Şimdi Ara

WOW DA HANGİ KARAKTER İYİDİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence hunter cok zevklı ve kasmasıda kolay geldı bana warrıor actım bay geldı huntere dondum :D
  • şimdi düşünüyorum warlock oynaması nasıl mage ile hunter uzaktan devamlı saydırma warlock da nasıl acaba birde warlock basit şekilde köşeyi dönebilir pot derdi yok binek derdi yok her guilde alınabiliyor gruplarda sevilen bir class
  • warlockta da uzaktan saydırıyorsun ama değişik talentlerle değişik işler yapabilirsin.. mesela afflication talentindeki lockun olayı dotlar.. dotları kullanarak öldürüyor ama öldürmesi uzun sürüyor.. kısa sürede sağlam damage veren classlara karşı etkisiz... Demonology talentinde ise olay petler.. her petin değişik getirisi var soul link olayında aldığın damage in % 30 u petine aktarılıyor.. o güzel bi olay ama bundada öldürmek biraz zaman alıyor.. bu talent çoğu classa etkili.. birde destruction talenti var ki tavsiyem o.. bunda çok mana harcıyorsun ama kısa zamanda çok damage veriyorsun.. oyundada özellikle pvpde saniyeler önemli olduğundan tavsiyem bu.. bu talentte bütün classlara etkili hatta ally classlarına succubus kullanılırsa ve oynamayı bilirse baya bi etkili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 13 Haziran 2006; 17:17:32 >
  • bu isin bir kuralı var kardesim her isin oldugu gibi... oncelile sana ilk yazan arkadasa tamamen katılıyorum.. birkac karakter acacaksın oyuna alısacaksın hangi sınıfta mutlu olur kendini daha basarılı gorur isen ona devam edeceksin onemli olan tek sey var eglenmek sıkılmamak... simdi sana desekki shaman ac sıkılacaksın geri planda destek olmaktan desekki rouge ac belki beceremeyeceksin skilleri kullanmayı gene sıkılacaksın sureklı olmekten ... buna sen karar vereceksin bir baska tavsiye ... ben ole yaptım cunku zaman kazanmak icin buyuk bir int cafeye git orada wow oynayanları seyret degisik karakterlerle oyun tarzlarına bak belki bnunlardan birisi senin cezbeder ben bunu kıvırırım dersin oynarsın buda baska bir bakıs acısı... ben mesela worlock actım gnome ama 55 lvl zor yaptım sıkıldım hemen her lvlda beni sıktı bezdirdi sonra onu bıraktım sıfırdan paladin actım cok iyi istedigim hemen her seyi onda buldum egleniyorum onu 60 yaptım simdilerde ise rouge merak sardım oda 56 oldu iste olay bu deneyecek sin kendine gore en iyisini bulacaksın selamlar

• İnstance larda damage sıralaması şöylemidir?

Mage>rouge>warlock>Hunter

şeklinde mi damage görevi olanlarda dır ?

Ben mesala shaman la oynarken instance larda REsto gitmeyen shaman hiçkimse istemiyor buda 2 tane farklı item demek PVP ve Resto item buda biraz beni aşar bir durum oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 14 Haziran 2006; 4:06:07 >

Orjinalden alıntı: mczaga

İnstance larda damage sıralaması şöylemidir?

Mage>rouge>warlock>Hunter

şeklinde mi damage görevi olanlarda dır ?

Ben mesala shaman la oynarken instance larda REsto gitmeyen shaman hiçkimse istemiyor buda 2 tane farklı item demek PVP ve Resto item buda biraz beni aşar bir durum oldu .

walla bi kere hunter'la oynadım o da 60da :D
    MC, ZG, BWLde hunter'lar hep birinci oluor .. sonra mage'ler ama araya çok ii rogue'lar girebilior .. warlock'lara pek dikkat etmedim ilk 10da yok gibiler (damage meters)
  • valla bizim guild baya sağlam imba bi guild.. şu an cthunu deniyoruz daha indiremedik.. her classtan top oyunu bilen charını iyi zapteden güzel giyinimli pro oyuncular var:D.. şahsen über hunterlarımız olmasına rağmen ve ellerinden geleni yapsalarda combat rougelara yetişemiyorlar..bizim guilddeki durum ve genelde gözlemlediğim yukarda yazdığım gibi bence ama dediğim gibi item ve talent çok önemli..
    Pve yapan çoğu warlock destruction talentine gitmiyor hatta bu oran % 80 den bile fazla ..o nedenle warlocklar top 10 da çoğu zmaan yer alamıyor ama destruction lock kasarsa top 5 e rahat girebilir..diğer talentli locklara göre bariz bir dps farkı var..
  • walla bence warrior rulzz ama druid gerçekten eğlenceli herşeyden biraz koymuşlar druide :) eğer shadow priestle oynayabilirsen shaman hariç bütün classları rahat alırsın (test edildi, onaylandı ) hunter da iyi böyle pet falan hem elin durmuyo hunterla oynarken lock da güzel dark side seviyosan en karizmatikleri rogue dur ama sessiz sessiz yaklaşır böyle garret, hitman raziel flan gelio aklıma ne zaman bi night elf rogue görsem mage tavsiye etmiyorum bi süre sonra sıkıyo (bence) ve çok fazla mage war. paladin engineeringle baya iyiymiş duyduğuma göre ama engineering olmadan bi işe yaramaz diyolar ben hiç oynamadım sen bilirsin shaman zaten blizzardın ayıbı NORMAL bi wow istiyosan shaman seçme öyle işte ya shamana uyuz olduğumdan benden uzak olsun ama diğerlerinin hepsi iyi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.