Bildirim
Worlkartı kapatıp Eko karta geçen varmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aidatsız karta geçince aidat almazlar başvuruyomda virmiyolar bana -
Yıllık ücret kesilmeden degiştirirsen yansıtmazlar. Normal world kartını kapattırmadan müşteri hizmetlerini arayıp world kartımı world eko ile degiştirmek istedigini söylemen yeterli olur. World eko dan sonra normal world karta geçmek istedigin de hemen mi yoksa 1 sene sonra mı yansıtırlar onu bilemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar geçmem hocam zatem ne işim olur ,hersene aidat kavgası yapmaktan bıktım yok şu kadar harca geri verelim falan nedir ya....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de durum öyleydi normal de bonus kullanıyordum. İnternetten alışverişler için world kart aldım sene sonu ücret yansıtılar iade yapmıyorlarmış kapatın o zaman dedim ücretsiz kart verelim world eko özelliklerini anlattılar. Madem hiç ücreti yok gönderin dedim tam telefonu kapatırken world eko kartını kapatmadıgınız zaman açık kaldıgı sürece size özel ücretsiz world gold var istermisiniz dediler dedim onu da gönder. Bir ara kredi çekmem gerekti gittim şubeden kredi çektim hesap açarken 2 adet otomatik ödeme talimati verin hesap işletim ücreti almayalım dediler bende world eko ile world gold kartı otomatik ödemeye verdim. sonuç olarak şuan sadece yapı kredi bankası ile çalışıyorum ne kredi kartlarına ne de hesap işletim ücretlerine para vermiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Seninki tam ballı gaymak olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
world eko kullanan arkadaşlar, yapı kredi cüzdan uygulamarına katılabiliyorlar mı veya taksit imkanlarından ücretsiz yararlanabiliyormu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X