi ben saatlerce olaya akayım bi bende item olsun kimsede olmasın god mod ortalıkta dolanıp milleti ganklayım veyahut wipelara doyamamayım gibi acı çekmekten hoşlanan biriyim durumundasınız. Pek çok başka alternatif varken niye burayı ağlama duvarına çeviriyosunuz ki alla allaa?
  • Potionlar lvl100 de kullanılıyordur ama lvl kasarken ne zidnanlarda ne questlerde sanmam yani ufak minor healing potionlar filan var ya onlardan bahsediyorum onlar çöplük oldu yani. Lvl90"a kadar zorlanılan biryer bilmiyorum ben zaten sonrasını oynamadım.
    Yahu birkeresinde healer bir zindanda tırnaklarını törpülüyormuş birine follow yapmış gerek kalmamış heallemeye yani böyle komik şeyler oluyor arkadaşlar sadece beni dinlemez hepimiz birden iletişime geçelim wow Burning crusade günlerindeki gibi Black Temple gibi zindanlar gelsin sonra işaretleyip crowd control yapalım sheep sap sleep yapalım tankın armorları dandikse atalım filan yani bunlar lazım.

Ya da yok böyle kolay daha iyi daa kolay olsun filan derseniz ozaman blizzard orgrimmara bir kaydırak koysun ordan kayan lvl100 olsun daha iyi yan,i.

• Ayri bir hardcore realm açilabilir aslinda wod betasi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ticket açtım, koca gün çalıştıktan sonra kafa boşaltmak için yeni paketinizi aldım gecede 2 bg yapıp rahatlayıp çıkıyım diye ama şu yeni çıkardığınız motor mount inaılmaz kafa şişiriyo, bütün bg lerde ve şehirlerde bu mount çok fazla kullanılıyor ve aynı derdi söyleyen bir kamyon adam tanıyorum diye.

adamlar wowhead 'i kontrol edin diye cevap attı. Sanki hogger'ın yerini soruyoruz zekilere.

artık gm'lerden gelen cevaplar ne kadar samimiyse oyunda o kadar işte....

Orijinalden alıntı: airled

Potionlar lvl100 de kullanılıyordur ama lvl kasarken ne zidnanlarda ne questlerde sanmam yani ufak minor healing potionlar filan var ya onlardan bahsediyorum onlar çöplük oldu yani. Lvl90"a kadar zorlanılan biryer bilmiyorum ben zaten sonrasını oynamadım.
    Yahu birkeresinde healer bir zindanda tırnaklarını törpülüyormuş birine follow yapmış gerek kalmamış heallemeye yani böyle komik şeyler oluyor arkadaşlar sadece beni dinlemez hepimiz birden iletişime geçelim wow Burning crusade günlerindeki gibi Black Temple gibi zindanlar gelsin sonra işaretleyip crowd control yapalım sheep sap sleep yapalım tankın armorları dandikse atalım filan yani bunlar lazım.

Ya da yok böyle kolay daha iyi daa kolay olsun filan derseniz ozaman blizzard orgrimmara bir kaydırak koysun ordan kayan lvl100 olsun daha iyi yan,i.

işte o dediğini de herkes yapamıyor. o komik dediklerini çok genelleyemezsin.
    ben sana şunu diyim topla pug git bakalım gold run veya topla pug grup git mythic raide öyle o kadar kolay değil.
    sadece dungeon ya da lfr ye takılmayalım artık

sen anladığım kadarı ile baya bi sıkılmışsın diablo 3 te torment greater rift e alalım seni istediğin türde fantezi ve işkence mevcut. tabi greater rift 45+ olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Artyom Khan

quote:

Potionlar lvl100 de kullanılıyordur ama lvl kasarken ne zidnanlarda ne questlerde sanmam yani ufak minor healing potionlar filan var ya onlardan bahsediyorum onlar çöplük oldu yani. Lvl90"a kadar zorlanılan biryer bilmiyorum ben zaten sonrasını oynamadım.

ben sana şunu diyim topla pug git bakalım gold run veya topla pug grup git mythic raide öyle o kadar kolay değil.

sen anladığım kadarı ile baya bi sıkılmışsın diablo 3 te torment greater rift e alalım seni istediğin türde fantezi ve işkence mevcut. tabi greater rift 45+ olarak

