Şimdi Ara

Wow a baslamayi dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar wowa baslamai dusunuyorum 20 lvlden sonra paraliymis aylik ne kadar oduyoruz ve 6 7 tane pack gibi bsy war genelde turkler hangilerinde olur ? simdiden tesekkurler

• 2 aylık prepaid game card 48lira gg den veya bazı sitelerden alabilirsin.Dunemaul da çok Türk olduğunu duymuştum fakat ortamında bir o kadar seviyesiz olduğunu duymuştum.Bide cd key alman gerekiyor.
  • En cok turk burning legion da var.bence direk dnr dan kutulu al 30tlye.1 ay oyun suresi veriyo zten.suren bitince prepaidden yada ceptparacardin varsa ordan sure eklersin.
  • stormscale horde
    outland alliance

Bu iki serverdan birinde başla.
    Dunemaul horde
    Burning legiion ally
    Buralardan uzak dur. biz zamanında hata yapıp oynadık sen yapma.
    nickname sakın türkçe felan alma ya da öyle olduğunu belli etme. isveç fransa belçika felan elemanlardan tanışırsan birileriyle zamanla oyundan zevk alırsın. ingilizce en azından anlaşacak kadar bilmiosan başlama bu oyuna sana göre değil demektir. herhangi bedava bi oyundan farkı olmaz
  • Stormscale Horde tarafı gerçekten kalitedir. Skype aracıyla arena gibi etkinlikleri yaparken ara verdiğinizde yaptığınız muhabbetler İngilizcenize katkı sağlayacaktır. Ben 9. sınıfa giderken başladım dil olarak pek sorun çekmedim ve çok avantajını gördüm İngilizce seviyemde.
  • ben paketi internetten almayi dusunuyorum internetten satin aldigimda bana kargoylami gelecek yoksa normal cd keyle indirecekmiyim ?
  • sana detaylı bir şekilde anlatayım hocam
    yapılacaklar aşağıdaki şekilde sıralanmıştır (:

1- Öncelikle bir battle.net hesabı alman lazım (:
    2- World of Warcraft Downloader (oyunu indirip yükle)
    3- Cd-Key'lerin satıl alınma aşaması ( Oyunları ister Cd-Key ister gidip kutuyla alabilirsin cd-key olarak siteler satıyor bunun nasıl yükleneceği konusuna gelirsek battle.net hesabından add game diyere kolay bir şekilde cd keyleri yazarak aktif edebilirsin.
    4- Pre-paid ister teknoloji marketleriden ister internetten temin edebilirsin genelde internettekiler daha ucuz şekilde istersende blizzard store dan 12.99 euro şeklinde temin edebilirsin (12.99 Euro Aylık ücretidir tekno marketlerde ve internette daha aylık satan göremedim varsa bilmiyorum yani (: 9
    5- ve en son olacak olan şey oyunun downladının ve patchlemelerinin bitmesini beklemek ve oyuna girmek (:

bu kadar kolay wow oynamak ama bırakmak çok daha zor emin olabilirsin (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a başlayacam..
    17 yıl önce açıldı
    wow a başlasammı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangisinde başlaman gerektiğini öneremem ama kesinlikle burning legiondan uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargamoni

sana detaylı bir şekilde anlatayım hocam
    yapılacaklar aşağıdaki şekilde sıralanmıştır (:

1- Öncelikle bir battle.net hesabı alman lazım (:
    2- World of Warcraft Downloader (oyunu indirip yükle)
    3- Cd-Key'lerin satıl alınma aşaması ( Oyunları ister Cd-Key ister gidip kutuyla alabilirsin cd-key olarak siteler satıyor bunun nasıl yükleneceği konusuna gelirsek battle.net hesabından add game diyere kolay bir şekilde cd keyleri yazarak aktif edebilirsin.
    4- Pre-paid ister teknoloji marketleriden ister internetten temin edebilirsin genelde internettekiler daha ucuz şekilde istersende blizzard store dan 12.99 euro şeklinde temin edebilirsin (12.99 Euro Aylık ücretidir tekno marketlerde ve internette daha aylık satan göremedim varsa bilmiyorum yani (: 9
    5- ve en son olacak olan şey oyunun downladının ve patchlemelerinin bitmesini beklemek ve oyuna girmek (:

bu kadar kolay wow oynamak ama bırakmak çok daha zor emin olabilirsin (:

mesajım bulunsun lazım olucak.

• bu oyunun bağımlısı olarak evet şuan Burning Legiondan uzak dur ki PVP tarzı yapmayı seviyosan bu serverı geçen sene bitirdiler ve şuan rezillik ki sorma Outland ve birkaç server daha var bunların araştırmasını çok iyi yap sana oyunu öğrenmende çok katkı sağlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

stormscale horde
    outland alliance

Bu iki serverdan birinde başla.
    Dunemaul horde
    Burning legiion ally
    Buralardan uzak dur. biz zamanında hata yapıp oynadık sen yapma.
    nickname sakın türkçe felan alma ya da öyle olduğunu belli etme. isveç fransa belçika felan elemanlardan tanışırsan birileriyle zamanla oyundan zevk alırsın. ingilizce en azından anlaşacak kadar bilmiosan başlama bu oyuna sana göre değil demektir. herhangi bedava bi oyundan farkı olmaz

ingilizce bilmiyosan oyuna başlama nedir yahu? nedir bu alıp veremediginiz türk oyuncularla anlamıyorum ki. gayet şahane türk guildleri var oyunda. trade chatte 2 küfür görmekten rahatsız oluyosan modemi kapa, dünyayla ilişkini kes zaten.

Twisting Nether Horde kısmı da gayet iyidir türk oyuncular açısından.

• bende aynı şekilde başlamayı düşünüyorum, şu an oyun ile ilgili rehberleri inceliyorum. orjinal kutusunda aldım. Keşke içinden çıkan kitap türkçe olsaymış :/ Hangi ırkı almamız gerektiği konusunda yorumlarınızı da yazabilirseniz çok sevinirim. ırk konusunda çok kafam karıştı..
  • her ırkın kendine özgü büyüleri özellikleri var, classına göre ırkını seçsen daha iyi olur
  • bu oyuna başlamadan önce bence private serverlarda bir öğrenme süreci geçirmek gerek, hangi class sana hitap ediyorsa onunla devam edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xccdark

bu oyuna başlamadan önce bence private serverlarda bir öğrenme süreci geçirmek gerek, hangi class sana hitap ediyorsa onunla devam edebilirsiniz

Bunun yerine oyunu bilen bir arkadaşı olması daha yararlı olacaktır. Bende uzun süre private serverda oynadım ama orijinale geçtiğimde hiçbir şey bilmediğimi farkettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xccdark

bu oyuna başlamadan önce bence private serverlarda bir öğrenme süreci geçirmek gerek, hangi class sana hitap ediyorsa onunla devam edebilirsiniz

tank turu !!! bu arada wow da oyun parasi warmi ?warsa tank a hitap eden varmi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.