Şimdi Ara

Dota 1'e başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler dota 1'e başladım fakat şöyle oldu:Oyuna başladım, bin tane shop var hangisinden hangi itemi alacağımı şaşırdım, laneye koştum, hangisinin ben olduğumu anlayamadım ve creepler tek yiyor sanıp kaçmadım nasıl öldüğümü anlayamadım. Bir de normalde q-w-e-r kullanırdık kısayola basmadan skill yükseltirdik, bunda g-t gibi harfler var skill basarken şaşırıyorum yardımcı olur musunuz?



  • sen yine oyunu kurup girebilmişsin. ben onu da yapamadım. bi anlasam girip oynarım aslında
  • Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    Çok basit aslında. Warcraft 3 indir, sonra wepla'ya kayıt ol, wepla'yı indir, wepla ayarlarından(alet çantası) Warcraft 3 dosyasını buldur, sonra en soldaki işarete tıkla aşağıda Warcraft 3 işaretine tıkla Warcraft açılacak(açılmazsa wepla'yı yönetici olarak çalıştır) battle.net'e bas wepla kullanıcı adınla şifreni yaz, bağlan. Oyuna girmek istersen harita işaretine(custom game'e) tıkla oradan oyun seç. Yeni olduğun için [B] ile başlayanlara girersin. En az 350 dk, 10 oyun ve 7 win'in olduğu zaman tam üye olursun öbür oyunlara da girersin ve mmr'ın yükselmeye/düşmeye başlar. Eğer oyuna giremezsen dota'nın son sürüm haritasını playdota.com'dan indirebilirsin (v6.81d şimdiki sürümü) İndirdikten sonra "{Warcraft 3 dosyan}\Maps" kısmına at.

    Not:Ben yeni olmama rağmen nasıl böyle döktürdüm anlayamadım :P



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -şerafettin -- 23 Kasım 2014; 1:08:30 >
  • -şerafettin - kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam. şu anda w3 eskiymiş onu güncelliyor. girip denemek istiyorum bi
  • -şerafettin - kullanıcısına yanıt
    hocam odaya giriyorum sonra tekrar oda bulma yerine atıyor. sabah olduğu için de 8 oda var şu anda 6 tanesi dota ,



    tamamdır başında ünlem varmış onların. kendim kurdum 9 kişiyiz oyuna giricez birazdn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelthalyste -- 23 Kasım 2014; 12:32:25 >
  • şu hotkeyler için program önerin lütfne
  • Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    Önemli değil :) Warkey 6.6 kullan. "Activate Warkey" kutucuğuna tik atınca çalışıyor fakat şifre girerken açma çünkü tuşlar basmayabiliyor.

    Oyunu kavrayabilirsen bana da anlatırsın herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -şerafettin

    Önemli değil :) Warkey 6.6 kullan. "Activate Warkey" kutucuğuna tik atınca çalışıyor fakat şifre girerken açma çünkü tuşlar basmayabiliyor.

    Oyunu kavrayabilirsen bana da anlatırsın herhalde

    Oyunu cok sevdim ve alistim bile. Dota2 den sonra alismak zor olmadi

    itemler zorluyor acikcasi. Item alana kadar cok ariyorum bazen. Cunku yapilislarini ezbere bilmiyorum. Onun disinda cok zevkli gecti 2oyunum da. Birinde axe birinde tiny oynadim. Tiny oyunumda mort yanimdaydi lane cok zor gecti ama dagger + scepter kastiktan sonra cok rahat da farm geldi. Zaten iyi farmlamistim. Sonra baktim 4k gold var secret shoptan 2tane atack speed veren item aldim aynisindan. Deli gibi lane itip kule aldim sonra da oyun bitti zaten. Tf de ortalik cok karisiyor orada .d

    axe oyunumda baslangic itemlerim fail oldu 3str veren item + 2branch tango ve healt pot aldim. Sonra fark ettim tranq kasmaliydim. Aradim bulamadim tranq. Ixim biraz rahatladi. Lane de kolay gecti vanguard alip dagger rushladiktan sonra helikoptere bagladim. Shiva cikarken oyun bitti. Hotkeyleri ayarladimmi cok daha iyi olacak. 1saat icinde yine oyuna girerim.