Wow bence en iyi oyunlardan biri iyi yönde gelişmeleride çok oldu. Çoğunluk hatta galiba herkes level kasmanın bayıcı olduğunu düşünüyor ancak bazıları daha zor olursa daha bayıcı olur diyor, bence de daha zor olursa daha az bayıcı olur ama o zorlaştırma olayınında bir yöntemi var tabi bazı zorlaştırmalar bayar bazıları baymaz.
    Galiba esas sorun çok fazla level artmış olması. Expansionlar okadar çok oldu ki lvl0-100 arası gerçekten çok uzadı. Zindanlarda bukadar çoğalınca her birinin taktiğiyle uğraşmakta zorlaşabilir diye düşünmüşte olabilirler. En son oynadığımda yeni bir akrakter açtım lvl70'ten sonra baydı biraz. Onun için belki kolaylaştırmaya çalışıyorlar hızlı lvl atlansın diye ama buseferde kolaylıktan monotonlaşıyor. Waling caverns, sunken temple, brd gibi zindanlarda kaçyüzbin defa wipe yemişizdir ama zevkliydi yani. Şimdide zindana grup bulmak kolaylaşması çok iyi olmuş grupta isterse yarım değil zindanın tümüde yapılabilir ama belli baya bir seviye düşürülmüş hp'ler ve boss yetenek fazları düşmüş mobların hp'leri düşmüş çok bariz belli baya kolaylaşmış ve hiç wipe yemedik çok nadir ancak artık sıkılmaktan eğlencelik bir saçmalık dener bir eleman wipe'a neden olur filan öyle. Bu şekilde dandikleşip özelliğini kaybediyor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airled -- 15 Mayıs 2015; 16:30:26 >

• Bence senin anlayamadığın şey oyunda artık tek tarz etkinlikler yok aksine kademe kademe seviyesi artan zindanlar veya raidler var. Örneğin HC zindanlar kolay mı gelmeye başladı(630 ilvl) > LFR lere geçeceksin > oradan Normal Raidler > sonra Heroic (artık taktikler önem kazanıyor) > Mystic (her dps in önem kazandığı en ufak hataya yer olmadığı yer)

Bu şekilde devam edersen oyundan aldığın zevk de artar. Şikayetlerinde azalır. Sana tavsiyem basit düşünmeyi bırak. Neredeyse çoğu oyuncunun birden fazla karakteri var. Bu karakterleri kasmak için uğraşacaklarına raidlerle uğraşmayı yeğler bir çok kişi. 100 level oldum oyunu bitirdim gibi bir mantık yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Artyom Khan

quote:

Wow bence en iyi oyunlardan biri iyi yönde gelişmeleride çok oldu. Çoğunluk hatta galiba herkes level kasmanın bayıcı olduğunu düşünüyor ancak bazıları daha zor olursa daha bayıcı olur diyor, bence de daha zor olursa daha az bayıcı olur ama o zorlaştırma olayınında bir yöntemi var tabi bazı zorlaştırmalar bayar bazıları baymaz.
    Galiba esas sorun çok fazla level artmış olması. Expansionlar okadar çok oldu ki lvl0-100 arası gerçekten çok uzadı. Zindanlarda bukadar çoğalınca her birinin taktiğiyle uğraşmakta zorlaşabilir diye düşünmüşte olabilirler. En son oynadığımda yeni bir akrakter açtım lvl70'ten sonra baydı biraz. Onun için belki kolaylaştırmaya çalışıyorlar hızlı lvl atlansın diye ama buseferde kolaylıktan monotonlaşıyor. Waling caverns, sunken temple, brd gibi zindanlarda kaçyüzbin defa wipe yemişizdir ama zevkliydi yani. Şimdide zindana grup bulmak kolaylaşması çok iyi olmuş grupta isterse yarım değil zindanın tümüde yapılabilir ama belli baya bir seviye düşürülmüş hp'ler ve boss yetenek fazları düşmüş mobların hp'leri düşmüş çok bariz belli baya kolaylaşmış ve hiç wipe yemedik çok nadir ancak artık sıkılmaktan eğlencelik bir saçmalık dener bir eleman wipe'a neden olur filan öyle. Bu şekilde dandikleşip özelliğini kaybediyor biraz.

hocam sen eski dg leri görüp onlar şimdi kolay gelince garip hissediyosun. bence ondan
    üstteki arkadaşın dediği gibi oyunun zorluğu content sonunda
    lfr bitti normal bitti hc bitti mythic
    ki myrhic ler cidden uğraştırcı işte senin tam istediğin şekilde.
    yani mesela şimdi lich king efsaney di şimdi solo yapılıyor. yani.. :D
    hani zaten level atlama uzun olsa kimse alt character kasmaz!
    50 Euro da boost a kimse para vermez veren olur da nadir.

