Şimdi Ara

wow action bar gizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • menu->interface den tüm action barları uncheck yapmama rağmen bir türlü ekrandan kaldıramadım yardımlarını bekliyorum

CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • evet nUI add on yükledim hepsi üstüste bimdi.

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

o addon hangi bilmiyorum ben bartender kullanıyordum zamanında ama addonun ayarlarında hide blizzard bars kısmı vardır muhtemelen

evet sizin addonu kullanmadım ama böyle bir ayar olması lazım
    bartender kullanmadıysan da tavsiye ederim kullanması cok kolay
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • bartenderı kullanmıs biri olarak macaroonu tavsiye ederim, ayarları daha komplekstir ama ayarı yapınca iyiki seçmişim diyosun.
    barlara istediğin şekli verme, 1 bara 12den fazla buton sıgdırma, keypress-keyrelease ayarlama, sınırsız macro vs gibi seyler en basit özellikleri.
    Daha Fazla Göster
  • alt + Z
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.