    Item almayi cozsem iyi olcak
    legion commander dota2de yuruyor. Burda ise ata biniyor taniyamadim jdmdmdjfjend

    Birde 350 dakikayi doldursak iyi olcak. Birde supportlar cour alsin plzzz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    Ben de itemlerde zorlandım barat oynuyorum bi türlü mom kasamadım, adamlar benden tecrübeli, deny pek yapmadılar ama yaklaştırmadılar, crixalis geldi bana "bi dike yaramazsın" dedi normalde afk kalmam ama bu sefer kaldım işte çok mahçubum ama yaptım bi yanlış :( Bundan sonra oyunu çözene kadar botlara karşı oynayacağım. Yoksa adım çıkar dokuza inmez sekize :D
  • bişe ima etmek için sormuyorum sadece merak ettim neden dota 2 değilde 1 tercih ettiniz?
  • Dota 1 de wepla'da oynayan herkese yardımcı olurum, gerek oyun, gerek forum hangi konuda isterse. Akşamları oynuyorum sadece. jettopistole, gilgalad, akbaba, nicklerinden bana ve arkadaşlarıma ulaşabilirsiniz. Sadece sohbete forumdan diyerek baslayın bizim için kafii dir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mimajor

    bişe ima etmek için sormuyorum sadece merak ettim neden dota 2 değilde 1 tercih ettiniz?

    DOTA 2 oynayan arkadaş var farkındaysan, dota 1 i belki merak etti geldi başladı belki de dota 2 den sıkıldı. Ben de 9 - 10 yıldır dota1 oynayan birisi olarak dota2 oynadım. DOTA1'in verdiği keyfi vermesi mümkün değil
  • Oyuna dota. 1 le başladım 1 den 2 ye geçince item sistemini anlamamıştım basede adamlari ariyodum üzerlerine basmak için ilk başladığımda recipe olayını cozunceye kadar canım çıktı gizli shopu bulmam bi kaç hafta sürdü ama sonra bi alıştım itemleri ezberlemedim kastikca öğrendim tam olucekken zart diye itemimi alabiliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tövbetövbe

    quote:

    Orijinalden alıntı: mimajor

    bişe ima etmek için sormuyorum sadece merak ettim neden dota 2 değilde 1 tercih ettiniz?

    DOTA 2 oynayan arkadaş var farkındaysan, dota 1 i belki merak etti geldi başladı belki de dota 2 den sıkıldı. Ben de 9 - 10 yıldır dota1 oynayan birisi olarak dota2 oynadım. DOTA1'in verdiği keyfi vermesi mümkün değil

    Dota 1'in yerini tutmasını bende beklemiyorum onun yeri zaten ayrıda 2 deki grafikler yinede tercih sebebi bence. Geçen yıllarda tekrar kurdum dota 1 ama gerçekten 2 den sonra grafikler doyurmadı beni. Örneğin naix dota 1 de resmen creepler gibi kalıyo :) Nese tabiki tercih meselesi sonsuz saygı:)
  • Beyler mesela ben dota 1 oynuyorum ama botlara karşı oynuyorum, son vuruş gidene kadar karşıdaki onu denylıyor, ben denylayana kadar karşıdaki son vuruş yapıyor, sonra bana normal saldırıyor, 2 saldırıda canım yarıya iniyor. Dota 2'de böyle değildi, hatta ben bunları yapıyordum. Dota 1 oynamak için herhalde ustası mı olmak gerek anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -şerafettin -- 8 Aralık 2014; 10:51:09 >
  • -şerafettin - kullanıcısına yanıt
    bende girip feedliyorum istemsizce neden böyle anlamadım. AI map indirdim senin gibi takılcam biraz alışaım. mortred pickliyorum ama olmuyor ya phase çıkana kadar zorlanıyorum uzun sürüyor baya. q ile last hit almaya çalışıyorum. hod ya da battlefury çekene kadar mid game oluyor zaten. karşıda bi burst ve durable hero yan yanaysa zaten direk ölüyorsun o stunlar burstlar filan. alışmak gerek. ama bu halimle bile çok sevdim oyunu
  • Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    Ben arayüze alışamadım. Mesela stun yiyip yemediğimi anlamıyorum, baskına gelen düşmanı dost sanıyorum, yarım kilo deny yiyorum, üstüne deny atamıyorum, bir dalıyorlar kule altına zor kaçıyorum, hatta gelip dalıyorlar kule onlara vurmuyor bile. Karşıda yıllardır dota 1 oynayan adamlar var bende daha yeni başlamışlar filan.