• uzunca bir zamandır özellikle wotlk'dan sonra oyun iyice bireyselleşti kolaylaştı ama sonuçta ticari bir şirket ve bu şekilde hareket etmeyi uygun gördüler. ilk zamanları gibi kalsaydı çok bir oyuncu kitlesi kaybederler miydi pek sanmıyorum. eskiden daha zordu ama zevkliydi şimdi bir mobil oyun, browser oyunu gibi çerezlik bir hava var ve düzgün bir alternatif oyun çıkmaması bu tartışmaların bitmemesine neden oluyor.

Bu oyun sadece en ust lvl`da oynanan bir oyun degil ki.

Classlar arasındaki dengelemeler, düzenlemeler için sadece son leveldaki classların güç dengelerine bakılıyorken, patch ile gelen contentler ve battlegroundlar sadece son level oyuncular için getiriliyorken bunu söylemen çok saçma.

Ben bunca zamandır hiçbir zaman "yeni level 60 dungeon'ı" diye bir patch note görmedim. Ya da "70-80 arası holy paladinlerin intellect'i %20 azaltıldı" şeklinde bir patch note da görmedim. Bu oyun tamamen en üst levelda oynana bir oyundur ve en üst levelda oynarken de oyunu hangi kolaylıkta oynamak istersen bunu tamamen kendin belirlersin.

İlla gidip mythic raid yapın demeyeceğim. Gidip 5m dungeon heroiclerden 630-636 level mavi itemleri toplayıp Highmaul Heroic yaparsanız, kendinizce oyunu ne kadar zorlaştırabileceğinizi görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 16 Mayıs 2015; 11:47:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

quote:

Classlar arasındaki dengelemeler, düzenlemeler için sadece son leveldaki classların güç dengelerine bakılıyorken, patch ile gelen contentler ve battlegroundlar sadece son level oyuncular için getiriliyorken bunu söylemen çok saçma.

Ben bunca zamandır hiçbir zaman "yeni level 60 dungeon'ı" diye bir patch note görmedim. Ya da "70-80 arası holy paladinlerin intellect'i %20 azaltıldı" şeklinde bir patch note da görmedim. Bu oyun tamamen en üst levelda oynana bir oyundur ve en üst levelda oynarken de oyunu hangi kolaylıkta oynamak istersen bunu tamamen kendin belirlersin.

İlla gidip mythic raid yapın demeyeceğim. Gidip 5m dungeon heroiclerden 630-636 level mavi itemleri toplayıp Highmaul Heroic yaparsanız, kendinizce oyunu ne kadar zorlaştırabileceğinizi görürsünüz.

Dikkat "en üst lvlda oynanan oyun değil" değil, "sadece en üst lvlda oynanan oyun değil" dedim. En üst lvlda oyunun daha zorlaşması en zor noktalara gelmesi normal tabiki ona bir lafım yok. Lvl0-100 arasıda bir oyun ve bu oyununda belli bir zorluk dengesinde olması gerekir. 0-100 arası önemsiz, kolay olsa da olur ne kadar kolay okadar iyi derseniz dediğim gibi kaydırakla lvl0 dan bir anda 100 olunsun daha iyi ozaman değil mi? Eğer 0-100 arasında "yeni başlayanın tutoriali" muamelesi yaparsanız ozaman bende size bu nekadar uzun bir tutorial derim.

• Bu zorluk derecesi nedir derseniz bir oyunda hiç ölmüyorsanız habire yeniyorsanız o oyun en kolay seviyesindedir bukadar basit. Görevlerde hiç ölünmez, yenilmesi gereken moblar hep kat ve kat daha güçsüzdür 1-2 klikle hemen ölürler bu nedenle görevler baby level seviyesinde. Zindanlarda eskiden daha çok wipe yenirdi şimdi çok nadir bence o da baby olmasa da kolay seviyede. Evet biliyorum lvl kasarken zindanlardaki oyuncuların lvlları bazen oyunu daha kolay yapar bunun onla ilgisi yok dediğim gibi bossların ve mobların zorluk dereceleri hp'leri azaltılmış daha az vurup daha kolay ölüyorlar. Healera mob kaçtı mı 1-2 vuruşta healerı yatırırdı artık healerlar kendı çaresine bile bakabiliyor. Bazı oyuncuların bu kolay olan dereceye normal şeklinde alışmış olması muhtemeldir onlara artık normal geliyor olabilir ama aslında değil.

quote:

quote:

