Şimdi Ara

wow da gnome delirirse:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın ellinden cok çenesi çalışıyo .ya arenacı deilim ama rogue cok az dps si vardı sanki
  • gül gül öldüm ya :D pvp 0 adamda :D
  • Shamana yeni giriyor daha ama ''Kanka öldürdüm sayılır ben bunu, rahat ol.'' kendinden pek de emin başta
  • ahahuahsduashduahsduhasdasd koptum allahim bu ne
  • süper ya

patates len bu kamil patato

bu ne lan öldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 16 Aralık 2009; 0:13:58 >
  • adama 2 k zor vurdu öldürdüm demesi yok mu
  • hahahahhahahahahhahahahahaha arşivlik replikler var :D
  • İleri derece wow oyuncusu değilim ama izlediğim diğer roguelar ile alakası yok bu arkadaşın pataküte dalıyor :D diolaglar orjinal benim gördüğüm roguelar görünmez gelip sap atıyor sanırım sap için harcadığı enerjiyi doldurduktan sonra ambush ve bi skill daha vuruyor ambush critic vurursa zaten can yarım oluyor googue stun atıp backstab vuruyor hala olmediyse vanish atıp tekrar saplıyor ve tekrar ambush yani adamı stundan çıkarmadan kesen rogue videoalrını çok izledim sanırım sub. roguelar bunlar eğer latancy seviyesi normalse oynayanda karaktere hakimse sub. rogular çok tehlikeli oluyormuş haraket ettirmeden bütün cloth sınıflarını kesiyormuş sanırım paladin gibi sınıflar zorlar ama onunda kesemesse vanish atıp tapagaz yapar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 16 Aralık 2009; 10:16:15 >
  • çok iyiymiş,klasik Türk küfürleri.ne mutlu Türküm diyene
  • köpek gibi hiyıllıyor.
  • ohaa lan amma küfrediyo bunlarla mı oynuoz biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

ohaa lan amma küfrediyo bunlarla mı oynuoz biz

Ne sandıydın
  • öldüm ya:D işte türkün gücü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

İleri derece wow oyuncusu değilim ama izlediğim diğer roguelar ile alakası yok bu arkadaşın pataküte dalıyor :D diolaglar orjinal benim gördüğüm roguelar görünmez gelip sap atıyor sanırım sap için harcadığı enerjiyi doldurduktan sonra ambush ve bi skill daha vuruyor ambush critic vurursa zaten can yarım oluyor googue stun atıp backstab vuruyor hala olmediyse vanish atıp tekrar saplıyor ve tekrar ambush yani adamı stundan çıkarmadan kesen rogue videoalrını çok izledim sanırım sub. roguelar bunlar eğer latancy seviyesi normalse oynayanda karaktere hakimse sub. rogular çok tehlikeli oluyormuş haraket ettirmeden bütün cloth sınıflarını kesiyormuş sanırım paladin gibi sınıflar zorlar ama onunda kesemesse vanish atıp tapagaz yapar .

Hocam adam sapına kadar delühanlı öyle arkadan vur kaçla dövüşmez rog da olsa erkek gibi dövüşür allah ne verdiyse dalar kavga esnasında küfülerde eksik olmaz

• lvl70 herhalde bu video, arkadaş rog değil de warr oynuyo gibi bi hali var
    ne vanish ve döngü tekrarı gördüm ne de kidney zamanlaması gördüm, rogun en önemli özelliği adamı kilitlemek... shammy de ver coşkuyu olmuş iyi druya raslamadı

dkya döniim bi de şu dalgaları kırsana da koptum harbi komik olmuş
  • Gülmekten öldüm.
    Bu elemanların başka arena videosu varsa lütfen paylaşın.
  • Kanka öldürdüm sayılır ben bunu
    Sen rahat ol
    Sen dayan biraz o o.............
    dk bilndda rahat ol
    Şu şeyleri kırabilirmisin len şu dalgaları
    Dk da patates çıktı
    Aaa patates lan bu kamil
    Lan petine kestirdi beni ...............
    Ulan bilizzard ben senin .........

muhahahha süper ya

Youtube tan izleyemeyenleri çin başka link :http://crazymotion.net/wow-da-gnome-delrrse-d/wIUL7zClY_tEjAy.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 17 Aralık 2009; 16:59:57 >

• vol1 daha iyiymiş ya
  • bunun devamı vardı dün akşam izledim ben şu an iş yerindeyim link veremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.