Şimdi Ara

Worlock Yapılandırması yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Worlock yapılandırması hakkında bir çok siteden çeşitli bilgiler okudum bazıları saf int ,bazıları haybird ,str olacaksa FUll str gibi önerileri var.
    Ben eğleneceğim uniq yapabileceğim ve pvp de yapabileceğim bir build istiyorum açıkcası 4,5 yıldır oynuyorum bu oyunu artık değişiklik olsun diye bow çarımdan biraz uzaklaşıp değişik bi çar kasmaya karar verdim.Uniq derken illa kesmek değil çarım yardımcı çarda olabilir parti çarıda olabilir önemli olan hoşça vakit geçirmek şimdiden tşk ederim yardımlarınızı bekliyorum.(önemli olan haybird olacaksa yapılandırması hakkında daha geniş bilgi isterim tşk)

Hayatı Paylaşmak İçin...
  • Hybrid kim dediyse oyunu bilmiyormuş, warlock full int olur zaten 2 nukesi var sadece ama

Sana build önerim Xbow+Dagger/Warlock Full str dir.

Ama Warlock Cleric yapıp Warlockla kasıcam diyorsan full int yapıcaksın.
  • Birincisi warlock hybrid olmaz.

Eğer warrior/warlock veya rogue/warlock olursa full str olur. Warlock/Cleric veya Warlock/Bard yapacaksan kesinlikle full int olmalı.

Unique,,,

http://www.y-outube.com/watch?v=VZ6-3pO6xKc
  • rogue/warlock yapmanın avantajı nedir ?
  • Video gerçekten muhteşemdi.Birden war/cleric oynayasım geldi...
  • @_aNaToLia_
    Kardeş bende ilk önce araştırma yapmıştım.Forum üst konularında hybrid oalrak da yapılandırabileceği yazıyodu.Bende çıkış var şu an üst konuda böyle bir şey yazmıyor.Bende bir miktar verdim.Fakat sonra bunun faydası olmayacağına kani oldum ve str vermeyi bıraktım.Ama bendeki int toplamı full inttekli kadardı.Kısaca Alchemy iyi idi.
    @_MANYETO_
    Evet neşeli bir build.EU olarak güle oynaya gaint kesebileceğin tek build hele int olan bir EU isen.Levelinde gaint kesebilirsin.Alan vuruşları yatırmak için değil etrafına güzellik vermek için.PvP pek yapmadım.Flaglarda olan şu; İNT karakterlein şansı yok.Wizardlarda block gelirse zaten kestin demektir.STR ile yaptıklarım uzun sürüyordu.XBow ve daggerler hep sinir bozucu.Daggerde pek şansın yok.Ortada ama almak zor onları.Warlock içinde daha zor gibi geldi bana. Ama warlock ile tüm debufları basıp offerig ile vurursan yatmayacak eleman yok.Ben bard gittim.Reflect ile 65 levelde 85 adamı yatırdım.O kadar güçlü vurdu ki Reflectte tuttu bana vurduğunun yarısı kendine döndü.Son sözü "warlock noob" oldu.Üst konuda detaylar var.
    Duygusal bir yazı oldu.Çok övdüm herhalde...
  • Warlock stun skilleri nedeniyle kolay kolay yatmazlar ayrıca Wampir skilleri nedeniyle HP masrafı olmaz, En kolay kedi fare gibi oynadıkları charlar, düşük düşük vuruşları nedeniyle bladerlerdir, en kolay bladerleri yerler, bladerler anlık hit vuruşlar yapamadığından kanları birden azalmadığından bladerin kanını ara ara emip onlarla çok kolay oynarlar, en çok da çin str bowlar zorluyor anlamsız bir şekilde yüksek hitden bowculardan çok yiyorlar, geçmişde warlock charım vardı ve en zevk veren charım olmuştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hybird yaptıysan baştan ac kardesim avrupa charlar hybird olmaz
    çin charlar her ne buildi secerlerse secsinler silahlarında hem mag hermde psych attack ve donusumleri oldugu için verdikleri hiçbir point ziyan olmaz fakat eu boyle degildir. silahın ne istiorsa onu vericeksin. sen o charı bir an önce sil yeni char aç benden öneri.
  • quote:

@_aNaToLia_
    Kardeş bende ilk önce araştırma yapmıştım.Forum üst konularında hybrid oalrak da yapılandırabileceği yazıyodu.Bende çıkış var şu an üst konuda böyle bir şey yazmıyor.Bende bir miktar verdim.Fakat sonra bunun faydası olmayacağına kani oldum ve str vermeyi bıraktım.Ama bendeki int toplamı full inttekli kadardı.Kısaca Alchemy iyi idi.
    @_MANYETO_
    Evet neşeli bir build.EU olarak güle oynaya gaint kesebileceğin tek build hele int olan bir EU isen.Levelinde gaint kesebilirsin.Alan vuruşları yatırmak için değil etrafına güzellik vermek için.PvP pek yapmadım.Flaglarda olan şu; İNT karakterlein şansı yok.Wizardlarda block gelirse zaten kestin demektir.STR ile yaptıklarım uzun sürüyordu.XBow ve daggerler hep sinir bozucu.Daggerde pek şansın yok.Ortada ama almak zor onları.Warlock içinde daha zor gibi geldi bana. Ama warlock ile tüm debufları basıp offerig ile vurursan yatmayacak eleman yok.Ben bard gittim.Reflect ile 65 levelde 85 adamı yatırdım.O kadar güçlü vurdu ki Reflectte tuttu bana vurduğunun yarısı kendine döndü.Son sözü "warlock noob" oldu.Üst konuda detaylar var.
    Duygusal bir yazı oldu.Çok övdüm herhalde...

her zaman derim, dagger/cleric ile oynamasını bilenden korkun..
  • Kafamda bazı şeyler daha çok şekillenmeye başladı herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Haybird yapılandırmada sormak istediğim konu şu olmuştu arkadaşlar,

1-Eger çar Cleric/Worlock olursa gerçekten bu çar yüksek vuracağından worlock büyüleri ile full int yapmanın anlamı varmı zaten tekde yatacaksa 40k vuracaksa 35k vursun hp si

yüksek olsun mantığı

2-Eğer çar Worrior olacaksa Mp yeterli gelecekmi yani yapacağı kötü buflar arka arkaya mp nin bitmesine ve atak yapamamasına mani olur mu?

demek istediğim buydu aslında bende onun için haybird olmalı diyenlere bu konuda katılmıştım ama görüyorumki haybird olmaz diyenler çoğunlukta
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MANYETO_

Kafamda bazı şeyler daha çok şekillenmeye başladı herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Haybird yapılandırmada sormak istediğim konu şu olmuştu arkadaşlar,

1-Eger çar Cleric/Worlock olursa gerçekten bu çar yüksek vuracağından worlock büyüleri ile full int yapmanın anlamı varmı zaten tekde yatacaksa 40k vuracaksa 35k vursun hp si

yüksek olsun mantığı

2-Eğer çar Worrior olacaksa Mp yeterli gelecekmi yani yapacağı kötü buflar arka arkaya mp nin bitmesine ve atak yapamamasına mani olur mu?

demek istediğim buydu aslında bende onun için haybird olmalı diyenlere bu konuda katılmıştım ama görüyorumki haybird olmaz diyenler çoğunlukta

Str warlocklarda sadece stun/wampir ve kan götürmeyen deufları açıyorsun(defans indiren, rakibin vuruşunu azaltan vs). Ayrı bir seride aynı zamanda kan göütren debufflar var onları kullanamazsın mp yetmez, Rogue+warlock önderirim.
  • Ben PvP çok yapmadım belkide mantığım yanlış bilmiyorum ama felsefem şu

Yatıramıyorsam-Yatmıyım yani eşit bitsin onun için demek isteğin kan emici hp azaltıcı ve hp-mp

basmazını 4sn bir basmasını sağlayacak buflara ihtiyacım var aklıma takılan bunlar

Standart bir Worlock yapmak istemiyorum ama oyunun standardı bu yapıda ise ona yapacak bişey yok tabiki
  • Warlock / Cleric
  • AUTO CAD önerin için tşk ama cleric / worlock deyip bırakmak olmaz

1-Full int mi olmalı

2-Neden bu build?

3-tşkler
  • 35 diorsun da 40k yerine warlock nuker degil ki sabit damage belirleyesin. sen simdi hybird yaptıgın zaman attıgın poison benzeri dotların atagı da azalıcak, nuken zaten azalıyor, vampire ile vurdugun damage azalıcak. ayrıca 35k dan daha fazla duser. bak soyle dusun. warlock uzun sureli kesilen seylerde etkilidir. mesala warrrior kesiosun karsında adam. sen simdi hybirdsin diyelim 3k hp fazla olucak, 20k olucak 17 k yerine diyelm ki senin hp. ama o 3k hp artması için verdigin caba atagından gercekten asırı sekilde dsuor soyle dusun. adama dotlarını attın sleep attın vs, nuke basıyorsun. tek nuke olsa o kadar etki etmeyebilir ama senin dotların ve diger nukelerin toplamını dusun. toplam damage olarak 50k vurcagın yerde 25k zor vurucaksın belki, toplamda.artırdıgın hp de bi işe yaramaz, warrior sana vurdummu zaten tek, olmadı 2. vurusunda alıcak. yani kesinlikle pure int yoksa char ziyan olur, ilerde anlarsın bunu bastan acarsın. millet atagım ufacık artsın diye +6 dan +7 ye gecmek için bussuru silk ile astral immortal alıyor para veriyo sen elindeki attack fırsatını kenara atıyorsun..
  • CLOSEK fikirlerine katılıyorum birde şu açıdan bakabilirmisin