Dikkat "en üst lvlda oynanan oyun değil" değil, "sadece en üst lvlda oynanan oyun değil" dedim. En üst lvlda oyunun daha zorlaşması en zor noktalara gelmesi normal tabiki ona bir lafım yok. Lvl0-100 arasıda bir oyun ve bu oyununda belli bir zorluk dengesinde olması gerekir. 0-100 arası önemsiz, kolay olsa da olur ne kadar kolay okadar iyi derseniz dediğim gibi kaydırakla lvl0 dan bir anda 100 olunsun daha iyi ozaman değil mi? Eğer 0-100 arasında "yeni başlayanın tutoriali" muamelesi yaparsanız ozaman bende size bu nekadar uzun bir tutorial derim.

evet, bu oyun sadece son levelda oynanan bir oyundur. evet, level 1-100 arası dediğin gibi tutorial'dır. çünkü skill'ler level atladıkça açılır. oyun hepsini sana tek tek vererek, irdelemeni sağlar. adı üzerinde, levelling, seviye atlama, sürekli üzerine koyuyorsun, son seviyeye ulaştığında da hazırsın, oyunu oynayabilrsin.

eğer levelling'i uzun bir tutorial olarak görüyorsan ben sana şöyle söyliyim: bu oyuna yeni başlayıp da 100 level'a ulaştığında oyunu öğrenebilmiş kimseyi görmedim henüz. bana göre de bu "tutorial" yetersiz. levelling olayının daha öğretici olması için bir kısmının proving grounds gibi tek başına hayatta kalma mücadelesi şeklinde olması gerektiğini düşünüyorum. böylece insanlar son seviyeye ulaştığında daha çok şey öğrenmiş olurlar.

ingilizce olarak özetlersek: your argument is invalid.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 16 Mayıs 2015; 14:49:22 >

• Haklılık payı var.Ben haftada her gün en fazla 1 saat giriyorum oyuna artık.Garnizon görevleri yapıldı mı? yapıldı,Salvage kutuları kırıldı mı ? kırıldı.Follower upgradeleri yapıldı mı ? yapıldı.Her çarşamba raidler temizlendi mi ? evet temizlendi.Bitti... Diğer online oyunlarda oyuna girdin mi,o oyun senin gitmeni istemez.Her zaman sana sunacağı daha fazla bir şey vardır ama WoW'da yok böyle bir şey.WoW'da insanlar daha bir sonuç odaklı oldu son expansionlar ile.Ne zaman birisiyle muhabbet kurmaya çalışsam muhtemelen sonunda gold istiyorlar ya da cevap vermeden devam ediyorlar.Ciddi ciddi Wotlk zamanında Dalarandaki bir adamdan Eastern plaguelands'taki bir görev için yardım istesem koşup gelirdi (ki düşünün Wotlk'de Northrend dışında azeroth'da uçamıyorduk).Oyundaki eski sıcakkanlı atmosferden eser kalmadı.Sorun oyunun kolaylığı değil bence,içindeki insanların davranışı
    "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, neither count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once at the number three, being the third number to be reached, then, lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in My sight, shall snuff it."
  • quote:

evet, bu oyun sadece son levelda oynanan bir oyundur. evet, level 1-100 arası dediğin gibi tutorial'dır. çünkü skill'ler level atladıkça açılır. oyun hepsini sana tek tek vererek, irdelemeni sağlar. adı üzerinde, levelling, seviye atlama, sürekli üzerine koyuyorsun, son seviyeye ulaştığında da hazırsın, oyunu oynayabilrsin.

eğer levelling'i uzun bir tutorial olarak görüyorsan ben sana şöyle söyliyim: bu oyuna yeni başlayıp da 100 level'a ulaştığında oyunu öğrenebilmiş kimseyi görmedim henüz. bana göre de bu "tutorial" yetersiz. levelling olayının daha öğretici olması için bir kısmının proving grounds gibi tek başına hayatta kalma mücadelesi şeklinde olması gerektiğini düşünüyorum. böylece insanlar son seviyeye ulaştığında daha çok şey öğrenmiş olurlar.

ingilizce olarak özetlersek: your argument is invalid.

Lvl kasmak uzun kolay ve monoton olduğu sürece ne iyi bir tutorial olur ne de iyi bir oyun adı ne olursa olsun. Çok zor olmalı demiyorum ama biraz dikkat çekmeli en azından 1 saatte bir yatma riski olsa aniden bir potion kullanmak aklımıza gelse filan, ama görevlerde hiç ölünmez tam bir baby level seviyesi. Kimse kusura bakmasın zindanlarda da normal bir lvl seviyesinde bir partiyle tank arkasına bakmadan gidiyorsa dps'lere ve healera dananan mobların çaresine dps bakıyorsa ve tankında buna dikkat etmesi gerekmez bir hale gelmişse buda baya bir kolay seviyeye inmiş demektir. Bu ne iyi bir tutorial ne iyi bir oyun demektir. Lvl kasarken 0-99 arasında bu dediğimden farklı olduğunu düşünenler yazsın anlatsın bende merak ediyorum.

