Şimdi Ara

WoW başlamak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evet WoW başlamak istiyorum fakat;

Oyunu nereden temiz edebilirim?
    Fiyatı max ne kadar tutar?
    Oyunu oynamak için her ay kaç tl ücret yatırmak zorundayız ve nasıl?

• Oyunu kendi sitesinden trial olarak indirebiliyorsun ancak cd key ile tam sürüme geçirmen gerekiyor.
    Veya direk dvd sini alabilirsin.
    Duyduğum kadarıyla ana oyun 45, burning crusade ek paketi 75 lira civarındaymış en son.Bunun dışında Wrath of Lich King ek paketi var ancak onun hakkında bilgim yok.
    Oyunu oynamak için aylık 15€ civarı bir ücret yatırmalısın.Ayrıca oyunu (veya CD Keyi) aldığında 1 ay ücretsiz.Bunun yanı sıra yeni başlayanlar 10 gün deneme olarak ücretsiz oynayabiliyor.
    Bende yeni başladım sayılır.Gerçekten çok güzel bir oyun.Blizzard oyunun hakkını vermiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diabolic07

Oyunu kendi sitesinden trial olarak indirebiliyorsun ancak cd key ile tam sürüme geçirmen gerekiyor.
    Veya direk dvd sini alabilirsin.
    Duyduğum kadarıyla ana oyun 45, burning crusade ek paketi 75 lira civarındaymış en son.Bunun dışında Wrath of Lich King ek paketi var ancak onun hakkında bilgim yok.
    Oyunu oynamak için aylık 15�civarı bir ücret yatırmalısın.Ayrıca oyunu (veya CD Keyi) aldığında 1 ay ücretsiz.Bunun yanı sıra yeni başlayanlar 10 gün deneme olarak ücretsiz oynayabiliyor.
    Bende yeni başladım sayılır.Gerçekten çok güzel bir oyun.Blizzard oyunun hakkını vermiş :)

Teşşekür ederim fakat o aylık ücreti kredi kartıyla mı ödeyeceğiz?
  • istersen kredi kartına gerek olmayabilir pre-paid kart olarak ( bir nevi kontör olarak düşün ) 2 ay oynama süresi ekleyebilirsin.

oyunları kutulu olarak satın almana gerek yok. internette cd-key ve pre-paid satan bir sürü yer var en basit örnek vermek gerekirse üst kısımda reklamını gördüğüm "mtc game" den oyun ve pre-paid temin edebilirsin. ister kredi kartını kullanara gittigidiyor gibi sitelerden alırsın istersen de mtc'nin sitesinde veya wow ile ilgili satış yapın diğer sitelerden havale yöntemiyle temin edebilirsin cd-key'leri.

wow klasik:15tl
    bc:15tl
    wotlk: 40tl
    pre-paid ise 2 aylığı 40 tl

hepsini bi anda almana gerek yok. öncelikle ilk paket olan wow'u aldıktan sonra sana 1 aylık oynama hakkı verecek. 1 ayın sonunda pre-paid alarak oyun süreni uzatabilirsin. 60'a yaklaştığın zaman burning crusade 70'e doğru da wotlk paketini alırsın.

umarım kafanda soru işareti kalmamıştır. gerçi kalsa da farketmez :D yardımcı oluruz...

• Şimdi bunları temin edeceğim anladığım kadarıyla yanlışsam düzeltiniz.

World of Warcraft Original Game
    World of Warcraft The Burning Crusade
    World of Warcraft Wrath of the Lich King
    World of Warcraft Pre-paid 60 Day Game Card

dimi :)
  • World of Warcraft Original Game
    World of Warcraft The Burning Crusade
    alırsan 70 lvl kadar oynarsın ilk bir ay bedava olur ondan sonraki her ay için 12.99 euro ödersin

World of Warcraft Wrath of the Lich King
    yüklediginde 80 lvl kadar gidersin

World of Warcraft Pre-paid 60 Day Game Card
    ilk ay almana gerek yok ilk aydan sonra alırsın eger kredi kartın yoksa
  • Bende yeni başladım oyuna.CD-KEY satın aldım.Oyunu sitesinden indiriyorum şu an.

