Şimdi Ara

WoW cuların Knight için SOLEDİKLERİİ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
8.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wow iLe ko cok farkLı biri yarım f2p biri p2p ben ögrenciyim sabah 8'de gidiyorum aksam 6'da qeliyorum wow'a para versem ne oLacak ?
  • Knight taki kadar serii değil pvp olayı.

3 ay oynadım bırakamasaydım lisem 5 sene sürecektiinanılmaz bağlayıcı bi oyun.
  • Versem ne olacak söyleyeyim 6'dan qelecem 7,30'a kadar yemek ve dinlenme 8'den itibaren oynsan 12'e kadar 8 saat olur 4*30 120saat gün 24*30 720 saat bu 600 saat bos kalması demektirki ben para wermem
  • Onlara ne ki ? Oynayan bilir kardeşim. Ona bakarsan çoğu offline oyunda o kadar grafik var ama kimse oynamıyo. Knight Online zevk işidir. Ama şu yaş ortalaması çok düşük, o yüzden biraz kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MELANKOLIER -- 13 Ağustos 2007; 15:12:10 >
  • Hooorrrrrrrrttt MU yaw
  • Biz Ko'yu pk zevki için oynarız, varsa Ko'dan iyi pk yapılan oyun çıksın delikanlı gibi ama yok.
  • wow un yapımcılarının dediği bir lafı yazayım...

"ko yu birçok konuda geçsek bile pvp de ko tadına ulaşamadık"
  • Ben her ay düzenli pre alıyrum ko da, yani wow a geçsem aynı hesap ancak wow da sıfırdan başlayacak olmam ve oyunun orj. almak kurmak vs. gözümü korkutuyor. Birde wow hem wow hem ko oynayan 1-2 arkadaş wow un grafiklerinin güzelliğine rağmen ticaret,pk ve pvp lerin ko da ki kadar güzel olmadığını, insanların wow a iyi yönde bir önyargı ile yaklaştıkları için güzel buldukları yorumlarını aldım.
  • RPG türü birşey olması lazım ama oynamak nasip olmadı
  • Knightta iddialı bi player olmak için yetenek ve serilik gerekir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Knightta iddialı bi player olmak için yetenek ve serilik gerekir.

İşte KO nun verdiği mutluluk. Grafikler her ne kadar kötü olsa bile, bir wow oyuncusu 1 yıl KO oynasın, ondan sonra bize hak verir. Cafelerde 6-10 yaş çocukların oyunlarına bakarak o oyunun zevkini alamazsınız

• quote:

Orjinalden alıntı: S3ZGEK

quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

KO nun yaş ortalması 14.5 ise.
    WOW un en az 21 diyorum.Oyunda küfür , seviyesizlik , gereksiz elemanlar da yok.

14,5 mu ???
    naaptın hacı sen yaaw????
    çok yüksekten uçtun..

zuhaha knightın 10 falan bence eskiden 17-18 olabilirdi ancak özellikle knight empire geldikten sonra çook çook küçükler oynamaya başladı.Oyunun%95i cafe veletlerinden oluşuyor.

burda cafede bı cocouk gordmd aha adam gıbı konusamıo gelmıs ko oynuo

• BEN BİRAZ ARAMA YAPTIM WOW VİDEOSU HAKKINDA . AMA HEP SALAKCA WOW DAKİ KATRAKTERLERİN DANS GÖSTERİLERİNİ FİLAN KOYMUSLAR. BULMADIM YANİ ŞÖYLE GÜZEL Bİ SAVAŞ VİDEOSU.
  • abi bune yaw herkes 14-15 yas arası cocukları kotuluyo ama sunu bilinki herkez ole deildir ben suna yas ortalaması 18-30 clandayım adamlara abi diom ve genelde kimseye kotu laf solemem benden kucukler haric
  • Herkesin tercihe kendine
  • yaw herkes kendi oyununa baksın ko yu oynarım
    diger oyunlarla igilenmem yorum yapsam ne yapmasam ne farkeder
  • Ya nasıl bi forum bu.
    15 ay önce yazılanlara cevap veriyosunuz. kimse tarihe bakmıyor.
    Bir forumda öncelikle olan bilgi paylaşımıdır. Bunun için önce okumayı bilmek gerekir.
    Bu forumda artık bilen de bilmeyen de yazıyor diycem ama galiba eskidendi o.
    Şimdi okumayanlar ve özellikle bilmeyenler yazıyor.
  • parasını werın wow oynıyım OYUN a para wereceq kadar bunamadım ^^
  • arkadaşlar knightta %100paralı olsun KOnunda yaş ortalaması 17-18 olur bu tartışılıcak bşi deil
  • 2.5k kiisi okumus
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.