Şimdi Ara

WOT u flash bellek veya harici disk ile oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler forumlarda ve sitelerde biraz araştırdım ama böyle bi konuya rastlamadım bu World of Tanks oyununu harici disk veya flash bellek ile oynayabilme ihtimalimiz varmı daha önce deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badwolf13 -- 10 Haziran 2014; 10:12:44 >

• tabiki bende biliyorum flasha at oyna olayınıda bunu deneyen ve verim konusunda deneme yapan arkadaşlar varsa tavsiye verebilcekleri püf noktalari sonuçta bi veri alışverişi yapıyoruz ve bununda yol bakımında eksileri olacaktır bunu en aza indirgemek babında sormuştum.
  • USB 3.0 da kullandın mı hiçbir sıkıntı olmaz. Hele harici HDD ise hiç olmaz. Ben USB 3.0 32 GB lık USB de VK7201 i almıştım 1 ay boyunca işyerinden girmek zorundaydım. Çok nadir takılma yapıyordu o da anlık geçiyordu hemen.
    Bilgi beş harftir, ama dört harfi ilgidir.
    Dilin kemiği yoktur. O yüzden birşey söylemeden önce iki kez düşünün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adam gibi usb bellek istiyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.