Şimdi Ara

WOW a başlamyı düşnyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam yazın inş başlıycam şu oyuna bikaç sorm olcak

1-bu oyuna alışmak nekadar sürer mesela hangi ırkta hangi özellik var hangi item neye gider flnda filanda kısacası oyunun muhabbetini yapabilmek için nekadar süre gerekir
    2-ayda kaç lira veriyoruz gamecard dnilen bişey varmış kredi kartı gerekmeden gamecardla ödiyebilyiormuşuz böyle bişey varmı veya varsa istanbulda satılıyormu
    3-oynaması zevkli ırk ve class hangisi bana warlock iyidir gibi geliyor ama hiç oynamadığımdan bilmiyorum
    4-pvp lerde hangi class daha üstün oluyor veya genelde kazanıyor
    5-wow un para kazandıran pvp leri varmış bu doğrumu v ne sıklıkla yapılıyor
    6-ölünce ne oluyor yani reslenme olayı bu oyunda nasıl oluyor
    7- 3-5 ayda kaç level oluruz
    8-oyunu klavyeylemi oynyuorz yoksa mouselamı yönlendiriyoruz saldırmak için fln mouse mu kulkanyıorz

• quote:

Orijinalden alıntı: clanthee

selam yazın inş başlıycam şu oyuna bikaç sorm olcak

1-bu oyuna alışmak nekadar sürer mesela hangi ırkta hangi özellik var hangi item neye gider flnda filanda kısacası oyunun muhabbetini yapabilmek için nekadar süre gerekir
    2-ayda kaç lira veriyoruz gamecard dnilen bişey varmış kredi kartı gerekmeden gamecardla ödiyebilyiormuşuz böyle bişey varmı veya varsa istanbulda satılıyormu
    3-oynaması zevkli ırk ve class hangisi bana warlock iyidir gibi geliyor ama hiç oynamadığımdan bilmiyorum
    8-oyunu klavyeylemi oynyuorz yoksa mouselamı yönlendiriyoruz saldırmak için fln mouse mu kulkanyıorz

1-En yüksek levele ulaşınca,item toplamaya başlayınca öğrenmeye başlıyorsun.
    2-40 lira gamecard 2 aylık gidiyor.
    3-Classları önce araştır oku en uygun olanı seç artık uzaktanmı saldırmayı seviyorsun,tankmısın,healmi...
    4-Knighttaki gibi asassin akar yok bunda.Her classın kendine karşı üstünlüğü var.Mesela ben bırakmadan önce mage ile warrioru çok rahat alıyordum.
    5-Bilmiyorum.
    6-Taş olayı yok.Yanında kimse yoksa relase spirit diyorsun,mezarlıktan ruh halinde çıkarak bedeninin yanına gidiyorsun ve doğuyorsun.xp düşme yok.
    7-3-5 ayda rahat gear dizmiş olursun 80 olup.
    8-Bu soru olmamış oyuna başla anlarsın.

• cevapların için çok saol.ben 20 lira diye biliyordum her ay 40 liraymış :S
  • quote:

cevapların için çok saol.ben 20 lira diye biliyordum her ay 40 liraymış :S

Yanlış anlamışsın, iki ayda bir 40 lira. Yani aylık 20 lira oluyor yine.
    Para kazandıran PvP derken turnuvalar var. Avrupa genelinde yapılıyor, ilk üçe girenlere de para ödülü veriliyor diye hatırlıyorum. Yakın bir zamanda da başvuruları açılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

quote:

cevapların için çok saol.ben 20 lira diye biliyordum her ay 40 liraymış :S

Yanlış anlamışsın, iki ayda bir 40 lira. Yani aylık 20 lira oluyor yine.
    Para kazandıran PvP derken turnuvalar var. Avrupa genelinde yapılıyor, ilk üçe girenlere de para ödülü veriliyor diye hatırlıyorum. Yakın bir zamanda da başvuruları açılmıştı.

Evet doğru. Ama onun için arena ve pvp kabiliyetinin çok yüksek olması gerek. Yani bütün classların bütün özelliklerini yada en azından karşındakinin yaptığı skill'i engellemek yada karşı koymak vs.
  • içim ferahladı valla ayda 20 olduğunu örenince saolun 2-3 kişiyi daha ikna edip oyuna başlıycaz
  • birçok oyun denedim wow gibisi wow atmosferi yok hicbirinde. baslamanı oneririm hele ki 3-4 arkadas varsa cok daha zevkli olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 yaşında wow'a başlamak
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende nerdeyse butun online oyunları oynamıs bırısı olarak wow gibisi yok baslıcaksan başla yani tereddütte kalma arkadas sorularınıda cevaplamış ( Horde ol daha sekil :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotime

quote:

selam yazın inş başlıycam şu oyuna bikaç sorm olcak

1-En yüksek levele ulaşınca,item toplamaya başlayınca öğrenmeye başlıyorsun.
    2-40 lira gamecard 2 aylık gidiyor.
    3-Classları önce araştır oku en uygun olanı seç artık uzaktanmı saldırmayı seviyorsun,tankmısın,healmi...
    4-Knighttaki gibi asassin akar yok bunda.Her classın kendine karşı üstünlüğü var.Mesela ben bırakmadan önce mage ile warrioru çok rahat alıyordum.
    5-Bilmiyorum.
    6-Taş olayı yok.Yanında kimse yoksa relase spirit diyorsun,mezarlıktan ruh halinde çıkarak bedeninin yanına gidiyorsun ve doğuyorsun.xp düşme yok.
    7-3-5 ayda rahat gear dizmiş olursun 80 olup.
    8-Bu soru olmamış oyuna başla anlarsın.

gamecard'ı nerden temin edebiliriz peki? Ve ücreti nereye yatırıyoruz?

• Ben yorulma.com ya da mtcgame gibi siteleri öneriyorum. Bankamatiklerden yatırıyorsun. 34 lira 2 aylık pre-paid mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Ben yorulma.com ya da mtcgame gibi siteleri öneriyorum. Bankamatiklerden yatırıyorsun. 34 lira 2 aylık pre-paid mesela.

Ön ödeme şeklinde her 2 ayda 34 liraya getirebiliyomuyuz peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.