Şimdi Ara

WoW cuların Knight için SOLEDİKLERİİ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
8.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: My_MoRuK

adamlar haklı ama bazıları haddini aşmış...

Aynen
  • kim ne derse desin ko dan vazgeçmem.
  • ko pvpde bir numaradır bence aksiyon hiç durmuyor oyun çok hızlı ama silkroadda adamı tıkla üstüne git skilleri vur fln

ama kodada grafik yok be kardeşim şu grafikleri bi halletseler çizgi film gibi kardeşim birde alanın büyültülmesi lazım cz fln tata vermiyor değiştirin artık şu alanı haftada bir uğradığımız maradon değişmiş aman aman ne büüyk iş
  • Orjinalden alıntı: blocked

Orjinalden alıntı: Select�

WoW Ne??

World of Warcraft

ßu arada isteyen istediğini oynasın kardeşim bu kadar
  • tamam wowun grafikleri guzel olbilir mb ıda fazla olabilir ama knighttaki pvp zevkini vermez 10000vs10000 en sevdigim tarafı 2ırkın birbiriyle savastıgı mukemmel bir alan skiller muhtesem zaten hele assasian oynamadan edemezsınız k.o wowdan ustundur dıyemem ama k.o nun pvp si wowdan daha iyidir ayrıca bi arkadas wow u 1milyon kisi oynuyo diyo ona ragmen k.o yu 2.5milyon turk oynuyo ve gittikce artıyo
  • wow gerçekten cok güzel ama hiç muhab b et yok Ko da adam turkmu yabancımı die süpeye düsmeden sa diyebiliyorum yabanclık cekiyomrum
  • Wow %100 apralı ko %99
  • quote:

Orjinalden alıntı: AksakRiTim

Wow %100 apralı ko %99

adamların hakkıını yemeyelim gırakon haric obur serverler saat 12ye kadar tek tık
    Biz Suna
    %70 diyelim
  • Ya siz onu Bunu Bırakın En Saglam Online Oyun Ultimaydı Beaa Ne Mareler Tamelerdik Ne Gzler Basardık Heyyt Be Hele MoonGate'lere Tuzak Kurmak Gibisi yok Ultimayı Butun Oyunlardan Ayıran Tek Guzelligi Gercek hayat Biliorum Grafik Kotu Hatta Bi b.ka benzemio ama Cok Zevkli Pk Da OLum Korkursu Var Herzman Olunce DOnunuza Kadar Soyuluyosunuzda:)
    Goruldugu Gİbi Hersey Zevklere Baglı Onlarda Kendi Oyunlarını DUsunsuler Bizler Kendi Oyunlarımızı Dusunelim Haksızmıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Knightta iddialı bi player olmak için yetenek ve serilik gerekir.

Knightta iddialı bi player olmak için sadece 6 7 tuşa sırayla basabilmek gerekir

Ayrıca bi arkadaş 10000vs10000 demiş oradaki ortamı gördüm toplasan 500 kişiyi geçmez.

ve Wow u 1 milyon kişi oynuyo demiş şu an 9 milyon + aktif account var bunlar açıklandı onun dışında private serverlar var ve daha çinde BC çıkmadı.

Zevk konusuna gelirsek isteyen istediğini oynar buna kimse bişey diyemez.

• wowda kombo yok bi kereburda eziliyor.
  • ben o zmn wow a geçiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

KO nun yaş ortalması 14.5 ise.
    WOW un en az 21 diyorum.Oyunda küfür , seviyesizlik , gereksiz elemanlar da yok.

malesef haklısın...
  • Seviyesizlik yoq orda,maddiyat ön planda değil,grafikler gzl,arkdşlık gzl ama cok sıkıcı be krdşm paso quest yapmaktan bıktıydım lwlde yapmadan pvp filan yapamıon ama knightta herşey kötü ama lwl düşükte olsa lwl düşüklere göre yerler var eğlene biliyon (kişisel görüşüm) bence wow bi kac adım önde knighttan ama bana görede deil Counter strike akar...
  • çizgi film oynamak istiolarsa bugs bunny nin oyunu war biz burda emeğimizin meyve lerini topluyoruz ve bundan zevk alıyoruz
  • ya peki knightın türk serverı açılsa nasıl olur gmler tüm gün açık ve orclarda ve insanlarda 5 er gm her serverda 10 gm gmler adlarını vermeseler ve direk ban yok preliymiş böle olsa nasıl güzel olur kimse usko oynamaz direk türk serverına girer ama bunu yapacak yok evet wow un grafikler ii yani wowda güzel knight ta güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Inflictum

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

ko=333MB
    wow=4cd=2800mb civarı
    işte kalite farkı burda ortaya çıkıyo wow çok detaylı adamlar az bile demiş

Pahcleri yükleyince 5gb ediyo

• madem knighti kotuluosunuz ndn gunduz saatlerinde arenaya gidemiosunz WoW cılar
    sunu demek istiyorum knight ile WoW karsılastırmak cok yanlıs isteyen istedigi gibi istedigi oyunu oynar ben knight online oynuorum eziksin diye kımse bişi diyemez bu bnm zevkim ozmn ndn WoW oynuosuz knight oynamıosuz bnde bole bi soru sorsam uygun olur mu???????
  • WoW oynamadımda,Frozen Throne oynarım.İnternetten indiririm mapleri manyak bi oyun..İlerlemeli herolarla giderim yaratıkları keserim level çoğalır manyak güzel...WoW'daki amaç ne peki,kaç ırk var ?
  • Wow Dediğin Oyun Tamamen Ücretli Bir Oyun.

Knightıbn Grafiklerine Gelince.Knight Online Grafiklerini İstediği Zaman COk Rahat Bir Sekilde Değiştirir Ama Yapacağı Grafikler Bir Cok Kullanıcısın Pc Özelliklerine Fazla Gelir Ve Oyuncu Kaybetmesine Sebeb Olur K2 Ortaklarından Biriyle Yapılan Röportajda Grafik İle İlgili Açıklama Yapılmıs
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.