Blizzard her zaman doğru mu yapar hayır yanlışta yapabilir. Oyuncuların artışları arasında WOTLK'a kadar artmış ve sonra azalmışsa bu da benim dediğimi doğrular çünkü bu expansiondan sonra kolaylaşmaya başladı. Bu hale gelme nedenleri arasında blizardın gelen şikayetler arasından mızmızlananlara da çok fazla kulak vermeleri olduğunu düşünüyorum elbette ticari bir şirket taleplere bakar ama bence her ne kadar iyi yönde gelişmeler yapmışsa da bazı yönlerde doğru yapmadı.
    Bana göre argumentim pek bir valid

• quote:

Bu oyun en cok burning crusade zamaninda yukseldi diye biliyorum ve ozamanlar zindan queue bile yoktu zindana kostururduk sumon ederdik. Toplaminda 1 zindana 1 saat harcadik diyelim, simdi 1 saatte 10 zindan bitiriyoruzda ne oluyor daha mi zevkli? Su andaki oyuncu sayisi o zamana gore artiyor mu azaliyor mu?
    PVP ilede lvl atlanir benim actigim konu PVE ile ilgili.

Dostum tbc guzel evet. ama soyle bir gercek var wow basladiginda piyasa o kadar buyuk ve kapsamli oyun yoktu ve oyuncu havuzundan buyuk baya buyuk bir payi elinde tutuyordu. Simdi gunumuze baktiginda bu havuz cok parcalara ayrildi mobalar fps farkli tarzda mmorpgler turedi bence yine hic biri wow kadar basarili degil ancak 50 milyon oyuncu varsa bu degismiyor bir oyunu birakip baska oyuna geciyor. Blizz de bu yeni tureyen oyunlardan bir seyler alip kendine entegre ediyor ki kullanicalari elinde tutsun veya yenisi gelsin. Tabi bu bizim gibi oyunculari tatmin etmiyor ama arkadaslarim ile keyif alarak oynuyorum bana bu yetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

Bu oyun en cok burning crusade zamaninda yukseldi diye biliyorum ve ozamanlar zindan queue bile yoktu zindana kostururduk sumon ederdik. Toplaminda 1 zindana 1 saat harcadik diyelim, simdi 1 saatte 10 zindan bitiriyoruzda ne oluyor daha mi zevkli? Su andaki oyuncu sayisi o zamana gore artiyor mu azaliyor mu?
    PVP ilede lvl atlanir benim actigim konu PVE ile ilgili.

Dostum tbc guzel evet. ama soyle bir gercek var wow basladiginda piyasa o kadar buyuk ve kapsamli oyun yoktu ve oyuncu havuzundan buyuk baya buyuk bir payi elinde tutuyordu. Simdi gunumuze baktiginda bu havuz cok parcalara ayrildi mobalar fps farkli tarzda mmorpgler turedi bence yine hic biri wow kadar basarili degil ancak 50 milyon oyuncu varsa bu degismiyor bir oyunu birakip baska oyuna geciyor. Blizz de bu yeni tureyen oyunlardan bir seyler alip kendine entegre ediyor ki kullanicalari elinde tutsun veya yenisi gelsin. Tabi bu bizim gibi oyunculari tatmin etmiyor ama arkadaslarim ile keyif alarak oynuyorum bana bu yetiyor

Oyun hala zevkli güzel ben şöyle olsa daha zevkli olur dedim zaten. Oyun türünün en iyilerinden.

İyi yönde kolaylaştırmalarda oldu mesela tankın agrosu WOTLK'de kolaylaştı shockwave filan geldi. Tank o konuda diğerlerinden daha zordu ve çok nadir bulunuyordu tank olmak istemiyordu pek kimse. Bununla beraber parti içinde tanktan önce moblara atlayan elemanlarda çok oluyordu biraz dengelenmiş oldu kolaylaşması iyi oldu bence. Bundan sonra zindanlara birde nerf gelmesi abartı artık aman kimse wipe yemesin diye yapılmış gibi. Oyunda arasıra wipe yenir böyle olunca uyanılır dikkat artar esas wipe'tan şikayet eden oynamamalı bence. Hiç yenilme hiç wipe olmayınca oyun 0 seviyesinde demektir kungfu pandadaki Şifu bile 0 diye bir seviye yoktur der. Çok zor olsun demiyorum da biraz daha zor olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airled -- 18 Mayıs 2015; 13:27:51 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.