    AI mapta da deny konusunda aynısı oluyor. Karşısı 6 level olduğunda yediğim denylar yüzünden hala 2 levelde kalıyorum. Daha dotaya başlayalı 1 ay oldu ondan böyleyimdir belki de. Ama easy'de bile bu kadar zor olan botlara karşı oynayamam.
  • Türkiye'nin en eski ve en kaliteli oyun sunucusu kurucusu olan Waxxi tarafından kurulan waxxigaming.com türkiyede dota nın öncülerinden olusan ekip ile bu alanda olan kalitesizlik problemini çözmeye olan inancımızla yeniden sunucumuzu kurduk. Bu sunucuda sorunsuz adil ve kaliteli yönetim ile dota oynamaya sizi davet ediyoruz



    http://waxxigaming.com/

    hem forum hemde stats sayfamızı çok seveceksiniz
  • arkadaşlar ai map indirenler -ap sonuna normal exp sağlayan modu yazsınlar oyunun başında yazıyor. -apne sanırsam.

    deny için ilk başta biraz damage lazım ai için bence. damage in rakipten daha fazla deilse deny atamazzın.

    arkadaşlar itemlerin üzerinde tarifleri yazıyor. haritayı açtınızda " sentinel " için diyorum aşşa taraf yani. solda bir dizi market var aşağıda iki baraka var ve üstte marketler var. mesele str armor verenler knightta toplanmış. nesye aşşa taraf ucuz itemler tp pot smoke vsvs. onun yanındaki baraka daha pahalı olan tarif için gerekli itemler. sol tarafta ize zeus var bu armor vb itemleri satar. üst tarafta ise repicler dizilmiştir. nispeden pahalı itemlerin tariflerini alabilirsiniz.

    dota 1 oynamak isteyen arkadaşlar için diyorum önce warcraft 3 human compansion bitirin. çünkü dotada olan özellikler için warcraft compansiondan esinlenilmiştir. en basitinden omni hem dotada hem human compansion da heal atar. o yüzden compansionları bitirin. o zaman oyuna alışmış olacaksınız zaten ( normal seçin sakın hard seçmeyin çünkü oyun zaten zor dahada zorlaştırmayın. )

    human elf undead... diye compasinonları bitirin ondan sonra hemen dota oynamak yerinine biraz fun map takılın bu fun mapler size warcraft 3 mekaniklerine aşina olmanızı sağlar. compansionda olmayan daha ne mekanikler var bu mekanikleri bilirseniz dota de deil dota 2 dede kullanabilirsiniz.

    market sayısı biraz fazla ama alışmak gerek aslında o kadarda zor deil damage veren itemler bir markette str armor veren itemler başka bir npcde int veren itemler başka bir npc de aslında bildiniz dota 2 tarzı.

    warcraft 3 oynayın inanın dotada zorluk çekmeyeceksiniz zaten çogu ulti bildiniz aynı.

    ayrıntılı istersenizwww.playdota.com buradan herolara ve itemlere bakabilirsiniz. gerçi yapmak istediniz itemlerin üstünde tarif var zaten ama genede bi bakın dota 1 konusunda bana mesajda atabilirsiniz yıllardır dota 1 oynarım dota 2 ye geçmedim hala 1 de takılıyom.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler waxxi diye bir server açılmış sakın girmeyin. Adminleri küfürbaz torpilci özellikle serverın parasını verip açan Babayega nickli admin kafasına göre ban atıyor insanlara wepladan ordaki Serkandan farkı yok.

    Ayrıca çok küfürcü sürekli küfür ediyor. Ve serverda başkaları birbirlerine kfüür ediyorlar, sonra serverın forumuna küfrü ediyorlar anlıcağınınınız dandik basit server.

    Zaten yakında kapatcaklar waxxi'yi kimse girmiyor oraya, oyun bile olmuyor 10 kişi zor online oluyor. Ayrıca oyunlardan sürekli düşüyorsunuz sürekli lag oluyor rat sistemi yok oyuna tekrar bağlanma yok vs. hepsi dandik. WEPLA'da oynayın daha iyi, en azından adam gibi oyun atıyosunuz orda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PasDeRevenus -- 25 Nisan 2015; 8:23:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.