Şimdi Ara

Wotlk server kurma programları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artik wolka kadar yukselttim surumu belirli arkadas grubu wotlk serveri kuracaz yardimci olabilecek varsa yeni cevaplara acigim arkadaslar tesekkurler/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 12 Mart 2009; 22:45:19 >

• Bikere bilen biri senin serverda olsa bile 100 g anca 2 flask parası...xD

tbc zamanlarında birkaç rehber vardı private server kurmak için, ama wotlk den sonra kurabilmiş olan varmı aramızda?, merak ediyorum..
    Bu aralar machinimaya ilgi duymaya başladım, eer wotlk le private server kurmayı gosterebilecek, yada elinde bi link olan warsa, gerçekten çok faydası dokunur.. paylaşırsanız sevinirim.. Teşekkurler..
  • @mUgreMoN

ya arkadaşın anlatamıyomuyum ben En alt sürümden wow server kurmak istiyorum şu an wow da hiç patchim yüklü değil ... 2.si ben orjinal wowda accontum frozen tbc zamanından kalma 5k param var ama o 100 goldu wowdaki arkadslarımdan aktartcam kendi charım olsa daha fazla verirdim...

Dediğim gibi wolk paketli private istemiyorum level 60 tarzında bi server istiyorum ! eğer grim batoldan yardım edicek arkadaş varsa 250 gold ödül vardır ... Ahn 'quirajdan varsa 250 gold vardır diğer serverlara bakarız ama bu serverler kesin...
  • www.cengonet.com Türkiyenin İlk Ve Tek Emulatör Paylaşım Kitaplığı..
  • benim açtığım rehber vardi aksam link atarim. sorun olursa msnin var zaten anlatırım olmadi :D sitede
    arama yap istersen private server kurma
    diye.başlığı nasil yazdım hatırlamıyorum
  • bu şekilde girip illidianı falan tek başına kesebilicez mi god mode falan...aaa güzel olur harbi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kray_68

www.cengonet.com Türkiyenin İlk Ve Tek Emulatör Paylaşım Kitaplığı..

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    METİN2 PVP ANTİVİRÜS HATASI
    9 yıl önce açıldı
    ### Ultima Serveri Kurma ### !
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klasik wow emulari war.Hazir kurulmus.
    Onlardan birini alip pc ne kurcaksin..
    Yanlis hatirlamiorsam en deali `Kobold` isimli emu idi.
    Ancak tbc den sonra Mangos diger emulara fark atmisti.
    Su anda LK war artik bilemiorum kim ne kullaniyor :)

Her emunun Gm komut listesi oyun kontrol paneli digerinden farklidir.
    Serwer kurmak cok basit is.
    Ancak sadece kendin oynayacaksan tabikide :)
    Ama bunu tutum internette paylasicaksan lazim olan bazi seyler war :

1-) Teknik bilgi..Her turlu dogabilecek sorunu cozecek kapasitede olman gerekli.(Buglar cokmeler crashlar ws.)
    2-) COk guclu bir serwer (Pc) we internet baglantisi (Maddi durumun soz konusu burda)
    3-) Iyi bir reklam we hizmet :)

Yinede degidigm gibi kendimi eglendircem diorsan al bi kobold Emu..Komutlari internette war.Git sw ye bosslari cagir cagir kes siradan :)
    (2005 senesinde onixy,. ragnoras we neferiani beraber sw onunde kesmistim : )

iyi oyunlar

• http://www.youtube.com/watch?v=Z72_-yAPhlc

Burdaki Emu da klasik emulardan..
    Ismi DTW idi sanirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sirpence

http://www.youtube.com/watch?v=Z72_-yAPhlc

Burdaki Emu da klasik emulardan..
    Ismi DTW idi sanirim.

Oooo kimleri görüyorum =)))

Xeyna'yı abisinden devir alan Alandris'den selamlar =)))
  • Arkadaşşlar sürümümü yükselttim wotlk a kadar , bi grup kurup wow server açııcaz fakat yardıım lazıım wotlk server kurma programlarıı bilen varmıı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.