1- Çar Cleric / Worlock olması halinde vuracak olan cleric skili şu sabit olanlar var adını tam olarak bilmiyorum ama biri 20 diğeri 70 lvl da açılıyor

offeringler olabilir bunların 2 si üst üste üzeri sunlu dahi bile olsa o adama 100 lvl da 20 lvl 11k 70 lvl daki ise 12 k vuruyor ve harcadığın mp 7k civarı

Şimdi olay şu bu ataklardan sonra yeterli MP kalacak mı?Karşımızdakini zahirledik canımızın &95 ini götüren vuruşlada vurduk %967 olan adını

hatırlayamadım ne kadar etkili herkese bu uygulama olmaz tabiki ,

Bu çar biraz pro.oyunculara yönelik geliyor bana onun için bu araştırmayı yapıyorum
  • biliyorum o skilleri tüm buildlerde kastm ben. ama onlar pek fazla damage vurmuyo herhangi bi işine yaramaz. ayrıca sen cleric attacklarını kullanmıcaksın warlock kullanıcaksın baska bi konudada tartısıldı cleric asırı yavas o yuzden kasılmıyor. pvp de zaten işe yaramıyo cok dusuk damageler atıyor silah sun olucak anca. mp ye gelince yeterli mp kalacak mı diyorsun? ee str ye verirsen daha az mp olucak ya. full int ol diye bosuna demiyoruz :)
    warlock cleric gsl builddir, tartısılması bile biraz saçma aslında deigim gibi eu charlar hybird olmaz, herkes bunu bilir.
    ya pure int yapıp cleric warlock olucak
    yada warlock un yanına warrior yada xbow/dagger acılacak ve full str olacak.
    30-40 lv lerde hybirdden tat alırsın ama asıl levellere geldigin zaman char bi işe yaramaz.. eger yine de hybird acıcam diyorsan senin kararın charı sen oynıcaksın ama bana para verseler hybird eu oynamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MANYETO_

AUTO CAD önerin için tşk ama cleric / worlock deyip bırakmak olmaz

1-Full int mi olmalı

2-Neden bu build?

3-tşkler

Öncelikle şunu belirteyim, Mag vuran bütün karakterler int olmak zorundadır. Aksi takdirde baharatı ve tuzu iyi konulmamış kokoreç'e benzer. Bu örnek yeterli oldu sanırım :) Gel gelelim neden bu build. Warlock karakteri biraz zor bir karakterdir karmaşıktır. Bu karakteri oynayacak kişi oyunu iyi bilmesi gerekir hangi skilli nerede ve nasıl kullanacağını iyi bilmesi gerekir. Eğer bunları iyi bilirse paşalar gibi oynar güzel şeyler başarır. Ama tam tersi bir olay olursa millete rezil olursun o kadar kastığında yanında cabası kalır. Warlcok / Cleric partylerde çok aranan bir builddir. Özellikle mesleklerde çok ihtiyaç oluyor. Cleric ile kervanın doktoru oluyorsun Warlock ile takım arkadaşlarına yardımcı oluyorsun. Yeri geliyor tek başına bile ayakta kalabiliyorsun. Daha anlatılacak çok şey varda bu ufak bir özet olsun . . .
  • Cleric için Düşük damege demişsin ama silahın sun+10 bile olsa sabit vuruşlarla yapacağın damage aynı değişmez isterse elindeki 16 lvl olsun

Bu dediğim sadece 20 ve 70 lvldaki vuruşlarla ilgili diğer %967 olan son şans olayı zaten zorda isen yapılacak bi hareket block çıkarsa o vuruştan

Demek istediğim ben illa pvp yada uniq yapacam diye birşey yok destek çarı olarak kullanmak ve guilde de yardımcı olmak açısından açtım, ama bir

çok arkadaşın haberi yok şuanda Farm çok iyi gidiyor bu arada 1.749.645 şuanda şu kadar lazım diye bir hedefim yok çünkü worlock hakkında hangi

vuruşları açacağımı bilmediğimden kafamda şu kadar sp yapayım demedim 2 aydaha kasabilirim diye düşünüyorum fazla sıkıcı değil 2 arkadaşım daha

var bakalım ne yapacaz çarı çok merak ediyorum.

Cleric/Worlock için kaç sp? Worlock/Worrior olursa kaç sp?

Bu ikisi arasında karar vericem %90
  • cleric in sabit damageleri için demedim onu. ayrıca o damageler absortları gecirmiyor warriorun biri gelir adama 10 damage atarsın. bilmişlik taslama sana yardım etmeye calısıyoruz. istedigini aç, ben açıkladım soruna karsılık bildigimi gerisi sana kalmış.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.