Tavsiyem eğer imkanın varsa oyunu DVD olarak satın al.Büyük kitapevlerinde satılıyormuş.Veya netten nerelerde DVD olarak satılıyor öğren.Çünkü ben netten indiriyorum yaşadığım ufak tefek sorunlar var ama biraz araştırırsan çözebiliyorsun.ola ki format atarsam ne olacak benim halim diye kara kara düşünüyorum şu an (çünkü orjinal oyunu yüklemek için 4.5 GB lık download yapıyorum ).

Paketlere gelirsek(CD-KEY satın almaya niyetliyim diyorsan):

1. paket orjinal oyun+ 30 gün giriş hakkı: 14,00 TL
    2. paket Burning Crusade Expansion Pack: 14,00 TL
    3. paket Wrath Of Lich King Expansion Pack : 34,00 TL

Prepaid Card (60gün oyun süresi ekler): 37,00 TL

Site link i yukardaki reklamlar bölümünde var MTC GAME

Bütün paketleri aynı anda yüklemene gerek yok.Sırayla satın alabilirsin

(Bu siteden öğrendiklerim sayesinde 1. yardımımı yaptım :D pek bir mutluyum şu an.İnşallah 1000. yi de görürüz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavii_yosun -- 9 Nisan 2010; 11:06:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online iş kurmak istiyorum
    10 ay önce açıldı
    Oyun Çevirmek İstiyorum!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde bir sorum var bununla ilgili.
    Şu anlık trial clientten oynuyorum ama en kısa sürede paketleri almaya başlayacağım.
    İlk paketi yüklediğimde BC ve WOTLK olmadan oyuna giriyor mu yoksa onları yine internetten indirmesi gerekiyor mu ?
    İkinci olarak 30 günlük giriş sadece ilk paketiyle mi geliyor yoksa diğerleriyle de geliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diabolic07

Benimde bir sorum var bununla ilgili.
    Şu anlık trial clientten oynuyorum ama en kısa sürede paketleri almaya başlayacağım.
    İlk paketi yüklediğimde BC ve WOTLK olmadan oyuna giriyor mu yoksa onları yine internetten indirmesi gerekiyor mu ?
    İkinci olarak 30 günlük giriş sadece ilk paketiyle mi geliyor yoksa diğerleriyle de geliyor mu ?

1) 1. paketi aldığında 30 günlük giriş hakkı ve 59 level karakter yapabilme hakkı kazanırsın. Hepsini aynı anda alıp hesabına yükleme şartı yoktur. İstersen 59 levele kadar bekleyip diğer 2 paketi 59 olduktan sonra alabilirsin. Oyuna girmede problem yaşamazsın.

2) Sadece 1. paketi alanlara 30 günlük oyuna giriş hakkı verilir
  • walla yok cd yok dvd kasmaya gerek yok. internetten indirilebiliyor client, sonra olduğu gibi kopyala ister dvde bas, ister external hdd geçir kopyala. WOW u 2 kere oyun folderini kopyaladığım dvdden kurdum. Sorun çıkmadı.
    WOTLK dvdsini almıştım dvd hata vermişti ben de netten indirmiştim. şimdi değiştirmeyle ne uğraşacağım diye...
  • ŞİMDİ SANA ŞÖYLE SÖYLİYİM AYLIK FİYATI BOŞVER 2 AYDA BİR ÖDE HEMDE KREDİ KARTSIZ AL İNTERNETTEN OYUNLA İLGİLİ EŞYALAR SATAN BİR SİTE BUL PREPAİD CART AL TAM 45 TL(2 AYLIK) ZATEN OYUNA İLK BAŞLADIĞINDA İLK AY BEDAVA.HER 2 AYDA BİR BUNDAN AL

SANA TAVSİYEM WOW ORJİNALİN YANINDA DİREK TBCYİDE AL ÇÜNKÜ PATCHLER SORUN ÇIKARTIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA4ABDB6D -- 16 Nisan 2010; 16:40:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.