Bildirim
WoW a dağir hiç birşey bilmiyorum nasıl başlıcam? :D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
veyatta bi char satın alanarak başlıyablırmıyım? -
quote:
Orijinalden alıntı: Emrecan34
Arkadaşlar wowa nasıl başlıcağım hangi pakatleri almam gerekiyor toplamda kaç para ediyor çok geçmi kalmışım başlamak için bi yardım etseniz süper olur, Teşekkürler :)
Geç kalmadın hocam orjinal almak istiyorsanız
ya interneten tüm oyunları indiricekseniz yada tüm paketleri internetten veya dr gibi bi yerden alabilirsiniz ama söyle diyim internetten indirin sonrasında eu key alıcaksınız dr de satılıyor veya
http://www.gamer-market.com/world-of-warcraft-60-days-pre-paid-game-card-eu-.html
burdan alabilirsiniz
http://forum.donanimhaber.com/m_37096638/tm.htm
sonrasında bu konuya girip araştırmalarınızı yapın yavaş yavaş ögreniceksiniz zaten 85olduğunuzda pvplerde hoş vakitler geçirmeye baslıcaksınız lkp kesmeler falan filan iyice kaptırıcaksınız oyuna kendinizi
Ve char satın alarak başlarsanız hiç oynamadığınız için quest veya dungeon sistemini anlamasınız ve seciceğiniz karakter size büyük bir oyun hazzı verir veya oyundan soğutur her karakteri deneyip oynayın her ay para veriyorsunuz unutmayın bunu benim önerim paladin olun hardcore oynamak istiyorsanız tabi skilleri ögrenmek itemleri ögrenmek vakit alıcak baya heleki oyunu ögrenmek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 16 Mart 2012; 1:28:10 >
-
Hmm peki birşey dicem pek anlamadım da 3 tane paket varmış galiba onların hepsini alıcakmıyım yoksa internetten indirsem sonra acount acıp o 60 gun pre cardı alsam olurmu? olmaz herelde ama yine sorıyım dedm :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emrecan34
Hmm peki birşey dicem pek anlamadım da3 tane paket varmış galiba onların hepsini alıcakmıyım yoksa internetten indirsem sonra acount acıp o 60 gun pre cardı alsam olurmu? olmaz herelde ama yine sorıyım dedm :)
Almak zorunda değilsin internetten keylerini al hocam çok daha ucuza gelir zaten wow classikle 30gün bedava oynucaksın classikle 60lvl'e kadar cıkabilirsin The Burning Crusade 70lvl Wrath of the Lich King 80lvl cataclysm 85lvl -
Dnr ve benzeri yerden wow al kutulu.oyunu kur, keyi gir.30 gun oyna.sonra 60gun prepaid flan alip 60 gun daha oyna.charin 70lvl olunca diger paketleri al.yada scrolldan belese al. -
oyun 3 kutu halinde satılıyr. internetten cd alma olayı bitti artık , direk wowun sitesinden oyunu alıyorsun indiriyorsun oynuyorsun ama sana 3 kutu yani 3 expansiondan heppsini alıp almıyacagını sorar. 1. kutu 1-70 arası , 2. kutu 70-80 ve 3. kutu 80-85 lvl arası oyun oynamanı saglar. ilk kutuyu aldıgında da hepsini aldıgında da oyunun hepsini yüklersin sadece oyun 70den sonra level atmalaman icin ve 70 üstü haritalara geçebilmen icin diger 2. expansionı satın almanı siter, bu işlemide wow un sitesinden account sifrenle girerek yaparsın.
ücretlendirmeye gelirsek: satın alma fiyatını bilmiyorum. kutuların 3ü 150 TL filan tutar sanırım. ayda 30 TL ücreti var.
edit: dağir denmez ona dair denir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 16 Mart 2012; 10:13:24 > -
Şöyle bişey de yapabilirsin.WoW'a başlamış ama kısa süre sonra sıkılmış arkadaşlar hesaplarını 70-80 liraya satıyor.Tabi hesapta bütün Expansionlar mevcut.Hem içinde 85 karakter de bulabilirsin.Tabi bu ticareti güvenilir kişilerle yapman lazım.Kimlik fotokopisi ve cd keyleri tam olan hesaplar kullanışlı olur.
Şahsen ben 70 liraya içinde 85 warrior - 85 priest - 80 shaman olan hesabı 70 liraya almıştım.Ama madem sen ilk defa başlayacaksın, içinde karakter bile olsa sen yine de sıfırdan bi karakter kas.Daha sonra öteki karakterlerinle de oynarsın zaten zamanla... -
Tabi ki şöyle bir sorun olur ilerde (tabi bu durum başkasından alma durumu için geçerli) eğer başka birinden alırsan, o adam nüfus cüzdanını vb göstererek hesabını geri alır ve paran ve zamanın boşa gitmiş olur. Böyle bir satın alımlar için çok çok güvendiğin biri olmalı kısaca. Önerim direk WoW eu dan satın alman paketleri ve karakteri 0'dan kasarsan cidden öğrenebiliyorsun oyunu. Son patchlerde iyice oyunu öğretmeye çalışıyor Blizzard -
Druen imza kural dışı, az daha şikâyet ediyodum isme bakmadan, bi ayar ver istersen.
-
Arkadaşlar ben de oyuna yeni başladım. Şimdi şu ilk Battle Chest denen CD key'i aldım, oynayabiliyorum, bu 10 gün veya 30 gün sonra oynayamayacağım anlamına mı geliyor?
Pre Paid nedir? Kaç günlüktür? Ayrıca ben Cata CD-KEY alırsam, 60 level olduğumda mount ile uçabilmek için her ay mı cata almam gerekiyor yoksa bir seferlik almam yeterli mi?
Bu arada başkalarına falan kastırma diye bir şey varmış para karşılığı, ben 2 günlük oyuncuyum ama kesinlikle başkası yerine kendimiz kasmalıyız. Ancak öyle öğrenilir bu oyun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X