Şimdi Ara

Wow'a tekrar başlıyorum server önerir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rockko

quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Burning Blade e gelme CZ/SK hep.

oyuna ilk başladığım server. sırf adı havalı geldiği için seçmiştik hiç araştırmadan:) epi topu 10 15 türk vardı hepimiz de aynı guilddeydik zaten.pek kalabalık da değildi.ama o zaman aldığım zevki geçen süre içinde hiçbir zaman alamadım.hala konuşurum o zaman ki arkadaşlarla.tabi 4 buçuk yıl öncesi oluyor bu.şimdi server çok değişmiştir

Beraber oynamis olabilirmiyiz rockko prot warior

yok hatırlayamadım.biz horde tarafındaydık belki karşı taraftan olabilirsiniz.gerçi çok zaman geçti karakterimin ismini bile hatırlamıyorum.sanırım celades ti yine

• Priest degilmiydin horde tum bende wowturk forumundan bi ekiple baslamistik orda makusla falan ama dedigin dogrj cok zaman oldu 2006 falandi benm orda oynadigim zamanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçaN HoLLaDaLı

Selam arkadaşlar 1 yıl aradan sonra wow'a tekrar başlıyorum.Chramaggus'da 80 level DK charım var ama Chramaggus resmen hayalet server olmuş.Bu yüzden yeni bir serverda baştan char kasıcam.Bana Türklerinde olduğu kalabalık(orta hallide olabilir) oynanabilir bir server önerir misiniz?

CRODAK ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

quote:

Selam arkadaşlar 1 yıl aradan sonra wow'a tekrar başlıyorum.Chramaggus'da 80 level DK charım var ama Chramaggus resmen hayalet server olmuş.Bu yüzden yeni bir serverda baştan char kasıcam.Bana Türklerinde olduğu kalabalık(orta hallide olabilir) oynanabilir bir server önerir misiniz?

CRODAK ?

Crodak horde charımın adıydı,20'li levellarda kasmayı bırakmıştım.Beraber oynamışlığımız var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

quote:

CRODAK ?

Crodak horde charımın adıydı,20'li levellarda kasmayı bırakmıştım.Beraber oynamışlığımız var mı?

evet donanımhaberden ben diye yazmıştın tanışmıştık senle Bende chromaggusda oynuyordum hatırlıyomusun orgrimmar kebab house diye bi guild vardı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Arkadaşlar ben de geçen sene oynuyordum yada tam 1 sene olmadı bırakalı diyim. 85DK var ama onu oynamak istemiyorum. Şu sıralar canım öyle bir cekiyor ki başlasammı diye düşünüyorum gerçekten cok ama çok güzel oyun.Cataclysm felan yüklü hep açarsam ally açıcam, bende server arıyorum pvp serverı olmalı. Banada önerirmisiniz bir kaç tane yada bildiğiniz (AYYYYYYY PVP <333333333 onu bile özlemişimmmmmm girerdik adam keserdik bayrak kapma savaşı oyşşşşşşşşşş başlıyorum hocam ben ağlıcam simdi ) bir server önerin. Türk ü ingilizi farketmez, büyük ihtimal tek takılıcam oyunda.Yalnız kovboy stili :P. Wowwwwww Birde okçu yada warrior açıcam. Şu durumda hangisini önerirsiniz. Ve ırk olarak (human,elf,kurt car t curt) hangisi daha avantajlı benim için. Yada Horde'da olabilirim Ork'larına okçu çok güzel yakışıyor felan önerin işteğğğğğ

horde gnome aç bence %5 crit veriyor bow ve gun'a

• Warrior çok zor ve emek isteyen bir class oyun tecrüben o kadar fazla değil tavsiye etmem hunter oynayabilirsin troll öneririm hem %1 crit avantajı var bow için hem huntera uyan bir yapısı var ayrıa racial özellikleri huntera uygun troll hunter ile pvpde ve pve'de iyi işler yaparsın.
  • @celades
    10-15 kişilik Türk guildining ismi Sinirli Çocuklar mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkan -- 15 Kasım 2011; 1:49:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparkan

@celades
    10-15 kişilik Türk guildining ismi Sinirli Çocuklar mıydı?

hayır "son osmanlı" idi ama dediğin guildi de hatırladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanzkaya

Silvermoon Dh Guildine gel

Ben de jedenar dayımve realm değiştirmek iistiyorum aslında bir türk guildimiz var ama dh guildinni yeri ayrı olur tabi gelirsem alırmısınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.